Yazdıklarınız ilaç gibi geldi bana bu foruma girmemin sebebi sizin gibi iyi insanların olması tamda duymak istediklerim bunlardı bundan sonra üzmüyorum kendimi herşeyi oluruna bırakıyorumMucize sizin o kalbiniz de olan sevginiz inancınız imanınızdır.
Sahip olduğunuz mucizenin hediyesi olarak Rabbim sizi evladınızla mükafatlandıracak inşaAllah.
Dediğim gibi beyninizi bebeğe odaklmayın oluruna bırakın beklentiler insanı hem üzer hemde yorar.
Sende şu anda olmaması gereken şeyler üzüntü ve yorgunluk. Onları hepsini yolla ve Allah'ın takdirine ve oluruna bırak
Aa kusura bakmayın ben de sen diye konuşuyorum yani saygı açısından abla diyeyim :)) kolay olur inşaAllah doktorlar can sıkıcı konusabiliyorlar kafana takma ablaİlk bebeğimden tecrübem var zatenVe yaşımdan ve rahatsızlığımdan sebep epidural veya spinal yapma şansım yok canım. Planlı sezaryen olacağım mecburen.Önceden gelirse de ona yapacak bişey yok.
(Yaş:40)
Telefon aldım imalat hatası çıktı.
Pc aldım imalat hatası çıktı
Geçen eve modem aldım imalat hatası çıktı.
Şimdi sen niye imalat hatası dedin ben başımı nerelere vuram
Ben evleneli 5 ay oluyor 20 yaşındayım..doktorum seninçocuğun olmaz dedi...Ama oldu...Ben hiiiç hazır değildim,hatta doğumdan çok korkuyorum ama aldırmak aklımdan bile geçmedi...Karar verecek olan yine sizsiniz tabi ama...
Allah razı olsun canım inşaAllah.Yazdıklarınız ilaç gibi geldi bana bu foruma girmemin sebebi sizin gibi iyi insanların olması tamda duymak istediklerim bunlardı bundan sonra üzmüyorum kendimi herşeyi oluruna bırakıyorum
İçimi ferahlattınız Rabbim de sizi en kötü anınızda ferahtatsın hayırlı çıkış kapıları göstersin inşallah
:))) Almanya'ya staja gitmiştim nisan ayında...orada bi Alman'la tanıştım,zaten dönmeyede niyetim yoktu derken:)) çok teşekkür ederim.Kuşum halâ benimle.Çoook ama çok zorlandım onuda getirebilmek için ama artık dırdır eden bi anne yok başımızda:)Konuyu dağıtmak istemem ama sizi hatırlıyorum, muhabbet kuşunuz vardı ve yalnızlıktan yakınıyordunuz. Ne ara evlendiniz merak ettim, sizin adınıza da çok sevindim :)
Cümlelerinde ki samimiyetine inandığım kişilerin senli benli gibi kelimelerine pek takılmam canımAa kusura bakmayın ben de sen diye konuşuyorum yani saygı açısından abla diyeyim :)) kolay olur inşaAllah doktorlar can sıkıcı konusabiliyorlar kafana takma abla
konu sahibine her hangi bi yorum yapmıyorum kürtaj ile bi tecrübem yok..Mutlu olmayıp şartlarınızı zorlayacaksanız doğurmanız gerekmiyor elbette.
Bazıları bu işe çok anlam yüklüyor ve bu konularda her türlü söz hakkını kendinde buluyor bu tür konularda. O yüzden hazır olun gelecek hakaretlere.O tür kişilerin zihnen sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.5 tane doğurup hiçbirine hakkıyla bakamayan o zihniyetin ürünü bence.
Telefon aldım imalat hatası çıktı.
:) :) :)Telefon aldım imalat hatası çıktı.
Aynen canim ben de konu sahibine birsey demiyorum ben de senin gibi bazi yorumlara yazdim hep.can oldugunu algilayamadiklarini gordumkonu sahibine her hangi bi yorum yapmıyorum kürtaj ile bi tecrübem yok..
Ama şunu anlayamadım bazıları bu işe çok anlam yüklüyor ne demek..? Bir can bu kıyıp kıymamak dan bahsediliyor anlamsız mı..? Bir yetişkini öldürmekle arada ki fark nedir? Sadece o savunmasız kaderi ellerimizde oluşu mu..? onlarca kadın gelişi güzel hamile kalıp sonra aldırmaya çalışıyo bu cinayet değil mi..? İstemiyorsan korun kimse zorla hamile kal demiyor ama tedbirsizlik yapıp bi cana da malolma..
( konu sahibini kastetmiyorum)
:))) Almanya'ya staja gitmiştim nisan ayında...orada bi Alman'la tanıştım,zaten dönmeyede niyetim yoktu derken:)) çok teşekkür ederim.Kuşum halâ benimle.Çoook ama çok zorlandım onuda getirebilmek için ama artık dırdır eden bi anne yok başımızda:)
İşte bazıları sizin gibi bekler bazıları da keyfi aldırır. Bu da sizin sınavınız Allah cok iyi bir evlat nasip eder insallah.Yazdıklarınız ilaç gibi geldi bana bu foruma girmemin sebebi sizin gibi iyi insanların olması tamda duymak istediklerim bunlardı bundan sonra üzmüyorum kendimi herşeyi oluruna bırakıyorum
İçimi ferahlattınız Rabbim de sizi en kötü anınızda ferahtatsın hayırlı çıkış kapıları göstersin inşallah
Arada ki mesajları okumadım ama tahmin edebiliyorum..Aynen canim ben de konu sahibine birsey demiyorum ben de senin gibi bazi yorumlara yazdim hep.can oldugunu algilayamadiklarini gordum
Allah bağışlasın ablaCümlelerinde ki samimiyetine inandığım kişilerin senli benli gibi kelimelerine pek takılmam canım
Kızım var 19 yaşında üniversiteye gidiyor 2. Çocuğum öldü buda üçüncüsü bekliyoruz bakalım
Mesleğim gereği Jinekologların nasıl olduklarını çok iyi biliyorum.
Hadi bakalım doğuralım bebişlerimizi de hayırlı haberlerimizi verelim birbirimize
Ben zaten ne aldırsın nede aldırmasın demedim bizi ilgilendirmez kocasıyla kendisini ilgilendirir bir durum çünküMiş miş yada fiş fiş ne fark ederki?
Ben buna inanırım siz inanmazsınız.Ama ben siz neden inanmıyorsunuz diye sizi sorgulamam çünkü haddime düşmez.
O halde konu sahibine burdan "git o bebeği aldır 10 dakikalık bir operasyon zaten" diyerek onu günaha itelim ve bir bebeğin hayatına mal olalım öylemi diyorsunuz yani?
Zevkler ve renkler tartılışmaz derler ya hani inançlar da tartılışmaz canım
Ah canım inşallah ağzından bal akıyorAllah razı olsun canım inşaAllah.
Sende güleceksin Allah'ın izniyle.Rabbim önce sabrını sınıyor sonra da bebeğinle geçen uykusuz geçen gecelerini sınayacakonun b..k kokusuyla gazıyla diş çıkardığında ki ateşiyle yürümeye başladığı zaman sağa sola düşüp bir yerini acıtmasıyla sınayacak seni
En önemlisi mevlam kimseyi evlat acısıyla sınamasın ben yaşadım çok zor bişey.
İnsan sahip olduklarının değerini bilmeli benceİşte bazıları sizin gibi bekler bazıları da keyfi aldırır. Bu da sizin sınavınız Allah cok iyi bir evlat nasip eder insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?