3 tüp bebekten sonra boşverip doğal yolla hamile kalan arkadaşım varAminnn Rabbim sizi de hayırlısıyla evladınıza kavuştursun hayırlı evlat olsun inşallah.İşte tüp bebekte olmayınca insan paniğe kapılıyor
Merkür retrosundaydık ya belki ondandırTelefon aldım imalat hatası çıktı.
Pc aldım imalat hatası çıktı
Geçen eve modem aldım imalat hatası çıktı.
Şimdi sen niye imalat hatası dedin ben başımı nerelere vuram
Bak bir de kariyerim için çocuk aldirayim diyorsun ne biliyim ben de bebeğim için kariyerimi bıraktım..2 yıldır çalışmıyorum umrumda da değil..Benim çalıştığım ortam tamamen risk ortamı Anestezi teknisyeniyim ameliyathanedeyim ve kullandığımız azot protoksitin düşük yapıcı etkisi var bu nedenle işten istifa ettim iyi ki de bıraktım ozelde calisiyordum is yuku fazlaydi berbatti şimdi kpss var belki bebisimin nasibiyle atanicam onlar nasibiyle gelir annesimrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
eşim korunuyordu Nasıl hamile kaldım hala şaşkınım !!!istemiyordum ...
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorumaranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
Ay ne diyosun ya ey güzel Allahım bana da böyle mucizeler gönder neolur3 tüp bebekten sonra boşverip doğal yolla hamile kalan arkadaşım var
Ve doğru Doktor seçimi de öok önemli aslında. Hamile halimle içimden bir ses sizin bebeğinizin olacağını söylüyor
Bana müjdeyi yazarsın inşaAllah....
Yorumsuzmrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
eşim korunuyordu Nasıl hamile kaldım hala şaşkınım !!!istemiyordum ...
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorumaranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
Hayır :))) adet görmeye başladığımda 14 yaşındaydım.Annem doktora götürmüştü 13 yaşında,çünkü benim halam kısırdı.Benim hiç umudum yoktu nasılsa doktor olmaz dedi diye...Allah büyük işte:)Niye çocuğunuz olmaz dedi peki ne hastalığınız varmış pcos falan mı yoksa
Ah canımmm kıyamamOlmazları olduran bi Rabbimiz var inşaAllah gonlumuzden geçeni bize hayırlısıyla verir Allah'ım..Ultrason fotoğraflarına bile sanki kendisini canlı olarak görüyormuş gibi bakıp bakip seviniyorum çok duygulandım ama şimdi
Bikaç günde erken bence henüz yasal süreye de varmış. Eşinize söyleyin size baskı kurmasın. Dinç kafayla kalıp öyle karar verin. Ben de Allah vermişse vardır bir hikmeti diyorum ama tabi ki sizin psikolojiniz daha önemli yanlız yüklediğiniz anlamı gözden geçirmeyi ihmal etmeyin. Bebeği aldırınca girdiğiniz iş sizin için yararlı kazanç olacak mı..sırlar dünyasına bağlamak istemiyorum afedersiniz.. Allah sağlık sıhhat versin. Allah tan dileyin. İnşallah sizin adınıza en hayırlısı olur4 haftalık şimdi bir kaç gün düşünüp öyle karar vereyim en iyisi biraz kafamı toparlamış olurum
Hayır :))) adet görmeye başladığımda 14 yaşındaydım.Annem doktora götürmüştü 13 yaşında,çünkü benim halam kısırdı.Benim hiç umudum yoktu nasılsa doktor olmaz dedi diye...Allah büyük işte:)
Mucize sizin o kalbiniz de olan sevginiz inancınız imanınızdır.Ay ne diyosun ya ey güzel Allahım bana da böyle mucizeler gönder neolur
içimi umut kapladı birden Ne diyeyim olursa dile benden ne dilersenTabiki veririm müjde tüm dünyaya bile veririm yeterki olsun
Allah sağlığı yerinde olarak kucağına almayı nasip etsin doğumun da kolay bir şekilde olur inşaAllah ama sezeryansa spinal veya epidural işte anesteziyi o anını gör bebeğinin ne biliyimAh canımmm kıyamam
Çok hassas bir süreçten geçiyoruz duyulanmadan olmuyor ben her 10 günde bir gidip 4D usg de oğlumu görmezsem çatlıyorum. 1 hafta önve gidip görmüştüm Allah izin verirse yarın yine gideceğim inşaAllah. O tombul yanakları çatık kaşları yumuk elleri gözümden gitmiyor.
Zaten 2 gündür ara ara sancılarım oluyor bakarsın 10 gün sonra değil de öncede gelebilir :)
Tek sorun eşim araba kullanmayı bilmiyor ilkin de olduğu gibi doğuma yine kendi kendimi hastaneye götürcem galiba
İlk bebeğimden tecrübem var zatenAllah sağlığı yerinde olarak kucağına almayı nasip etsin doğumun da kolay bir şekilde olur inşaAllah ama sezeryansa spinal veya epidural işte anesteziyi o anını gör bebeğinin ne biliyimdoğum sancıları yogunlasinca git o zaman ben de öyle yapardım heralde
O kadar çok üzülüyorum düşünüyorum ki saçlarım beyazlarim bile başladıama bugün içimi öyle ferahlattınızki ne kadar teşekkür etsem az size
Daha çok da Allah razi olsun deyip sizi Boğmak istemiyorum ama Allah razi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?