Beklenmeyen hamilelelik

İşte bundan bahsediyorum.Ben de dahil pek çok insan sizin gibi düşünmüyor.O daha bir bebek değil.Hücre parçasından ibaret.Yetişkinle kıyaslama olayına girmeyeceğim bile.Bence cinayet değil.Asıl cinayet ve facia bakamayacağın çocuğu dünyaya getirmektir.Kimse kötü bi hayatı yaşamak istemez.

Korunmak tabii ki gerekli çünkü her şeyden önce kürtaj tehlikeli ve zararlı.

Hahaha aynen ya 1 senedir almadığım iğne ilaç kalmadı olmuyo olmayınca işte Allah yeter ki istesin korununca bile oluyo
Bi de korunmak hamilelige engel derler :)))
İşte kıymet bilene. Allah hepinize nasip etsin insallah.

Aslında hiç düşünmüyordum ama kızım ilerde isterse kızım mı büyüttükten sonra kızım ilk okuldayken filan kardeş yaparım diyordum

İlk çocuğunuz sorunlu bir bebek diye diğeride öyle olucak bişey yok.Benimde kuzemim senin gibi 2-3 yaşında bir oğlu vardı o kadar yaramaz huysuz bir çocuk görmedim canı çıktı kuzenimin oğluyla ilgilenirken ama oğlu o yaştayken doğum yaptı tekrar dünyalar güzeli bir kızı oldu görseniz o kadar sorunsuz bir bebekki süs bebeği sanki hiç sesi çıkmıyo hiç zorlanmadı böylece bunuda düşünün kıymayın o cana

rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah

ne de hayir olacagini bilemeyiz ama cok pisman olacagin bir sey yapma derim bu 7 ay uykusuzluga benzemez ikisi bir arada buyur insaallah allah baska dert vermesin

İşte eşim düzgün korumamamış ben ona defalarca istemiyorum dedim oda dikkat ediyorum Dedi bilemezdim böyle olacağını

Aldiranlarin tecrubesine dayanarak soyluyorumki kim aldirmissa çok büyük vicdanazabi çekmiş lütfen allahın verdiği cana kiymayin

Ben hamile olduğumu bilmiyordum iki hafta önce sırtım ağrıyordu röntgen çektirdim yani 2-3 haftalık hamileyken bu da sorun olur dımı

Allah bağışlasın abla ölen çocuğun karninda mıydı ( mesleğin nedir bu arada merak ettim
Evet canım karnımdaydı 5 aylıktı.
Mesleğime gelince Grafikerim canım, uzun yıllar Türkiye'nin ileri gelen Jinekolog ve prenatologları ile Avrupa ve Amerika da ki dergiler için jinekolojik çalışmalar da görev aldım.
Anne karnında ölmüş yada sonlandırılmış gebeliklerde ki ölü bebeklerin otopsilerinin iç organalrının kalbinin vs. fotoğraflarını çektim ve dergi için çalışmalarını yaptım.Yani bebeğin neden öyle olduğunu araştırma aşamalarında bulundum.O zamanlar yüreğim kaldırılıyordu ama şimdi kaldırmıyor maalesef.
Tabi bu sırada da bir çok konuda bilgi sahibi oldum jinekolog gibi :)

Cnm dıyorum .kızın 3 yasında bebegı dogurmaya karar verır ısen dörde gırıcek nerede ıse.bende yasadıgın evrelerı gecırmış biri olarak yazıyorum buraya ve doguma az kaldı.gece gunduz emen uyumayan bır bebegı tek basıma buyuttum.evet coookkkk zor ceken bılır.kollarım kooptu belım koptu omzım koptu kafayı yıyıcem.ay bırı gelse ıkı dk dursada dusa gırebılsem vs vs vs saysam bıtmez.aılemden uzaktayım bır allahın kulu yok .ıkıncıyı bıle bıle ıstedık.şansa ne hıkmetse hmn oldu.kızım üç yaşına gırerken ben küçük kızımı doğurucam. Sen gibi işe girmeyı istıyordum .sonra dusundum enınde sonunda kardes isteyecektı.bu kışı atlatırsam seneye buyugu krese verırım vs vs dıye pilanlar yapıyorum.buyugu yedırırken kucugu anakucagında yanımda tutarım ah daha neler düşünüyorum.çok uzattım dimi? Dıyecegım şu ki ileride ikinciyi yaparım dıyorsanız , şükürki buda olmuş hazır olmuşken ve evdesınız zaten onuda buyutup toptan iş hayatına atılın.ben öyle yapmayı planlıyorum.psikolojımmı tamda rahatlamış iken ay yine başa sarıyorum demekten alıkoyamıyorum kendimi.ama ikincimide hakkı ile buyutucem inşallh.bi düşünün ileride ıkı çocuk buyumuş oh rahatsınız .tukkanı kaparsınız:)kararınız ne olur ise olsun hakkınızda hayırlısını dılıyorum

2.cocugu ne zaman dusunuyordunuz.bakin kafa yormadan negüzel gelmis kendiliginden.aldirmayin lutfen bundada vardir bir hayir die düşünün.rabbim dileyen herkese versin ins.

Ben zaten ne aldırsın nede aldırmasın demedim bizi ilgilendirmez kocasıyla kendisini ilgilendirir bir durum çünkü ama öyleymiş böyleymiş gibi örneklerde komik öyle olsa bu hayatta adalet olurdu ilk önce
Ne diyeyim?Hayattan beklentiniz ve adalet anlayışınız bana göre çok ters.
Sizin düşünceniz tabi saygı duyarım.

Aldırınca pişmanlık yaşıyosun sonrası çok kötü geçiyor. Benimde başımdan geçti geçerli sebeplerim vardı kendime göre ama hiçbi zaman unutamıyorum nedense özellikle ilk aylarda ne zmn bi bebek görsem ağlıyodum şuan bile aklıma geldi gözlerim doldu içim cızladı. Narkozun etkisiyle zaten kendimi bi yerlerden atmaya kalkışmışım hep ağlamışım ama hatırlamıyorum bnde kendim istedm ama o masaya yattğımda bile pişmandım sanki Allah affetsin çok pişmanım şuan bnce hala seninleyken vazgeçme yavrundan işte çalışmayıverirsin o kdarda önemli değil belki uslu bi çocuk olur nebiliyim iyi yanlarından düşün ilerde pişman olma

Mesleğin çok güzel abla sen bu şekilde ayrıntılı fotoğraflar falan kendi bebegin açısından zor olmuştur tabi aynı şekilde gormediysen bile biliyorsun sonuçta(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…