Beklenmeyen hamilelelik

Canım hareketlerini hissedince psikolojim düzelir korkma.. sen bir evladın ne kadar zor olduğunu da ne kadar güzel olduğunu da biliyorsun. Ayrıca bebeğin 6 aylık falan olsa anlıcam (ki yine anlayamam) 3 yaşında.. doğana kadar 4 olur.. hiç mi ikinci çocuğu düşünmüyorsun?

Boşuna aldırmayın diyoruz. Çunku arkadaş yazmış çok kararlı oldugunu kesin aldıracağıni. Bence aldirmayın yerine Allah affetsin diyelim artık..
Günahı sizin boynunuza...
Bizim niyetimiz bir can böyle ucuz olmasın. Belki sözlerimizle bir Can'ı yaşatırız.
Karar sizin tabiki. Umarım pişman olmazsınız.

Allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin,hemde ikizler masallah masallah 41 kere
kotu dusunmeyin,harika giden hamilelikler dogumda tepetaklak olabiliyor,zor giden hamileliklerde dogumda sIkinti yasamayabiliyor.
o bana bisey olursa cocuguma kim bakar dusuncesi emin olun herkeste var,siz icinizi rahat tutun,Allahin izniyle evlatlarinizin basinda olacaksiniz.
ben hep dua ederken diyorum Ya Rabbi karnimdaki benim evladim ama herseyden once senin korunmaya muhtac kulun,sen koru sen esirge,senin korumadigini ben hic koruyamam..o bana emanet sana ise teslim,sahibi sensin..
Allah herkesin evladini korusun insallah.

Bu akşam üzeri öğrendim 4 haftalık sanırım evde test yaptım son hasta olduğum tarihe göre 4-5 haftalık filan

Canım Allah bin kere razı olsun içimi ferahlattın inanki Rabbim sizinde hayatınız da dert keder vermesin hep mutlu olun.
İnşallah evlatlarima kavuşurum bende sağ salim
Tekrar cooook teşekkür ediyorum:)

Ya bişey soracam benim eşimde korunuo bu korunarak hamile kalmak olatı nasıl oluo tırstımm
Doktorlar daha iyi bilir tabi ki ama 'eşim korunuyor'dan kastınız geri çekme ise (çoğu kişi bu anlamda kullandığı için söylüyorum) o korunma yöntemi olarak kabul edilmiyor diye biliyorum, eğer yakında çocuk sahibi olma planınız yoksa bir kadın doğum uzmanından etkili korunma yöntemleri üzerine bilgi alın ve uygulayın derim.

Bence erkek milleti bir işi beceremedigi gibi korunmayı beceremiyor,cocuk kesinlikle istenmiyorsa karı koca beraber korunmasi gerekiyor.olan olmuş bunun cezasını anne karnindaki bebek cekmemeli.
Ben aldirip pişman olmayan görmedim.hep bi yaşasaydi aldirmasaydim şu yaşta olurdu sözü..üzerinden yıllar geçse bile..
aldirmak kadin psikolojisine ters bir durum karninda bebek varken yok oluyor.boşluğa düşer insan..
Sağlıklı karar vermen dilegiyle...

Sen de benim yazacaklarima kızma ama ınsanlar hamile kalmak için hangi yolları deniyorlar bak Allah sana 2. Bi evlat nasip etmiş kesinlikle çocuk aldırma..Rabbimin vardır bir bildiği Allah hepimizin çocuklarını korusun bir de şöyle düşün bu cocuk sana daha hayirli bir evlat olacaktir..neyse senden örnek vererek konuşmayım moral bozmak istemem..Annemin anlattigi aklimda kaldigi kadariyla anlatmak isterim bir arkadaşı 4 cocugum var yeter artik diyerek 5.sini dusurmek icin elinden geleni yapmis cocuk düşmemiş 4 cocuk ta trafik kazasinda oluyorlar kadin sonra tek bir cocuk var bi daha istiyor tabi olmuyor Rabbim ne verirse hayirlisidir bak nasil oldugunu anlamadim bile diyosun..tek derdin iş olsun yine olur bi şekilde..başımıza ne geleceğini bilemeyiz ..Insaallah hayırlı bir evlat olur sana canim lütfen eşini dinle aldırma Allah'in verdiği cami Allah alir

