Beklediğim tepkiyi vermedi sizce bu normal mi?

Hala engellemedim ki kıskandırmak istemedim daha neler neden ağlayıp üzüleyim derdim buysa ellerinin titrediğini görünce gözlerim doldu sarılıp ağladım
Sarılıp ağladinmi:S tövbe yarabbi ay hicmi iki insan görmüyorsun hicmi bi hobin yok insan niye böyle birsey için ağlar sen çok dizi izliyorsun galiba vallahi ruh halin cok degisik. Ortada birsey yokken ne bu tripler. Sanki adam ya benimsin ya topragin demiş

Morsever olmak gözardı etmeyi bir nevi engellemeyide gerektiriyo ama bu adamı engellemiyor.
Olaylar olaylar

Ay bak hic boyle dusunmemistim, insan ozel buldugunu engeller demis bir mesajinda da, cok ozel hissettim su an, morsever senin icin bu kadar ozel oldugumuzu bilmiyorduk canisi affet

Esinizin basini belayami sokmak istiyorsunuz. Ilgincccc..

Morsever olmak gözardı etmeyi bir nevi engellemeyide gerektiriyo ama bu adamı engellemiyor.
Olaylar olaylar

kitap oku dedim diye beni engelledi ama kendisine yürüyen erkeğe engeli basmamış..kendini önemli hisseder diye..
düz mantık morsever beni çok önemsiyor

Ay bak hic boyle dusunmemistim, insan ozel buldugunu engeller demis bir mesajinda da, cok ozel hissettim su an, morsever senin icin bu kadar ozel oldugumuzu bilmiyorduk canisi affet

kitap oku dedim diye beni engelledi ama kendisine yürüyen erkeğe engeli basmamış..kendini önemli hisseder diye..
düz mantık morsever beni çok önemsiyor

Ozaman biz halaa her konusunu merakla takip eden tayfa olaraktan engellemiyorsak, morseveri önemsemiyoruz.

Kocasına dövdürtmesin şimdi bizi

Ozaman biz halaa her konusunu merakla takip eden tayfa olaraktan engellemiyorsak, morseveri önemsemiyoruz.

Hayır sen dövdüreceksin kocana.
Çok yanlış anlamışsın ama bak.
Ben hayat felsefesi haline getirdim, özümse hemen.

Kocacimmm (aglama efekti) kadinlar kulubunde bana oku dedileeeer, dov onlari dov dov, kafalarina vur askiyooommm, yoksa beni sevmiyor musunnn
Ve koca, aşkını ispat etmek icin tek tek yerimizi tespit edip bizi tokat manyağı yapar...
Mutlu son :)

Rica ediyorum gözardı ettiğim kişiler konularıma yorum yapmayı bırakın kapıyı bardakla dinleyip içeride olan biteni duymak isteyen kişiden farkınız yok.

Hayır sen dövdüreceksin kocana.
Çok yanlış anlamışsın ama bak.
Ben hayat felsefesi haline getirdim, özümse hemen.
Ayy evet kafam karıştı. Kitap okumamak lazım işte böyle kafa karışıklığı yapıyo.
Ayy ellerim titriyorrr üzüldüm bak şimdi kendi halime, bi morsever yokki yanımda halime ağlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…