Bak ne guzel dedin o direk nasip degil diye basbas bagiriyor orda. Bende nasip diyorum. Onun bunu deme hakki oldugu kadar benimde nasiptir deme hakkim var anladiniz mi. Ortaya dalan da sizsiniz gayet. Burasi insanlarin inanclari olan nasip işi icin nasip degildir diyip dini bitirme online sitedi de değilKadın doğa kanunu demiş, hayır bu allahın hikmeti diye dalan sensin. Burası dini fetva online sitesi değil. Öğrenin artık şunu bi.
Kesinlikle zordur...ama sanırım olumlu karar verdiğinde ve o bebeği dogurdugunda iyiki aldirmamisim diyeceksin...aralarında yaklaşık 4 yaş olan iki evlat sahibi olacaksın...kızının kardeşi olacak...Gerçekten çok iyi düşünülmeli...Aldirdigin zaman bi buhran yasamayacak misin?Ömür boyu sürecek bi vicdan azabı belki de...sen karar ver hangi psikolojik bunalım daha ağır...Kalbin doğru yolu gösterir şüphesiz...Sağlık problemi şimdilik yok sadece psikolojik olarak şimdiden kendimi kötü hissediyorum
Anlayacak kapasite olduğunu umud ederek anlatmaya çalışayım.sen şu forumda kestiğin kurbanı nereye bağışladığını anlatırken ben gelip hepinizz katilsiniz, tek din hinduizmdir desem ne yaparsın? Sen kadının fikrini kimseye saygısızlık yapmadan belirttiği yerde gelip, tek din ıslam, yok senin dediğin gibi bişey dersen onun adı empoze olur. Azıcık ķtap oku, kendini gelistir. Tek taraflı bakma hicbiseye. Ok.bye.Bak ne guzel dedin o direk nasip degil diye basbas bagiriyor orda. Bende nasip diyorum. Onun bunu deme hakki oldugu kadar benimde nasiptir deme hakkim var anladiniz mi. Ortaya dalan da sizsiniz gayet. Burasi insanlarin inanclari olan nasip işi icin nasip degildir diyip dini bitirme online sitedi de değil
Sevda 8888 adli yeni uye: sen Allaha inanmayabilirsin fakaaatt bu ne kustahlik ya utanmaz sen kimsin be ne saniyosun kendini hadsiz doganin kanunu zirvalarina kendin ve kendin gibilerinle geyikle cikmis bide online sitesi degilmis ohaaaa derler adama burasi turkiye muslumaniz sukur sen gir hiristiysn probagsndasini amerikada yap kokos un tekisi belli.Bak ne guzel dedin o direk nasip degil diye basbas bagiriyor orda. Bende nasip diyorum. Onun bunu deme hakki oldugu kadar benimde nasiptir deme hakkim var anladiniz mi. Ortaya dalan da sizsiniz gayet. Burasi insanlarin inanclari olan nasip işi icin nasip degildir diyip dini bitirme online sitedi de değil
Bu bakışı da anlamıyorum kürtaja şiddetle karşı çıkan her kadını 5tane doğurup anne olamamış çocuğuna bakamamış addediyosunuz. Böyle bir genelleme kabul edilemez. Bu genellemeyle kürtaja karşı olma fikri basitleştirilip değersizleştirilemez! Gelecek hakaretlere hazır olun derken buradaki bir grup kadına zihnen sağlıksız diyerek hakaret etmeniz de baya bi ironik ahsggagMutlu olmayıp şartlarınızı zorlayacaksanız doğurmanız gerekmiyor elbette.
Bazıları bu işe çok anlam yüklüyor ve bu konularda her türlü söz hakkını kendinde buluyor bu tür konularda. O yüzden hazır olun gelecek hakaretlere.O tür kişilerin zihnen sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.5 tane doğurup hiçbirine hakkıyla bakamayan o zihniyetin ürünü bence.
Tek akıllı sensin zaten di mi. Anlayacak kapasite oldugunu umut ediyormusmus. Belli ki islam dusmanisin o yüzden sana yazilan her kelime boşa yorulmuş parmaklarim demek. Kendini akıllı ,karsisindaki salak sanan insan ne okudugum kitap sayisini ne hangi universiteyi bitirdigimi ne de gelismislik duzeyimi bilemeyeceksin ona üzülüyorum. Tek akıllı sen değilsin hayatta. Hadi şimdi git işine.Senin tabirlerinle Ok.by.kib.Anlayacak kapasite olduğunu umud ederek anlatmaya çalışayım.sen şu forumda kestiğin kurbanı nereye bağışladığını anlatırken ben gelip hepinizz katilsiniz, tek din hinduizmdir desem ne yaparsın? Sen kadının fikrini kimseye saygısızlık yapmadan belirttiği yerde gelip, tek din ıslam, yok senin dediğin gibi bişey dersen onun adı empoze olur. Azıcık ķtap oku, kendini gelistir. Tek taraflı bakma hicbiseye. Ok.bye.
Bende ilk hamileliğimde yaşadım bu şoku. Oturdum korkudan ağladım hatta. Aldirmak gibi bi düşüncem olmadı ama sonuçta bu sizin ikinci bebeginiz. Süreç nasıl işler bilemem.Sağlık problemi şimdilik yok sadece psikolojik olarak şimdiden kendimi kötü hissediyorum
Görmüş oldum artıkBen hiç pişman değilim mesela.
Ben seni çok iyi anlayabiliyorum ama bu konuda senden daha geniş düşünebiliyorum diyebilirim, çünkü hem senin psikolojini, hem tam tersini tattım diyebilirim.Aslında hiç düşünmüyordum ama kızım ilerde isterse kızım mı büyüttükten sonra kızım ilk okuldayken filan kardeş yaparım diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?