Niye çocuğunuz olmaz dedi peki ne hastalığınız varmış pcos falan mı yoksa

Bari suraya yazipta gunahiniza bizi ortak etmeseydiniz diyorum.
nerden biliyorsunuz o bebegin katili olupta ise girince kazanacaginiz paranin bereketi olacagini.belki cocugunuz dogunca daha guzel kapilar acilacak.bugun itibariyle tam 40+0 hamileyim inanin cok uzdu bu konu beni.insallah dogru karari verirsiniz ve kiymazsiniz yavrunuza

Yok yok öyle korunmuyor güvenilmez.

Canım herkesin kendi kararı kendi fikri, herkesin hayatı farklı tabiki, şöyle söyliyim en yakın arkadaşımın ilk gebeliği çok kötü geçmişti ve erken doğum yaptı bebeği 9 aylıkken hamile olduğunu öğrendi aldırıp aldırmamakta çok kararsızdı ve aldırmadı. Rabbim büyük hiç bir sıkıntı çekmeden de doğurdu haftasında şimdi maşallahı var ve okadar çok seviyoki kızını anlatamam. Sevemem edemem diyodu ama tam tersi çok bağlılar birbirlerine. Belki seninde kısmetin bu bebek tabi son karar senin.

Ben de boyle dusunuyorum ki zaten canli sadece gozumuzle goremedigimiz icin bunun öldurmek oldugunu algilayamiyoruz yoksa diger cocugumuz kadar canli.diger cocugumuzu psikolojim elvermio die ölduremiyorsak onu da öldurememeliyiz ama iste herkesin kendi karari yapacak birsey yok umarim yasama sansini bulur

Canım Allah bin kere razı olsun içimi ferahlattın inanki Rabbim sizinde hayatınız da dert keder vermesin hep mutlu olun.
İnşallah evlatlarima kavuşurum bende sağ salim
Tekrar cooook teşekkür ediyorum:)
İnşaAllah inşaAllah Allah yar ve yardımcımız olsun kardeşim benim için de her açıdan çok zor bir süreçti sonu nasıl bitecek inan bende bilmiyorum çok muallaktayım.Planlı sezaryen olacağı için 10 gün sonra doğum yapacağım. Geçen gün eşime dedim "Bana bişey olursa oğluma iyi bak ama kimselere verme sen büyüt" dedim eşimde bana kızdı haliyle.Birde bebeğimin sağlıklı doğup doğmayacağı da ayrı bir süpriz tabi.Bakalım bizi nasıl bir son bekliyor?
Mevlam hayırlara vesile kılsın inşaAllah

Bence biraz daha bekleyin emin olun belki de vazgecersiniz.size sorum,2. Cocugu hic mi dusunmuyorsunuz?eger dusunuyorsaniz bu cocugu aldirma konusunda emin olmanizi isterim.evet eminim ilk cocuk cok zorluyorsa 2. ye zor cesaret ediliyor ama bu buyuyup rahatladiginizda yeniden basa doneceksiniz.sizin icin uzun bir cocuk buyutme sureci.ben mesela kizimi 5-6 yasima getirmeden 2. Dusunmem derdim sonra kizim 3 yasindayken 2. Supriz oldu.basta baya sok oldum,sonra dogunca cok da zor bir cocuk oldu.simdi oglum 3 yasinda ,dusunuyorum da 7 yildir cocuk buyutuyorum.2. Yi erken yaptim diyordum ama daha erken yapsaydim simdi ikisi de buyumus olurlardi rahatima bakardim.aslinda sen de bu acidan dusunebilirsin .tabi senin kararin.hayirlisi olsun hakkinda

Doğurunca seversiniz neolur aldırmayın Allah birdaha istediğinizde vermeyebilir ozaman çok üzülürsünüz eşiniz haklı kıymayın yavrunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…