Ahkam kesen yok.Bu benim fikrim size doğru gelmeyebilir elbette.Gaz vermek ne demek ayrıca. Karşımızda belli bir yaşa gelmiş,meslek sahibi olmuş ,olgun bir kadın var .Gaz diye tabir ettiğiniz yorumlarla karar vermeyecektir zannımca. Daha önceki yorumlarda bambaşka birşey söylüyorum farkindaysaniz.Benim ısrarla demeye çalıştığım şey şu. Biz hepimiz kendi annelik duygularımizdan yola çıkarak yorum yapıyoruz.Ben şu an 42 yaşındayım neredeyse ,geçen ay kurtaj oldum ağlaya ağlaya.Cok istedik ama kalbi atmadı. Kolay değil aldır demek.Ancak konu sahibi ölsem daha iyi diyor, devamında nasıl bir anne olacağını ölçüp tartip karar verecek.Kendi kendine bakicilarla ,sevgisiz büyüyen bir çocuk ihtimali daha mi doğru peki. Böyle büyüyen tonlarca çocuk var bu gerçek yadsınamaz .Ancak bir anne olarak"keşke ölseydim"diyen bir anne adayı ağır geldi devamı insanı ürkütebilir.Korkmak,endişe etmek farklı şeyler.Ama keşke ölseydim diyecek kadar travma yaşıyor hanımefendi.Buna da gözümüzü kapatıp doğur sen doğur mu diyeyim. Gaz vermek ,ahkam kesmek vb.ucuz ve suçlayıcı üslupla konusacaksaniz devam etmeyelim karşılıklı. Yoksa buyrun konuşalım.Sizde haksız değilsiniz bir can var ortada .Konu sahibinin cümlelerinden yola çıkarak yaptım yorumlarımi.Gene üstüne basarak söylüyorum doğurabilecek ve cok mutlu olacak belki de.Ya da diğer türlüsü..Bu kararı, kendi icinde, aklı ve kalbiyle verecektir.Diger türlü belkide iyi anne olamayacak bir kadına " doğur doğur asla pişman olmazsin" demekte gaz olur diğer türlü.Konu sahibinin her türlü farklı yorumu görmeye de hakkı var diye düşünüyorum. Sonrası kendi kalbi, kendi aklı...