İşin o kısmını bilemem de gerçekten çocuk istemeyen insan gercek tedbirler alır. Sonra da kalp atışı oluşmamış bilmem ne, ben 3.cocugu düşünen bir insan olmama rağmen şuan oğlum küçük olduğu için 2 türlü de korunuyorum, insanlardaki ne cesaret anlamış değilim. Olan da dogmamis canlara oluyor.valla burdada bi kac uye vardi bu yontemi savunuyordu. hatta bu yontemle hamile kalan kadinlarin kocalarini beceriksizlikle suclamisti. belkide adam geri cekilemeden birazda olsa iceri kaciriyordur. olan her turlu anneye ve cocuga oluyor maalesef
insanlar bu konular yuzunden korunarak bile sex yapmaya korkar olacak nerdeyse. cunku herkes korunarak gebe kaliyor. hangi iki yontemle korunuyorsun? valla bu cok muhim bi mesele..toptan bi cozum bulmak lazim aslinda : (İşin o kısmını bilemem de gerçekten çocuk istemeyen insan gercek tedbirler alır. Sonra da kalp atışı oluşmamış bilmem ne, ben 3.cocugu düşünen bir insan olmama rağmen şuan oğlum küçük olduğu için 2 türlü de korunuyorum, insanlardaki ne cesaret anlamış değilim. Olan da dogmamis canlara oluyor.
oha yaaa icim kiyildi yeminlenBenim batıl inancim var bu konuda. Ana rahmine dusmus bebegi aldirmazdim. Varolan cocujlara bir sey olur diye.
Halamin başına geldi. Uni de okuyan kizi halamin hhamile oldugunu duydu. Hemen yok et o bebegi dedi. Halam bebegi aldirdi. Kizi da sonra trafik kazasinda öldü. Sonra bi cocugu daha oldu. O da yasamadi 1,5 yasinda vefat etti. Yani elde var 0(
Doğru düzgün korumamanın cezasını o bebek çekmemeli.siz çekmelisiniz oyüzden aldırmamalısınız.
Not:korunurken oldu yazmayın çünkü buna inananlardan değilim.doğru düzgün korunan kimsenin kolay kolay hamile kalacağını düşünmüyorum.bu kadar çok kişi korunurken hamile kalmış olamazzzz!
Hakkım yok biliyorum ama biraz acımasız olucam. Öyle bi anlatmışsınızki sanki sevişen siz degilmişsiniz ve bu bebek size dışardan verilmiş gibi. Öyle kolay çocuk olmadığını birbuçuk senede öğrendim.evdekilerden birini öldürün.aynı hesap.Kızlar bnm iki kizm var ve çok kucukler.smdi bidaha hamileyim. Kızlar 5 ve 3 yaşındalar. Ben devlet memuru oldum çok olmadı daha iş yeni,kızlar küçük,kurumum oturdugum yere uzak.Daha tam düzen bile yokken çocuklar sefilken bidaha nasıl olur ben anlamıyorum. Bugun ultrasona girdim daha çok yeni tahminen 3 haftalık gbi . Kese olusmamis,bebek ortada yok,kalp atımı yok henüz erken donemdeyken kürtajmı olmalı . ?Siz napardınz hayat şartları kotu,ekonomik durumlar ülke olarak kötü ztn. Kızlarım kücük off ben napcam .?
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Çok teşekkür ederim.Bende iki yıllık evliyim ve tüp bebek tedavisi ile gebeyim. Rabbim tez zamanda kucaginizi doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
Yanlış dini bilgiler verip insanların kafasını karıştırmayın.İlla bilgi vereceksiniz de dogrulugundan eminseniz verin.Bunun kararını biz veremeyiz ama şöyle bir şey okumuştum ; Kuranda cenin canlanması 40-45 gün sonra deniyor. Yani 6 hafta ve bundan sonra müdahale edilmez deniyor. Ama 6 haftadan önce sonlanırsa gebelik öldürmüş olmuyorsun çünkü canlı değil. Bu dinen. Ayrıca biz atar tutarız ama 2 çocuklu çalışan anne olarak yeni bir bebeğe bakmanın zorluğunu siz yaşarsınız.
Bence siz zaten kürtaj istiyorsunuz. Vicdanen dediğim şeyi araştırın. Aklınıza nasıl yatarsa öyle yapın.
Hayır zaten korunmadan hamile kalmak bile zorken , bukadar insan korunurken nasıl hamile kalıyor aklımın alması imkansız.Ben de inanmıyorum asla.
Sadece kk'daki "korunurken oldu" iddialarını ciddiye alıp kayda geçirseler, korunma yöntemlerinin istatiğini yerinden sallardı. Kimsenin doğru düzgün korunma bildiği yok ki. Millet geri çekilmeyi, yarım yamalak hap kullanmayı korunmak sanıyor. Cahillik diz boyu bu konuda yurdumda. Zira korunurken hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil.
Allah rahmet eylesinBenim batıl inancim var bu konuda. Ana rahmine dusmus bebegi aldirmazdim. Varolan cocujlara bir sey olur diye.
Halamin başına geldi. Uni de okuyan kizi halamin hhamile oldugunu duydu. Hemen yok et o bebegi dedi. Halam bebegi aldirdi. Kizi da sonra trafik kazasinda öldü. Sonra bi cocugu daha oldu. O da yasamadi 1,5 yasinda vefat etti. Yani elde var 0(
Bizim sulalede de herkes ona bagladi. Ozellile kzii istemistim ben uniye gidgidiyorum bu yastan sonra kardes mi olur diyeAllah rahmet eylesin
Benim annem de yillar önce bir bebek aldırdı ve akabinde ben trafik kazası geçirdim . Ölümden döndüm . Ve o zaman bunu hep çocuk aldirmasina bağlamışlardı
+10000eski konularina baktim bende biraz..2017 de bosanmaktan bahsediyorsun..olabilir hepimiz evliliklerimizde dalgalanmalar yasiyoruz zaman zaman. sitelere kayit oluyuor esin..surekli cinsellik isteyen bi kocan var..aldatilma korkunda var galiba..garip bi iliskide bu cocuk olmasa iyi olurdu aslinda..valla yukarsi biyik asagsi sakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?