- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Rahmine düştüğü an ona ruh üflendi. Kalp atışı yok bebek de diye bir şey yok yani. Ve buradan fikir alınacak bir konu değil bence. Allah yardımcın olsunBende şuan hazır değiliz .vebal olarakta ne bilim daha bebek hiç ortada yok vebalinden korkuyorum ama kalp atımı vs yok daha sncta bilemiyorum çok zor olur
Zaten bu korunurken nasıl hamile kalırsın korunmayı beceremiyorsun diyen herkes tek tek hamile kalıyor. Ve bazıları maalesef aldırıyor. Tebrik ederim sizi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızArkadaşlar ne olur büyük konuşmayın ne olur...
Ben de bu korun(a)mayan insanlara karşı çok tepki verirdim, cahillikle suçlardım, ihmalkar olduklarını, korunmayı bile beceremediklerini vs söylerdim
Sonuç: çok bilmiş olan ben altı sene sonra hamile kaldım, hem de istemedigim bir dönemde. Bunu kendimden hiç beklemezdim ama oldu. Evet korunuyordum, alti sene nasil korunduysam aynı şekilde.
Dinen 40 gunu geçtiyse aldirilmaz diye biliyorum.karar sizin.Kızlar bnm iki kizm var ve çok kucukler.smdi bidaha hamileyim. Kızlar 5 ve 3 yaşındalar. Ben devlet memuru oldum çok olmadı daha iş yeni,kızlar küçük,kurumum oturdugum yere uzak.Daha tam düzen bile yokken çocuklar sefilken bidaha nasıl olur ben anlamıyorum. Bugun ultrasona girdim daha çok yeni tahminen 3 haftalık gbi . Kese olusmamis,bebek ortada yok,kalp atımı yok henüz erken donemdeyken kürtajmı olmalı . ?Siz napardınz hayat şartları kotu,ekonomik durumlar ülke olarak kötü ztn. Kızlarım kücük off ben napcam .?
şuan bebek sahibi olmak için o kadar uğraş veripte , denemediği şey koymayıp çırpınıp çabalayan , ve o kadar çaba duaya rağmen regl olan benKızlar bnm iki kizm var ve çok kucukler.smdi bidaha hamileyim. Kızlar 5 ve 3 yaşındalar. Ben devlet memuru oldum çok olmadı daha iş yeni,kızlar küçük,kurumum oturdugum yere uzak.Daha tam düzen bile yokken çocuklar sefilken bidaha nasıl olur ben anlamıyorum. Bugun ultrasona girdim daha çok yeni tahminen 3 haftalık gbi . Kese olusmamis,bebek ortada yok,kalp atımı yok henüz erken donemdeyken kürtajmı olmalı . ?Siz napardınz hayat şartları kotu,ekonomik durumlar ülke olarak kötü ztn. Kızlarım kücük off ben napcam .?
Kaynak var mi?Dinen 40 gunu geçtiyse aldirilmaz diye biliyorum.karar sizin.
İşin sırrı büyük konuşmakta demek ki. Benim gibi anne olamayan arkadaşlar ben bugün başlıyorum demeye :)Zaten bu korunurken nasıl hamile kalırsın korunmayı beceremiyorsun diyen herkes tek tek hamile kalıyor.
Bu konulari okurken insan iyice stres oluyor..Ben de hamileyim hem de daha ilk korunmayi birakisimda.cok kolay oldugu icin dogurgan oldugumu dusunuyorum :)))) pv.ile nasil hamile kaliyorlar bilmiyorum daa siz hap mi kullaniyorsnuz dogum sonrasi nasil planlarim bilemiyorum:) zor is kadin olmakk2. 5 yıldır şansımı tek korunma yöntemine bırakmayıp her türlü tedbirimi alıyorum çünkü geri çekilme asla bir korunma yöntemi değildir Doktorlar, hatta burdaki insanlar bile üstüne basa basa bunu belirtiyor, yıl 2019 bir sürü korunma yöntemi var ve kazara hamilelik yoktur ancak ihmal vardır. Kürtaj olayına gelince;bu tamamen sizin kararınız, burda herkesin bakış açısı farklı olduğu için en doğru kararı ancak siz verebilirsiniz.
Ya bu söylediğiniz bana pek mümkün gelmiyor açıkçası. 1 gün almamak bu kadar tehlikeli değil anında hamile kalamazsınız. Ya senelerce kullanıp hamile kalmak için bırakanlar var da 1 sene sürüyo hamile kalması. Sizin ilk günden geri çekilme ile hamile kalmanız bana pek doğru gelmiyor. Bence korunmamışsınız sizSpiral taktrmadim estetik düşünüyordum hatta doktor bile buldum .hapta sivilce vs. yapti diye bıraktım bıraktıktan snra sadece bir kere geri çekilme bu kadar mı olur hiç ummamstm.
Ahaha bende kınıyorum anlam veremiyorum nasıl olduğunuBende korunayım bari ..
Birde korunarak hamıle kalanlar hepinizi kınıyorum
Sonuc olarak o orda ve sen bunu biliyorsun dimiBende şuan hazır değiliz .vebal olarakta ne bilim daha bebek hiç ortada yok vebalinden korkuyorum ama kalp atımı vs yok daha sncta bilemiyorum çok zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?