İnanki çok kötüydüm dün akşam yazıp rahatlamak istedim sizleri üzmek asla istemem rabbim size de nasip etsin bende aldırmaya hep karşıydım ama şu an beynim durmuş gibicok acele karar veriyorsunuz.
benim bu planim vardi ama evrenin bana baska plani varmis diye dusunseniz daha iyi olmaz mi hem..
ayrica planlariniz hic ummadiginiz bi anda tepetaklak olabilir,isyerinde mobinge ugrayabilirsiniz,isle ev arasinda pestiliniz cikabilir,kiziniz hic olmadik bianda kardes diye tutturabilir.
ayaginiza gelmis kismeti bi tekmeyle savuruyorsunuz.
bu kadar kararlisiniz madem keske esinizle aranizda halletseydiniz,burda bu konuyu okuyan cogu kisinin ici gitti,ben dahil..kahvalti bogazima dizildi cok uzuldum karninizdaki yavruya
Ben düzgün korundum siz bilmeden Nasıl yargılıyorsunuz hala şaşkınım Nasıl oldu diye şımarıklığa gelince ne alaka sı var şımarıklıkla ya ayrıca siz bana sorumsuz diyemezsiniz sorumluluklarjm olduğu için ,kızım için çalışmam gerektiği için Zaman'ı değil ikinci bebeğin diyorum Allah isteyen herkese nasip etsin size de ama bu şekilde ağır konuşmanız çok çok kırıcıben dahil çocuk diye yanıp tutuşanlar varken, senin bu yaptığın şımarıklıktan başka bişey değil. yok zamanı değilmiş, yok planları varmış.. düzgün korunsaydın o zaman. senin sorumsuzluğunun bedelini niye bi can ödüyo
İnanki çok kötüydüm dün akşam yazıp rahatlamak istedim sizleri üzmek asla istemem rabbim size de nasip etsin bende aldırmaya hep karşıydım ama şu an beynim durmuş gibi
ya olayı nerelere çekmişler. her işte bir hayır vardır bebek bereketi ile gelir imtihanmış bilmem ne diye diye bilinçsiz insanlar 10 tane çocuk doguruyor sonra ya fakirlikten ya açlıktan ölüyorlar . Allah her cocuk yapana rızık verecek olsa önce onlara verirdi di mi. sobaya dokununca elimizin yandığı gibi yumurtlama günlerinde de seks yapınca hamile kalınıyor. sadece tek tarafın korunmasının da %100 koruma sağlamadığını doktorlar açık açık söylüyor. bu kadar basit bir neden sonuç ilişkisindeki biyolojik bir olayı da sömürmeyin. konu sahibi demiş ki kızıma iyi bir gelecek saglamak icin calısmak istiyorum kendimi hazır hissetmiyorum, fikir almak icin konu açmış yakında aforoz edecekler az biraz rasyonel olun ya 21. yuzyılda yasıyoruz
Insanlarin neyi nasil yapip yapamayacagina karar mercii siz degilsiniz . binbir cesit korunmayla hamile kalan da var. Allah size de versin de cocuk icin yanip tutusuyorsunuz diye kimseye saldirmaya hakkiniz yok.ben dahil çocuk diye yanıp tutuşanlar varken, senin bu yaptığın şımarıklıktan başka bişey değil. yok zamanı değilmiş, yok planları varmış.. düzgün korunsaydın o zaman. senin sorumsuzluğunun bedelini niye bi can ödüyo
Bilime bu kadar ters gitmeyin isterseniz. İnanın 21. yüzyılda çok sırıtıyor.yok oyle bisey,nerde yumurtlama gununde sevisince hamile kaliniyor?
oyuzden dunyada milyonlarca insan yumurtlama testiyle hamile kalamiyor ya da tup bebek icin siralara giriyor.
cok mu kolay evlat sahibi olmak bunu bu kadar basite indirgemekle cok mu aydin oluyorsunuz ben anlamiyorum ki..
bedene tutunmus cana yasama hakki taninir cunku zaten bu piyango bi bebek,inanin inanmayin bu sizi baglar.
kismetti hayirdi diye vicdan yapanlari da elestirmeye hakkiniz yok,kimse burda konu sahibini kurtaja yureklendirenleri kinamiyor ustune saldirmiyor,herkes kendi fikrini soyluyor.
konu sahibi maddi hicbir sIkintisindan bahsetmedi ayrica bu da baska bir ayrinti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?