Beklenmeyen hamilelelik

O kadar çok üzülüyorum düşünüyorum ki saçlarım beyazlarim bile başladı ama bugün içimi öyle ferahlattınızki ne kadar teşekkür etsem az size
Daha çok da Allah razi olsun deyip sizi Boğmak istemiyorum ama Allah razi olsun :)

Neye karar verirsin bilmiyorum seni yargilamiyorum da yanlis anlama ama kendine zaman ver lutfen karar vermek icin

Ben bir ara kefir mayası almıştım aktardan mayaladıkça çoğaldılar maya ama yaşayan bişey çoğaldığını görüyosun..Bi gün baktım gelişimleri durdu mayalanmıuor artık atmam gerek dedim ve çöpe atarken ağlamamak için kendimi zor tuttum içim acıdı resmen.
Ben mi çok yufka yürekliyim insanlar mı çok katı inanın anlamış değilim..
Evliliğiniz kötü değil evlilik dışı değil yani o canın ne suçu var siz düzgün korunamadıysanız!

Bir kaç saat önce öğrendim şu an şoktayım resmen hiç sağlıklı düşünemiyorum umarım sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz Allah bana da yardım etsin kendimi kötü hissediyorum
bence şu an şokun etkisiyle böylesin. 1 hafta kadar bekle bence sonra pişman olabilirsin.

benimde oğlum 3 yaşında. bir buhranla korunmaya bıraktım. ilk aydan beklemiyordum öylesine denemiştik gibi bişi. olunca biraz pişman olmuştum. sonra kendiliğinden düştü çok üzülmüştüm.

eğer tek çocukla kalmayı düşünmüyorsan aldırma bence. doğana kadar 4 yaşına gelmiş olcak büyüğü. çalışmak istersen yine çalışabilirsin engel değil ki. 3,5 aylıkken oğlumu bıraktım eve işe başladım.

Sizin sorununuz bebekle degil belli de bebegi etkilemezsiniz umarim yasar

Canım herşeyden önce sağlıklı hayırlı imanlı bir evlat nasip etsin.Yoksa çocuk olması çok da imkansız değil.
Ama size tavsiyem sürekli pozitif olun beyninizi negatif düşüncelerle doldurmayın.Kötü düşünceler tüm vücudunuzu etkiler hatta yumurtlamanızu bile.

Olmazları olduran bi Rabbimiz var inşaAllah gonlumuzden geçeni bize hayırlısıyla verir Allah'ım..Ultrason fotoğraflarına bile sanki kendisini canlı olarak görüyormuş gibi bakıp bakip seviniyorum çok duygulandım ama şimdi

Kesinlikle katılıyorum

Aminnn Rabbim sizi de hayırlısıyla evladınıza kavuştursun hayırlı evlat olsun inşallah.İşte tüp bebekte olmayınca insan paniğe kapılıyor

Amin umarım bende pişman olmam aldırdıktan sonra sorun yaşandı mı peki
Canim ben olsaydım gözleri ne renk olacaktı peki ya saçları. Hayırlı bir evlat olurdu belki diye diye içimi yerdim. Korunmaniza rağmen allah size nasip ettiyse birkez daha düşünün bence. Çünkü o masada içinizden akıp giden kalbi pit pit diye akmaya başlamış bir canlı. Fazla demogoji yüklü oldu ama birde bu yönünü hatırlatmak istedim. Ilk bebeğiniz şükür ki sağlıklı olmuş gaz ne ki. Keske Gözü eli kolu olsun diye dua eden anneler biliyorum lütfen pozitif düşünün.

İnşallah boy boy bebişlerin olur en kısa zamanda allah anne olmayı kucağına almayı nasip eder. Miniğine alışverişe başlarsın en kısa zaman da allahım. Amin amin amin

İnşallah boy boy bebişlerin olur en kısa zamanda allah anne olmayı kucağına almayı nasip eder. Miniğine alışverişe başlarsın en kısa zaman da allahım. Amin amin amin
Allah Razı Olsun Rabbim güzel gönlüne göre versin temiz kalbinden ne geçiyrsa versin Yüce Rabbim
Amin

Kürtaj cinayettir. Yapmayın. Dost bilin acı söylüyorum belki ama sonradan pişman olursunuz. Yiyeceği ekmek var ki korunmanıza rağmen gelmiş... Allah kolaylığını versin diyin bebeğinizin hayatını elinden almayın...

Yani kondomla baska yolla pek ihtimal yok cnm ya imalat hatasi felan milyon da bir
Telefon aldım imalat hatası çıktı.
Pc aldım imalat hatası çıktı
Geçen eve modem aldım imalat hatası çıktı.
Şimdi sen niye imalat hatası dedin ben başımı nerelere vuram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…