- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Engellemesi bizi önemsediğini gösterir.Güle güle gözardı ne ya?? Cidden hem komik hem garipsin
Sarılıp ağladinmi:S tövbe yarabbi ay hicmi iki insan görmüyorsun hicmi bi hobin yok insan niye böyle birsey için ağlar sen çok dizi izliyorsun galiba vallahi ruh halin cok degisik. Ortada birsey yokken ne bu tripler. Sanki adam ya benimsin ya topragin demişHala engellemedim ki kıskandırmak istemedim daha neler neden ağlayıp üzüleyim derdim buysa ellerinin titrediğini görünce gözlerim doldu sarılıp ağladım
Eşinin seni sevmediğini mi düşünüyorsunÇünkü seven insan bunu yapar bende açıp küfretmeyi bilirim
Morsever olmak gözardı etmeyi bir nevi engellemeyide gerektiriyo ama bu adamı engellemiyor.
Olaylar olaylar
Esinizin basini belayami sokmak istiyorsunuz. Ilgincccc..Geçenlerde konu açmıştım.Önceden görüştüğüm biri beni arayıp yazmıştı.Evli olduğumu belirtmiştim.Konu orada kapandı sandım ama bir hafta sonra yine yazdı.Sonra yine...Gerçekten çok sinirlendim.Eşime söyleyeceğimi belirtip gerçekten eşime söyledim.Ben seni biliyorum elin iti laftan anlamaz numaranı değiştiririz üzülme dedi.Ben o an sinirden ağlıyordum gün boyu huzursuzluğum devam etti.Eşim işten gelince ne olduğunu sordu.Beni aradı yazdı evli olduğumu söyledim inanmıyor sanırım dedim.Eşim hiç aramak gibi bir girişimde bulunmadı.Ama su içerken ellerinin titrediğini gördüm.Arasam ne değişecek dedi adam burada değil ki gidip yüzleşeyim dedi.Ben erkek olsam dünyanın öbür ucundada olsa gider ağzını burnunu kırardım sanırım bu kadar medeni olamazdım ben mi garibim bu adam mı garip?
Morsever olmak gözardı etmeyi bir nevi engellemeyide gerektiriyo ama bu adamı engellemiyor.
Olaylar olaylar
Yani seviyor ama benim istediğim kadar değil sanırım ben onu aşırı seviyorum bazen bütün kadınlar sanki hep daha fazla seviyor normal olan bu gibi geliyor amaEşinin seni sevmediğini mi düşünüyorsun
Hayır hakedene hakkettiği vermek lazımEsinizin basini belayami sokmak istiyorsunuz. Ilgincccc..
Sadece bir mesaj atmadı ben sinirlendiğim için ağladımBiri size mesaj atti diye agladiniz mi gercekten
Ay bak hic boyle dusunmemistim, insan ozel buldugunu engeller demis bir mesajinda da, cok ozel hissettim su an, morsever senin icin bu kadar ozel oldugumuzu bilmiyorduk canisi affet
kitap oku dedim diye beni engelledi ama kendisine yürüyen erkeğe engeli basmamış..kendini önemli hisseder diye..
düz mantık morsever beni çok önemsiyor
Biri size mesaj atti diye agladiniz mi gercekten
Bazen sogukkanli olmak gerek esiniz basini belaya sokmadgi icin sevinmelisinizSadece bir mesaj atmadı ben sinirlendiğim için ağladım
Diğer kadınların daha fazla sevildiğini bilemezsin. Herkesin ilişki dinamiği farklıdırYani seviyor ama benim istediğim kadar değil sanırım ben onu aşırı seviyorum bazen bütün kadınlar sanki hep daha fazla seviyor normal olan bu gibi geliyor ama
AhahahahaEngellemesi bizi önemsediğini gösterir.
Önemsemediklerini engellemeyip kocasına dövdürüyor.
Çok şirin.
Hayır sen dövdüreceksin kocana.Ozaman biz halaa her konusunu merakla takip eden tayfa olaraktan engellemiyorsak, morseveri önemsemiyoruz.
Kocasına dövdürtmesin şimdi bizi
Bunlar hep dizilerin sucu. Dizilerde biscolata oglanları kizlar icin kavga edip durunca halkimiz bunlari gercek saniyo. Ama turkiyedeki erkeklerin yuzde doksani odun bunu da unutmamak gerekne var bunda şaşıracak o artık evli kutsal bir kadın..
Ozaman biz halaa her konusunu merakla takip eden tayfa olaraktan engellemiyorsak, morseveri önemsemiyoruz.
Kocasına dövdürtmesin şimdi bizi
Ayy evet kafam karıştı. Kitap okumamak lazım işte böyle kafa karışıklığı yapıyo.Hayır sen dövdüreceksin kocana.
Çok yanlış anlamışsın ama bak.
Ben hayat felsefesi haline getirdim, özümse hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?