- 10 Şubat 2015
- 2.985
- 1.864
- 133
Rabbim sana da isteyen tüm arkadaşlara da nasip etsin üzülme ne olur Allah en kısa Zaman da sana da nasip edecektir inşallahkesinlikle aldırma aldırdıktan sonra daha çok psikolojin bozulacak..Bilemezsin ki Allah'ın senin için hazırladığı mükafatları şuan bir imtihandasın aldırırsan kaybedersin..Ama aldırmazsan Allah sana çok güzel kapılar açacak biliyorum ne olur biraz sabret..ben ve burdaki çoğu arkadaşım her ay adet olunca ağlıyor,bir hamile görünce ağlıyor,bu kadar bebek hasretiyle tutuşan insan varken sana gönderilen hediyeyi geri çevirme
Bilime bu kadar ters gitmeyin isterseniz. İnanın 21. yüzyılda çok sırıtıyor.
Bilimin ve tıbbın benim kadar içinde olmadığınıza emin olabilirsiniz. Ayrıca aileniz beni ilgilendirmiyor. Benim yorumum bizzat sizin bilime ters gidişinizeydi. Ben zaten aydın " takılıyorum", merak etmeyin. :)es dost baba onlarca doktorun saglikcinin oldugu bi aileden geliyorum,inaniyorum ki bilimin ve tibbin sizden daha cok icindeyim..
esimin her kurtaja taniklik ettikten sonraki halini de iyi biliyorum,size gore benim yorumum siritabilir,siz aydin ileri goruslu cool takilin,bu sizi baglar,beni de geri kafali bilimden uzak adledin sIkinti yok..
saygilar.
Hayatım ben 6 ay önce bir kürtaj geçirdim. İstemedik 2.cocugu. hiç sorun olmuyor merak etme. 2 saatte eve döndük hayat aynen devam. Etki altında kalmayın derim. İstemiyorsan olmaz.mrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
eşim korunuyordu Nasıl hamile kaldım hala şaşkınım !!!istemiyordum ...
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorumaranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
kul kurar kader gülermiş.İnanki çok kötüydüm dün akşam yazıp rahatlamak istedim sizleri üzmek asla istemem rabbim size de nasip etsin bende aldırmaya hep karşıydım ama şu an beynim durmuş gibi
Babam bizim evde o yüzen konuşmaya pek fırsatımız olmadı birazcık eşimle dün akşam konuştuk o aldırmamı istemiyor ama son kararı bana bırakıyor hiç kimseye söylemedim eminim ki söylesem de aldırma taraftarı olmazlar ama hepsi çok erken oldu ikinci diyecek iyice moralimi bozacaklar babam perşembe gidiyor perşembe eşimle oturup konuşucaz ... Ben bi can a kıymak istemiyorum onun günahını Nasıl taşırım diyorum ama ikinci bebeğe de kendimi hiç hazır hissetmiyorumKonu sahibesi arkadaş kararin nedir?
Ne yaptın aldıracak mısın canım?
Ne düsünüyorsun şuan?
lovesnob
Canım karar senin tabiki...Babam bizim evde o yüzen konuşmaya pek fırsatımız olmadı birazcık eşimle dün akşam konuştuk o aldırmamı istemiyor ama son kararı bana bırakıyor hiç kimseye söylemedim eminim ki söylesem de aldırma taraftarı olmazlar ama hepsi çok erken oldu ikinci diyecek iyice moralimi bozacaklar babam perşembe gidiyor perşembe eşimle oturup konuşucaz ... Ben bi can a kıymak istemiyorum onun günahını Nasıl taşırım diyorum ama ikinci bebeğe de kendimi hiç hazır hissetmiyorum
Benim de kızım Üniversiteye gidiyor bizde hiç beklemiyorduk 40 yaşında hamile kaldığımı öğrendiğim de şok geçirdim. Yapılan testler riskli olduğu halde eşimle oturup karar verdik her şekilde bu bebek yaşamalı dedik ve hayırlısı ile doğuma 10 gün kaldı.Ben hamile kaldigimda kızım 26 aylikti ve bende hiç hazır değildim çok ağladım hatta ama onun canına kiyamazdim. İlk kızım çok huysuzdu sürekli ağlar hala ama minigim 3 aylık ve o kadar sakin bir bebekki çok seviyorum ve ilk zamanlar agladigim için kendime kiziyorum
Cok erken olmamis aslinda yas farki olarak tam ideal zamanda olmus.Babam bizim evde o yüzen konuşmaya pek fırsatımız olmadı birazcık eşimle dün akşam konuştuk o aldırmamı istemiyor ama son kararı bana bırakıyor hiç kimseye söylemedim eminim ki söylesem de aldırma taraftarı olmazlar ama hepsi çok erken oldu ikinci diyecek iyice moralimi bozacaklar babam perşembe gidiyor perşembe eşimle oturup konuşucaz ... Ben bi can a kıymak istemiyorum onun günahını Nasıl taşırım diyorum ama ikinci bebeğe de kendimi hiç hazır hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?