Beklenmeyen hamilelelik

Aklıma benim hikayem geldi.Annem bana kaza ile hamile kalmış ablam 1,5 yaşındaymış henüz annem bakamam diye aldırmaya gitmiş doktor bu çocuğu aldırırsan ölürsün demiş dikişler iyileşmemiş rahime müdahale edemeyiz demiş ve annem beni doğurmuş(doktor sayesinde)
Her defasında anlatır iyiki o doğmuşsun der ablamda öyle abla kardeş iyi ki az yaş farkı var aramızda

Aminnn Rabbim sizi de hayırlısıyla evladınıza kavuştursun hayırlı evlat olsun inşallah.İşte tüp bebekte olmayınca insan paniğe kapılıyor
3 tüp bebekten sonra boşverip doğal yolla hamile kalan arkadaşım var
Ve doğru Doktor seçimi de öok önemli aslında. Hamile halimle içimden bir ses sizin bebeğinizin olacağını söylüyor
Bana müjdeyi yazarsın inşaAllah....

ekim kasım aralık ayına hamile girmek isteyenlerin sitesi var bende dahilim buna gir oku derim . İnsanlar karnına bi sancı girse hamilemiyim ki diye seviniyor adeti gelmeden testler yapılıyor bi sürü paralar harcıyor. Kocalarının hakaretlerine maruz kalıyor lar yılmıyorlar: insanların sizlere çocuğu olmuyo gözüyle bakıp acımış gibi yapması kadar kötü bişey yok su hayatta. Tüp bebek için ne paralar yatırıyorlar . Ne mutluki sna almışsın kucağına ve rabbim sana bi hediye daha göndermiş. Halbuki test çubuğunda iki çizgiyi görmeyi umut eden onca insan varki ne mutlu sana. Sen tek çocukla kalmazsın bi daha yaparsın ilerde peki neden bu degil de o farkı ne . Siz korunamadınız diye o cocugun sucu ne . Eline bi makas al o 3 yaşındaki çocuğu kesmeye başla oda can oda can ama yapamazsın kıyamazsın ona buda senin parçan. İstemiyor san doğur cocugu olmayan birine ver sevaba bari girersin. Evet trejedik konustum elestirdim bu benim fikrim sanada saygı duyarım ama bu günahın bedelini ilerde ödersin bilmeni isterim ...

Bak bir de kariyerim için çocuk aldirayim diyorsun ne biliyim ben de bebeğim için kariyerimi bıraktım..2 yıldır çalışmıyorum umrumda da değil..Benim çalıştığım ortam tamamen risk ortamı Anestezi teknisyeniyim ameliyathanedeyim ve kullandığımız azot protoksitin düşük yapıcı etkisi var bu nedenle işten istifa ettim iyi ki de bıraktım ozelde calisiyordum is yuku fazlaydi berbatti şimdi kpss var belki bebisimin nasibiyle atanicam onlar nasibiyle gelir annesi

Tabii ki karar sizin, benim annem de beni ilk öğrendiğinde çok üzülmüş, hiç istememiş, tek sebebi de ablamın çok küçük olması, ama gerçekten çok küçükmüş, 5 aylık...
Sütten bile kesmesi gerekmiş, kendini geçmiş ablama kıyamamış.
Ama beni de aldırmaya kıyamamış, Rabbim yolladı bunu bize, nasıl geri çevireyim demiş, doğmuşum işte. Bir de babam bizi bırakıp askere gitti düşünün. O zamanın teknolojisini imkanlarını da düşünün. 25 yaşında kadın, 2 bebek, baba askerde, maddi imkansızlık, gece hastalansak araba yok bir şey yok, evin yakınında hastane yok...
Allah çaresini de sabrını da veriyor, bence aldırmayın, kıymayın. Tabii başladığım gibi bitiriyorum, bu sizin kararınız.

Ay ne diyosun ya ey güzel Allahım bana da böyle mucizeler gönder neolur
içimi umut kapladı birden Ne diyeyim olursa dile benden ne dilersenTabiki veririm müjde tüm dünyaya bile veririm yeterki olsun

Yorumsuz

Niye çocuğunuz olmaz dedi peki ne hastalığınız varmış pcos falan mı yoksa
Hayır :))) adet görmeye başladığımda 14 yaşındaydım.Annem doktora götürmüştü 13 yaşında,çünkü benim halam kısırdı.Benim hiç umudum yoktu nasılsa doktor olmaz dedi diye...Allah büyük işte:)

