Yani radyasyon çok çok zararlı zaten hastanelerde radyoloji bölümünde calisan hamileler çok dikkat ediyorlar kısırlık yapıcı etkisi..cok sık aşırı radyasyona maruz kalınca çocukta kalıcı özür durumları vs ama senin durumun farklı tabi 1 kez film çekilmiş suresi uzun degildir zaten insaallah saglik konusunda kotu seyler aklina getirme..aslında telefon kadar radyasyon yayan bir araç yok ve telefonlar sürekli elimizdeBen hamile olduğumu bilmiyordum iki hafta önce sırtım ağrıyordu röntgen çektirdim yani 2-3 haftalık hamileyken bu da sorun olur dımı
Birsey olmaz. Doktorunuza sorun yine de.Ben hamile olduğumu bilmiyordum iki hafta önce sırtım ağrıyordu röntgen çektirdim yani 2-3 haftalık hamileyken bu da sorun olur dımı
O biyolojik sosyolojik olaylar dediginiz seylerin hepsi Rabbim ol diyor da oluyor hanimefendi. Doğanin kanunu değil yani..!yani sağlık problemi olmadıgı surece belli gunler belli cinsel iliski sonucu hamile kalınıyor bu zaten doganın kanunu, biyolojik, fizyolojik bir olay. bunu nasibe kısmete baglamak bana mantıklı gelmıyor.
hazır cocugunuz buyudu ise baslamak istiyorsunuz bence baslayın, kendinize hayatı daha da zorlastırmayın derim ben. obur turlu iki cocuk, ertelenen is hayatı, her sey daha da karmakarısık olacak. bir rahat ettim demeden nefes almadan tekrar yeni bebek sorunları yasayacaksınız
O sizin görüşünüz, sizin inancıniz.O biyolojik sosyolojik olaylar dediginiz seylerin hepsi Rabbim ol diyor da oluyor hanimefendi. Doğanin kanunu değil yani..!
Evet canım ama özel hayatla meslek çok farklı oluyor. Mesleğimi yaparken duygusal davranmıyordum.Mesleğin çok güzel ablasen bu şekilde ayrıntılı fotoğraflar falan kendi bebegin açısından zor olmuştur tabi aynı şekilde gormediysen bile biliyorsun sonuçta (
İyi düşünmüşün abla her seferinde kendi bebeğin aklina gelmesindense işte kariyer bi yerden sonra geri plan da kalıyorEvet canım ama özel hayatla meslek çok farklı oluyor. Mesleğimi yaparken duygusal davranmıyordum.
2. Bebeğimi kaybettiğim zaman mesleğimi bırakmıştım hala daha mesleğimi yapmıyorum.Sadece arada bir kıramayacağım kişilerden netten iş gelirse evde yaparım.Evde home ofis tarzı bir alanım var bazen iş olunca çalışıyorum ama bebek otopsisi değil tabi normal çalışmalar
İşte bundan bahsediyorum.Ben de dahil pek çok insan sizin gibi düşünmüyor.O daha bir bebek değil.Hücre parçasından ibaret.Yetişkinle kıyaslama olayına girmeyeceğim bile.Bence cinayet değil.Asıl cinayet ve facia bakamayacağın çocuğu dünyaya getirmektir.Kimse kötü bi hayatı yaşamak istemez.
Korunmak tabii ki gerekli çünkü her şeyden önce kürtaj tehlikeli ve zararlı.
Doğru inanc evet. Tek din Islam.O sizin görüşünüz, sizin inancıniz.
Sana göre öyle olabilir. Burda yasak bunun reklamını yapmak.Doğru inanc evet. Tek din Islam.
Ben reklam yapmadim nasil doganin kanunu diye bir kelime kullaniliyorsa bende doganin kanunu degil Allahin kanunu diyorum. O rahat kullanirsa bende rahat kullanirim. Sizi mi ilgilendirir.Sana göre öyle olabilir. Burda yasak bunun reklamını yapmak.
Biyolojik fizyolijik olaydir nasip degildir ne demek sizce. Bu olaylar bu biyolojik fizyolojik olaylar kendi kendine mi oluyor. Kim yapti bunlari. Bhnu aciklamam sizi niye rahatsz ediyorBen reklam yapmadim nasil doganin kanunu diye bir kelime kullaniliyorsa bende doganin kanunu degil Allahin kanunu diyorum. O rahat kullanirsa bende rahat kullanirim. Sizi mi ilgilendirir.
Doğru inanc evet. Tek din Islam.
Sen dini inanç empoze ediyorsun. Hiç de hakkin olmadığı halde. Daha da cevap yazamiycam.Ben reklam yapmadim nasil doganin kanunu diye bir kelime kullaniliyorsa bende doganin kanunu degil Allahin kanunu diyorum. O rahat kullanirsa bende rahat kullanirim. Sizi mi ilgilendirir.
Benim birsey empoze ettigim yok inancima laf eden sensin en başta. Sizin inanciniz diyen. Benim inancimsa inancimi sana direk söyledim. Oyle bir amacim olsa konu acar bagiririm. Sacmalamaktan baska birsey yapmiyorsunuz suan.
Kadın doğa kanunu demiş, hayır bu allahın hikmeti diye dalan sensin. Burası dini fetva online sitesi değil. Öğrenin artık şunu bi.Benim birsey empoze ettigim yok inancima laf eden sensin en başta. Sizin inanciniz diyen. Benim inancimsa inancimi sana direk söyledim. Oyle bir amacim olsa konu acar bagiririm. Sacmalamaktan baska birsey yapmiyorsunuz suan.
Cok zor durum aldirmayin derim ben bi kez yasadim bu durumu cok pismanim.mrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
eşim korunuyordu Nasıl hamile kaldım hala şaşkınım !!!istemiyordum ...
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorumaranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?