- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
konu sahibine her hangi bi yorum yapmıyorum kürtaj ile bi tecrübem yok..
Ama şunu anlayamadım bazıları bu işe çok anlam yüklüyor ne demek..? Bir can bu kıyıp kıymamak dan bahsediliyor anlamsız mı..? Bir yetişkini öldürmekle arada ki fark nedir? Sadece o savunmasız kaderi ellerimizde oluşu mu..? onlarca kadın gelişi güzel hamile kalıp sonra aldırmaya çalışıyo bu cinayet değil mi..? İstemiyorsan korun kimse zorla hamile kal demiyor ama tedbirsizlik yapıp bi cana da malolma..
( konu sahibini kastetmiyorum)
Hahaha aynen ya 1 senedir almadığım iğne ilaç kalmadı olmuyo olmayınca işte Allah yeter ki istesin korununca bile oluyoŞu korunurken nasıl hamile kalınıyor acabahamile kalmak için korunacam artık
İşte kıymet bilene. Allah hepinize nasip etsin insallah.Hahaha aynen ya 1 senedir almadığım iğne ilaç kalmadı olmuyo olmayınca işte Allah yeter ki istesin korununca bile oluyo
Bi de korunmak hamilelige engel derler :)))
Aslında hiç düşünmüyordum ama kızım ilerde isterse kızım mı büyüttükten sonra kızım ilk okuldayken filan kardeş yaparım diyordumCanım hareketlerini hissedince psikolojim düzelir korkma.. sen bir evladın ne kadar zor olduğunu da ne kadar güzel olduğunu da biliyorsun. Ayrıca bebeğin 6 aylık falan olsa anlıcam (ki yine anlayamam) 3 yaşında.. doğana kadar 4 olur.. hiç mi ikinci çocuğu düşünmüyorsun?
rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah3 senedir evlat hasreti çekiyorum 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm şimdi yavrum için ameliyat oldum neolur bana ve benim gibilere dua edin Rabbim isteyen özlemini çeken insanlara nasip etsin bizlere versin bekletmesin daha fazla çok zor
Amin inşallahİşte kıymet bilene. Allah hepinize nasip etsin insallah.
ne de hayir olacagini bilemeyiz ama cok pisman olacagin bir sey yapma derim bu 7 ay uykusuzluga benzemez ikisi bir arada buyur insaallah allah baska dert vermesinmrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
eşim korunuyordu Nasıl hamile kaldım hala şaşkınım !!!istemiyordum ...
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorumaranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
İşte eşim düzgün korumamamış ben ona defalarca istemiyorum dedim oda dikkat ediyorum Dedi bilemezdim böyle olacağınıBen bir ara kefir mayası almıştım aktardan mayaladıkça çoğaldılar maya ama yaşayan bişey çoğaldığını görüyosun..Bi gün baktım gelişimleri durdu mayalanmıuor artık atmam gerek dedim ve çöpe atarken ağlamamak için kendimi zor tuttum içim acıdı resmen.
Ben mi çok yufka yürekliyim insanlar mı çok katı inanın anlamış değilim..
Evliliğiniz kötü değil evlilik dışı değil yani o canın ne suçu var siz düzgün korunamadıysanız!
Ben hamile olduğumu bilmiyordum iki hafta önce sırtım ağrıyordu röntgen çektirdim yani 2-3 haftalık hamileyken bu da sorun olur dımıBak bir de kariyerim için çocuk aldirayim diyorsun ne biliyim ben de bebeğim için kariyerimi bıraktım..2 yıldır çalışmıyorum umrumda da değil..Benim çalıştığım ortam tamamen risk ortamı Anestezi teknisyeniyim ameliyathanedeyim ve kullandığımız azot protoksitin düşük yapıcı etkisi var bu nedenle işten istifa ettim iyi ki de bıraktım ozelde calisiyordum is yuku fazlaydi berbatti şimdi kpss var belki bebisimin nasibiyle atanicam onlar nasibiyle gelir annesi
Sağlık problemi şimdilik yok sadece psikolojik olarak şimdiden kendimi kötü hissediyorum
Evet canım karnımdaydı 5 aylıktı.Allah bağışlasın ablaölen çocuğun karninda mıydı ( mesleğin nedir bu arada merak ettim
Ne diyeyim?Hayattan beklentiniz ve adalet anlayışınız bana göre çok ters.Ben zaten ne aldırsın nede aldırmasın demedim bizi ilgilendirmez kocasıyla kendisini ilgilendirir bir durum çünküama öyleymiş böyleymiş gibi örneklerde komik öyle olsa bu hayatta adalet olurdu ilk önce
mrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
eşim korunuyordu Nasıl hamile kaldım hala şaşkınım !!!istemiyordum ...
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorumaranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
Mesleğin çok güzel ablaEvet canım karnımdaydı 5 aylıktı.
Mesleğime gelince Grafikerim canım, uzun yıllar Türkiye'nin ileri gelen Jinekolog ve prenatologları ile Avrupa ve Amerika da ki dergiler için jinekolojik çalışmalar da görev aldım.
Anne karnında ölmüş yada sonlandırılmış gebeliklerde ki ölü bebeklerin otopsilerinin iç organalrının kalbinin vs. fotoğraflarını çektim ve dergi için çalışmalarını yaptım.Yani bebeğin neden öyle olduğunu araştırma aşamalarında bulundum.O zamanlar yüreğim kaldırılıyordu ama şimdi kaldırmıyor maalesef.
Tabi bu sırada da bir çok konuda bilgi sahibi oldum jinekolog gibi :)
Insallah Rabbim isteyen herkesin gobuslerini doldursun saglikla :)İnşallah hamile kalıp sağlıklı bir evlat banada nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?