Ah canımmm kıyamam
Çok hassas bir süreçten geçiyoruz duyulanmadan olmuyor ben her 10 günde bir gidip 4D usg de oğlumu görmezsem çatlıyorum. 1 hafta önve gidip görmüştüm Allah izin verirse yarın yine gideceğim inşaAllah. O tombul yanakları çatık kaşları yumuk elleri gözümden gitmiyor.
Zaten 2 gündür ara ara sancılarım oluyor bakarsın 10 gün sonra değil de öncede gelebilir :)
Tek sorun eşim araba kullanmayı bilmiyor ilkin de olduğu gibi doğuma yine kendi kendimi hastaneye götürcem galiba

4 haftalık şimdi bir kaç gün düşünüp öyle karar vereyim en iyisi biraz kafamı toparlamış olurum
Bikaç günde erken bence henüz yasal süreye de varmış. Eşinize söyleyin size baskı kurmasın. Dinç kafayla kalıp öyle karar verin. Ben de Allah vermişse vardır bir hikmeti diyorum ama tabi ki sizin psikolojiniz daha önemli yanlız yüklediğiniz anlamı gözden geçirmeyi ihmal etmeyin. Bebeği aldırınca girdiğiniz iş sizin için yararlı kazanç olacak mı..sırlar dünyasına bağlamak istemiyorum afedersiniz.. Allah sağlık sıhhat versin. Allah tan dileyin. İnşallah sizin adınıza en hayırlısı olur

Ay ne diyosun ya ey güzel Allahım bana da böyle mucizeler gönder neolur
içimi umut kapladı birden Ne diyeyim olursa dile benden ne dilersenTabiki veririm müjde tüm dünyaya bile veririm yeterki olsun
Mucize sizin o kalbiniz de olan sevginiz inancınız imanınızdır.
Sahip olduğunuz mucizenin hediyesi olarak Rabbim sizi evladınızla mükafatlandıracak inşaAllah.
Dediğim gibi beyninizi bebeğe odaklmayın oluruna bırakın beklentiler insanı hem üzer hemde yorar.
Sende şu anda olmaması gereken şeyler üzüntü ve yorgunluk. Onları hepsini yolla ve Allah'ın takdirine ve oluruna bırak

Allah sağlığı yerinde olarak kucağına almayı nasip etsin doğumun da kolay bir şekilde olur inşaAllah ama sezeryansa spinal veya epidural işte anesteziyi o anını gör bebeğinin ne biliyimdoğum sancıları yogunlasinca git o zaman ben de öyle yapardım heralde

Birincisi ben sizede kızdım. Korunmak korunmak diyorsunuz ama hani nerde korunmak.
Korunarak % 1 ihtimal bile olmayan gebeligi nasil yakaliyorsunuz. Demekki dogru duzgun korunamamissiniz. Burda hatanizi kabul edin.

Diger bir şeyde eger gercekten isyemiyorsaniz hazir degilseniz elim yazmaya el vermiyor ama aldirmaktan baska care yok.
Ama şunu unutmayın bunun tek sebebi yine sizsiniz.
Zaten zor zamanlar gecmis cocuk istemediğinizi biliyormuşunuz dikkatli olmaniz lazimdi.

Hümanizmi deli gibi savunanlar konu kürtaja geldi mi feministliklerinden humanizm mumanizm unutuveriyorlar. Kararlıysanız siz bilirsiniz artık, inşallah sonucu ne olursa olsun pişman olmazsınız. Kurtajla ilgili videolari izleyip, makaleleri okudukca ben cinayet gibi bakiyorum. Özur dilerim, belki agir gelecek bu ama, madem bunca insanin oldugu yere konu actiniz, bu cevaplara da hazirliklidirsiniz.

İlk bebeğimden tecrübem var zaten Ve yaşımdan ve rahatsızlığımdan sebep epidural veya spinal yapma şansım yok canım. Planlı sezaryen olacağım mecburen.Önceden gelirse de ona yapacak bişey yok.
(Yaş:40 )

Benim cok yakin bir arkadasim oglu 7 aylikken hamile oldugunu ogrendi aldirmaya karar verdi gun aldi. Gecesi ruyasinda kizini gördü oglu buyumus ve birlikte oyun oynuyorlar. Ve etkisinde kalio aldırmaktan vazgecti ben cok etkilenmsitim ve bende aldirmasindan yanaydim zira cok zor lohusalik geçirmişti. Simdi oglu 2 yasinda ve 7 8 aylik kizi var :) benimde 3 yasinda ve oglum 2 aylik hamileyim. Fakat bunun kararını en doğru siz vereceksiniz. Allah yardimciniz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…