- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
O kadar çok üzülüyorum düşünüyorum ki saçlarım beyazlarim bile başladıamin amin..
merak etmeyin saglikla kucaginiza alirsiniz Allahin izniyle,zaten cogu gitmis az kalmis masallah,36 hafta ve sonrasi artik normal bebek gibi doguyorlar zaten oyle dusunun.
bende guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim,Allah razi olsun
Yok canım ne hissetmesiAaa kadınlar hissetmez mi ki içine akan sıvıyı? Bende bekarım da bilmiyorum merak iste
Aminnn inşallah canım cümlemizle beraber inşallahCemi cümlemiz hayırlısı ile bu günleri atlatıp bebeklerimizi sağlıkla imanla kucağımıza alalım.
- inşaAllah canım.
bence şu an şokun etkisiyle böylesin. 1 hafta kadar bekle bence sonra pişman olabilirsin.Bir kaç saat önce öğrendim şu an şoktayım resmen hiç sağlıklı düşünemiyorum umarım sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz Allah bana da yardım etsin kendimi kötü hissediyorum
Sizin sorununuz bebekle degil belli de bebegi etkilemezsiniz umarim yasarİnanın hiç umrumda değil bugün hayatta nefes alan insanların yaşam hakkı ellerinde hiç hak etmedikleri halde alinabiliniyorken daha hayat bulmamış bir hücreyi önemsiyemiyorum
Bu anne ve babanın tercihi olmalı
Canım herşeyden önce sağlıklı hayırlı imanlı bir evlat nasip etsin.Yoksa çocuk olması çok da imkansız değil.3 senedir evlat hasreti çekiyorum 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm şimdi yavrum için ameliyat oldum neolur bana ve benim gibilere dua edin Rabbim isteyen özlemini çeken insanlara nasip etsin bizlere versin bekletmesin daha fazla çok zor
Yok canım başlamadan takıyoruz yoksa oooo sene de bi tane kucağımda olurdu. :)Bnm tahminim basinda takmayim tmm takiyrm tmm takicam suan bisi yok derkrn oluodur en basindan itibaren takilmali
Olmazları olduran bi Rabbimiz var inşaAllah gonlumuzden geçeni bize hayırlısıyla verir Allah'ım..Ultrason fotoğraflarına bile sanki kendisini canlı olarak görüyormuş gibi bakıp bakip seviniyorum çok duygulandım ama şimdiAllah teâlâ celle celallühü elbet yüzümüze gülecek ama imtihanla ama sabırla ama sağlıkla inşaAllah.
Pozitif enerji olumlu düşünce sıfır stres tevekkül ve duâ ile herşey mükemmel olacak canım
Yani kondomla baska yolla pek ihtimal yok cnm ya imalat hatasi felan milyon da birYok canım başlamadan takıyoruz yoksa oooo sene de bi tane kucağımda olurdu. :)
Kesinlikle katılıyorumSırf keyfi bebek aldıran teyzemin yıllarca iki yakası bir araya gelmedi öteki çocukları şimdi üvey gibi davranıyorlar kendisine.Belki o bebeğini doğursaydı onun ekmeğini yiyecekti kimbilir?
Bak bana gelinlik kızım var yaş olmuş 40 süpriz bebeğim karnım da 10 gün sonra hayırlısı ile doğum yapacağım.
Düşün ki ileri yaş gebeliği yaşıyorum yapılan testler de hep kötü çıktı doktor amniyosentez dedi eşim de hayır Allah bize emanetini nasıl verirse versin biz onun emanetçisi anne babasıyız ben Evlat katili olamam dedi ve tüm testleri ve bebeğimizi aldırmayı reddetti zaten bende evladıma kıyamazdım çünkü bundan önceki bebeğim öldüğün de aylarca kendime gelememiştim.
Şimdi ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama vicdanım rahat çünkü evaldımın katili olmadım.
Ve her çocuk aynı olacak diye bişey yok.Kızın gazlı bir bebektir bu da b..klu bir bebek olurçokta önemli değil birde bakmışsın oğlun olmuş kızın büyüdüğün de gelin olup uzaklara gider belki de oğlun sana göz kulak el ayak olur? Onun ekmeğini yersin yaşlandığın da gelir seni sırtında doktora götürür belli mi olur hayat bu süprizlerle dolu.
Unutma ki dünya imtihan dünyası bize sunulan herşey imtihan.Sen o bebeği aldırmakla Allah'ın imtihanına karşı geliyorsun.
Tabi yine de sen bilirsin.
Aminnn Rabbim sizi de hayırlısıyla evladınıza kavuştursun hayırlı evlat olsun inşallah.İşte tüp bebekte olmayınca insan paniğe kapılıyorCanım herşeyden önce sağlıklı hayırlı imanlı bir evlat nasip etsin.Yoksa çocuk olması çok da imkansız değil.
Ama size tavsiyem sürekli pozitif olun beyninizi negatif düşüncelerle doldurmayın.Kötü düşünceler tüm vücudunuzu etkiler hatta yumurtlamanızu bile.
Canim ben olsaydım gözleri ne renk olacaktı peki ya saçları. Hayırlı bir evlat olurdu belki diye diye içimi yerdim. Korunmaniza rağmen allah size nasip ettiyse birkez daha düşünün bence. Çünkü o masada içinizden akıp giden kalbi pit pit diye akmaya başlamış bir canlı. Fazla demogoji yüklü oldu ama birde bu yönünü hatırlatmak istedim. Ilk bebeğiniz şükür ki sağlıklı olmuş gaz ne ki. Keske Gözü eli kolu olsun diye dua eden anneler biliyorum lütfen pozitif düşünün.Amin umarım bende pişman olmam aldırdıktan sonra sorun yaşandı mı peki
İnşallah boy boy bebişlerin olur en kısa zamanda allah anne olmayı kucağına almayı nasip eder. Miniğine alışverişe başlarsın en kısa zaman da allahım. Amin amin amin3 senedir evlat hasreti çekiyorum 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm şimdi yavrum için ameliyat oldum neolur bana ve benim gibilere dua edin Rabbim isteyen özlemini çeken insanlara nasip etsin bizlere versin bekletmesin daha fazla çok zor
Allah cumlemizden de razı olsun canim inşaAllah :)Allah Razı olsun Rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Allah Razı Olsun Rabbim güzel gönlüne göre versin temiz kalbinden ne geçiyrsa versin Yüce Rabbimİnşallah boy boy bebişlerin olur en kısa zamanda allah anne olmayı kucağına almayı nasip eder. Miniğine alışverişe başlarsın en kısa zaman da allahım. Amin amin amin
Telefon aldım imalat hatası çıktı.Yani kondomla baska yolla pek ihtimal yok cnm ya imalat hatasi felan milyon da bir
Kul plan yapar Allah gülermiş.Çok başka planlarım vardı aniden herşey değişti çok kötü oldum hiç beklediğim bişey değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?