Beklenmeyen gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben olsam korunurdum. Bu kadar net. Ama durun tahmin edeyim, korunurken olmuştur zaten...

Bu kk'da emin olduğum bir şey var. O da yurdum insanına nasıl doğru düzgün korunur, gerekirse zorla öğretilmeli.

valla burdada bi kac uye vardi bu yontemi savunuyordu. hatta bu yontemle hamile kalan kadinlarin kocalarini beceriksizlikle suclamisti. belkide adam geri cekilemeden birazda olsa iceri kaciriyordur. olan her turlu anneye ve cocuga oluyor maalesef
İşin o kısmını bilemem de gerçekten çocuk istemeyen insan gercek tedbirler alır. Sonra da kalp atışı oluşmamış bilmem ne, ben 3.cocugu düşünen bir insan olmama rağmen şuan oğlum küçük olduğu için 2 türlü de korunuyorum, insanlardaki ne cesaret anlamış değilim. Olan da dogmamis canlara oluyor.

insanlar bu konular yuzunden korunarak bile sex yapmaya korkar olacak nerdeyse. cunku herkes korunarak gebe kaliyor. hangi iki yontemle korunuyorsun? valla bu cok muhim bi mesele..toptan bi cozum bulmak lazim aslinda : (

Kac kere aldatildin dayak yedin hala cocuk pesindesin

Benim batıl inancim var bu konuda. Ana rahmine dusmus bebegi aldirmazdim. Varolan cocujlara bir sey olur diye.

Halamin başına geldi. Uni de okuyan kizi halamin hhamile oldugunu duydu. Hemen yok et o bebegi dedi. Halam bebegi aldirdi. Kizi da sonra trafik kazasinda öldü. Sonra bi cocugu daha oldu. O da yasamadi 1,5 yasinda vefat etti. Yani elde var 0 (

oha yaaa icim kiyildi yeminlen

Yaşayan kızlarından birini kendi isteğinle hayat ve ekonomik şartlar nedeniyle üstelik parçalayarak öldürte bilirmisin..inan bana hiç bir farkı yok..ya doğru düzgün korunun ya da kendi çocuğunuzun katili olmayın..bunun dinle ilgisi yok vicdanla ilgisi var..elbette zorunlu durumlar var annenin hayatı tehlikesi gibi çocuğun eksik doğması ve siz olmadan yaşamını sürdüremeyecek olması gibi (gerçi buda tartışılırda neyse)ama hayatta korunmayı beceremedim iki çocuğa rağmen o yüzden istemiyorum öldürü verin demememeli hiç bir anne..kızma vicdanını dinle benim söylediklerimden başkasını duymayacaksın..

Ben de inanmıyorum asla.
Sadece kk'daki "korunurken oldu" iddialarını ciddiye alıp kayda geçirseler, korunma yöntemlerinin istatiğini yerinden sallardı. Kimsenin doğru düzgün korunma bildiği yok ki. Millet geri çekilmeyi, yarım yamalak hap kullanmayı korunmak sanıyor. Cahillik diz boyu bu konuda yurdumda. Zira korunurken hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil.

Hakkım yok biliyorum ama biraz acımasız olucam. Öyle bi anlatmışsınızki sanki sevişen siz degilmişsiniz ve bu bebek size dışardan verilmiş gibi. Öyle kolay çocuk olmadığını birbuçuk senede öğrendim.evdekilerden birini öldürün.aynı hesap.

eski konularina baktim bende biraz..2017 de bosanmaktan bahsediyorsun..olabilir hepimiz evliliklerimizde dalgalanmalar yasiyoruz zaman zaman. sitelere kayit oluyuor esin..surekli cinsellik isteyen bi kocan var..aldatilma korkunda var galiba..garip bi iliskide bu cocuk olmasa iyi olurdu aslinda..valla yukarsi biyik asagsi sakal

Yanlış dini bilgiler verip insanların kafasını karıştırmayın.İlla bilgi vereceksiniz de dogrulugundan eminseniz verin.

Hayır zaten korunmadan hamile kalmak bile zorken , bukadar insan korunurken nasıl hamile kalıyor aklımın alması imkansız.
Valla kuzenim 10senedir spiralle ( bazen kayıp düşüyormuş anlaşılmıyormuş) +her ihtimale karşı condom kullanıyormuş ,geçen böyle bi konu açıldı aramızda ozaman söyledi. Yani gerçekten istemezsen olmuyor..araştırın okuyun kulaktan dolma bilgilerle olmuyor.ayrıca korunuorum zannederken korunmuyor aslında biçok kadın.olan günahsız bebelere oluyor.

Allah rahmet eylesin
Benim annem de yillar önce bir bebek aldırdı ve akabinde ben trafik kazası geçirdim . Ölümden döndüm . Ve o zaman bunu hep çocuk aldirmasina bağlamışlardı

2. 5 yıldır şansımı tek korunma yöntemine bırakmayıp her türlü tedbirimi alıyorum çünkü geri çekilme asla bir korunma yöntemi değildir Doktorlar, hatta burdaki insanlar bile üstüne basa basa bunu belirtiyor, yıl 2019 bir sürü korunma yöntemi var ve kazara hamilelik yoktur ancak ihmal vardır. Kürtaj olayına gelince;bu tamamen sizin kararınız, burda herkesin bakış açısı farklı olduğu için en doğru kararı ancak siz verebilirsiniz.

Rabbim onu senin rahmine dusurmus bir bildigi var demekki. Ben kurtaja karsiyim sahsen. Madem istemiyodunuz cok iyi korunmaliydiniz. Bi cana kiymak ne bileyim bana gore bisey degil.

+10000
Gebelik olayı da bana sanki "istemem ama yan cebime koy" gibi geldi.

Yahu rahimde olusan bir parca sizde demi gun gectikce buyuyor bu o anne rahmine dustunmu artik bir parcaniz kalbi atsin veya atmasin bu sizi hafifletcekmi hiç pisman olmayacakmisiniz yapmayin allahini seversen bunu bize sorma asla derim ben.

aldırma büyüt demek kolay ama hazır değilsen aldıracaksın yapacak bir şey yok.henüz daha bir hücreyken aldır.korunmayı tam yaparsanız istenmeyen gebeliklerin önüne geçersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…