- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Aynen öyle ya.Bu bakışı da anlamıyorum kürtaja şiddetle karşı çıkan her kadını 5tane doğurup anne olamamış çocuğuna bakamamış addediyosunuz. Böyle bir genelleme kabul edilemez. Bu genellemeyle kürtaja karşı olma fikri basitleştirilip değersizleştirilemez! Gelecek hakaretlere hazır olun derken buradaki bir grup kadına zihnen sağlıksız diyerek hakaret etmeniz de baya bi ironik ahsggag
Vay arkadaş, hücre parçası diyor ya. Siz de bir zamanlar bir hücre parçasıydınız. Kalbi atiyor suan yahu. Kollari olusmustur belki elleri. Unuttum simdi evrelerini 3 sene gecti ustunden. Orada bi can var can. Sesi cikmiyor diye mi bu aldirmazlik?
Yani evet yasal, aldirmak isteyebilir. Ama su ''ne kadar abartiyorsunuz" vb sozlerinden nefret ediyorum. Kendi karari evet ama bi zamhet vicdan azabini ve uzuntusunu de ceksin yani. Bu insan olmaktir tam olarak. Oyle onemli olan senin psikolojin diye birsey yok. Dogmamis daolsa insan hayati > insan psikolojisi
ben aldırdım doktora gıdıyorsun genel muayenenı oluyorsun ıstenmeyen gebelık oldugunu soyluyorsun genel anestezı ile maksımum yarım saatlık bır ıslem sonucu ayaktasın agrı sızı yok, birkaç ilaç verirler antıbıyotık agrı kesıcı falan zaten maksımum 40 gun sonra regl olursun sonra normal cınsel hayata devam...mrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
eşim korunuyordu Nasıl hamile kaldım hala şaşkınım !!!istemiyordum ...
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorumaranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
mrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
eşim korunuyordu Nasıl hamile kaldım hala şaşkınım !!!istemiyordum ...
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorumaranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
Bu bakışı da anlamıyorum kürtaja şiddetle karşı çıkan her kadını 5tane doğurup anne olamamış çocuğuna bakamamış addediyosunuz. Böyle bir genelleme kabul edilemez. Bu genellemeyle kürtaja karşı olma fikri basitleştirilip değersizleştirilemez! Gelecek hakaretlere hazır olun derken buradaki bir grup kadına zihnen sağlıksız diyerek hakaret etmeniz de baya bi ironik ahsggag
Sana göre anne babalık= maddiyat heralde. Çocuk için sağlıklı karar verilmesi de çocuğu aldırmak hmm evet.böyle bir genellemeyi kabul etmeyen şahsınız mı?kime göre kabul edilemez pardon?ülkede kişi başı milli gelir bölü 1 çocuğun bir yıllık eğitim masrafları çarpı beş dedim mi al sana mis gibi genelleme canım.ayrıca zaten sizin gibi bi kesim var kendi kendilerine kürtaja karşılar.sen şahsi olarak karşı olmaya devam edebilirsin tabi, bence bi sorun yok.
ayrıca da yüce rabbım rızkını veririr diye düşünüp onca masum canın hayatını mahvedip sefalet içinde yaşamalarına neden olan insanların da tabii ki sağlıklı olduklarını düşünmeyeceğim.normal olan tek şey çocuk için sağlıklı karar verilmesidir.bir çocuğun dünyaya gelmesi anne baba ve çocukla ilgilidir.üçünden birinde olan herhangi bir sorun hamileliğin sonlandırılması için yeterli bana göre.
Neden sizin gibi düşünmeyenlere saygı göstermiyosunuz?anlamanız gerekmiyor zaten.
Sana göre anne babalık= maddiyat heralde. Çocuk için sağlıklı karar verilmesi de çocuğu aldırmak hmm evet.
Sana yetmeyecek ama örneğin babanem 8çocuk doğurdu fakirliği de gördü zenginliği de. Halamlar amcamlar on nunara insanlardır. İçlerinde okumuşu da var lise terk de var ve evet babanem hem kürtaja karşı hem de güzel bir annedir. Sen de kürtaja karşı olan sadece benmişim gibi davranmaya devam et, bir önceki sayfada başka arkadaşa neden saygı duymuyosun derken belli ki benim düşüncem sana fazla geliyo. Hep böyle söylediğin sözlerle çelişen biri misindir bilmiyorum ya da bu konuda hırs yaptın?? Her neyse selametle.
Eşimle akşam konuştum sen istersen aldır ama ben istemiyorum aldırmanı Dedi ben bakarım filan diyor eşim zaten kızım da da çok yardımcı oldu Hakkı'nı yiyemem ama ben istemiyorum dedim trio attı sabah ta yine beni ikna etmeye çalıştı sonra işe gittiBebeğini aldırırsın yarın bir gün işlerin kötüye gider iflas ederseniz kaza bela gelir basınıza , eşin ve kaynanan aldırdıgın bebekten bilebilir bu durumu , yüzüne vururlar, ben öyle hissettim, eşin nasibimiz falan demiş baya inanmış adam, iyi düşün, burada herkes atıp tutar bılmem kaç sayfa olmuş ama önemli olan eşinle konuşup halletmen ve aldırdıktan sonra olacaklara hazırlıklı olman. Sadece sen değil eşinde bu süreci kaldıramaya bilir olan evliliğine olur.
olır inşallah kızınıza kardeş bençocuğa karşı Değilim ama planlarım vardı işe başlayacaktım ve kızım o kadar yaramaz ki hala geceleri uyanıyor o yüzden cesaret edemiyorumevet gerçekten zor bir karar benım kzıım 9 yaşında o kardeş isteyene kadar kazara hamile kalsam bende aldırırdım o kesin ,
ama şimdi 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor rabbim bu ay verir inşallah ,
lütfen lütfen biraz daha düşünün benım gibi pişman olmayın.
olır inşallah kızınıza kardeş bençocuğa karşı Değilim ama planlarım vardı işe başlayacaktım ve kızım o kadar yaramaz ki hala geceleri uyanıyor o yüzden cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?