Allah hakkınizda hayirlisini hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşaAllah canim..Biliyo musun ben de aynı durumdayım doktorum çok zorladı 3lu test için ikna oldum sonrasında risk çıktı sinirdasin down sendromu olabilir dedi amniyosentez yaptir sonucu öğren dedi ve yaptırmadım 3lu testi de yaptirmasaydim keşke boşuna endişeleniyorum ister istemez ama Rabbim veriyor sonuçta o bizim bu parçamız onun canına kiymak hakkımız değil tevekkuldeyim Rabbim hayirlisini verir bekliyorum ben de sonuç ne olucak bilemiyorum sonuçta o benim evladım isyan da etmiyorum..ve bu bebeğim düşük yaptıktan sonra oldu kiyamam kesinlikle..İnşaAllah inşaAllah Allah yar ve yardımcımız olsun kardeşim benim için de her açıdan çok zor bir süreçti sonu nasıl bitecek inan bende bilmiyorum çok muallaktayım.Planlı sezaryen olacağı için 10 gün sonra doğum yapacağım. Geçen gün eşime dedim "Bana bişey olursa oğluma iyi bak ama kimselere verme sen büyüt" dedim eşimde bana kızdı haliyle.Birde bebeğimin sağlıklı doğup doğmayacağı da ayrı bir süpriz tabi.Bakalım bizi nasıl bir son bekliyor?
Mevlam hayırlara vesile kılsın inşaAllah
Bence de ya kendinize zaman taniyin ole karar verinAmin belki şu an çok yeni ve sağlıklı karar veremiyorum
Bu konuyu actiktan sonra belki kararı degisir. Ne yapacak aldıracak mı çok merak ediyorum. Insallah o bebekte yaşama şansı bulur. Allah yardımcısı olsun bebegin. Ne diyelim. Bizim elimizden ancak buraya mesaj atmak gelir...Ben de boyle dusunuyorum ki zaten canli sadece gozumuzle goremedigimiz icin bunun öldurmek oldugunu algilayamiyoruz yoksa diger cocugumuz kadar canli.diger cocugumuzu psikolojim elvermio die ölduremiyorsak onu da öldurememeliyiz ama iste herkesin kendi karari yapacak birsey yok umarim yasama sansini bulur
Aynen. Herkes istediğini yapmakta özgür olmalı. Yasaklanmasını istemek de ne oluyor? Ayrıca kadın kürtaj olan var mı diye sormuş ama herkes acitasyon yapmaya çoktan başlamış bile bu arada. Hiçbir anne evladına bunu yapmayı zaten istemez. Ama tecavüzler vs var onlar ne olacak. YasaklansinmismisSiz mi bakacaksınız kürtaj yasaklanınca bütün istenmeyen bebekleri bu kadar isteklisiniz??
Bnm tahminim basinda takmayim tmm takiyrm tmm takicam suan bisi yok derkrn oluodur en basindan itibaren takilmaliYa bişey soracam benim eşimde korunuo bu korunarak hamile kalmak olatı nasıl oluo tırstımm
Rabbim evlatlarimız için bizi bağışlasın korusun inşallahİnşaAllah inşaAllah Allah yar ve yardımcımız olsun kardeşim benim için de her açıdan çok zor bir süreçti sonu nasıl bitecek inan bende bilmiyorum çok muallaktayım.Planlı sezaryen olacağı için 10 gün sonra doğum yapacağım. Geçen gün eşime dedim "Bana bişey olursa oğluma iyi bak ama kimselere verme sen büyüt" dedim eşimde bana kızdı haliyle.Birde bebeğimin sağlıklı doğup doğmayacağı da ayrı bir süpriz tabi.Bakalım bizi nasıl bir son bekliyor?
Mevlam hayırlara vesile kılsın inşaAllah
İnanın hiç umrumda değil bugün hayatta nefes alan insanların yaşam hakkı ellerinde hiç hak etmedikleri halde alinabiliniyorken daha hayat bulmamış bir hücreyi önemsiyemiyorumUmarim bebekler öldurulmez soz soyleyemedikleri icin kendi hayatlari hakkinda yasama haklari elinden alinmamis olur
Siz anne acisindan bakiyorsunuz da bebegin yasama hakkini nasil sabote edebiliyorsunuz.canli oldugunun farkindamisiniz.soyle bir bakis acisi hakim 10 haftaya kadar henuz yumurta vs felan filan 10 haftafan sonra mi canlaniyor en basindan beri bir canli o.nasil ki bir insani bir kediyi vs oldurmek suc bu savunma hakki yok veya gozumuzle goremiyoruz veya belli cm e mi ulasmasi gerekiyor canli oldugunu ve yasam hakkini gaspetmemeiz icinAynen. Herkes istediğini yapmakta özgür olmalı. Yasaklanmasını istemek de ne oluyor? Ayrıca kadın kürtaj olan var mı diye sormuş ama herkes acitasyon yapmaya çoktan başlamış bile bu arada. Hiçbir anne evladına bunu yapmayı zaten istemez. Ama tecavüzler vs var onlar ne olacak. Yasaklansinmismis
Evet bence de devletin size katil deyip dememsi onemli degil devlet bugun bu kanunla bunu der yarin degisir oburunu. Insanin vicdani ne diyor o onemli pisman olmak veya olmamak da bununla ilgiliBunun kararını yalnızca siz verebilirsiniz.Burada ''aldırdım,sorun yok'' diyenler de çıkabilir,''çok pişmanım keşke yapmasaydım'' diyenler de.Bu sizin yapınızla alakalı.Geçmişe dönük pişmanlıkları çok yaşayan biriyseniz,psikolojiniz bozulabilir bir süre.
Yine de ben istenmeyen bir hamileliktense aldırılmasından yanayım.Sonuçta o çocuk dünyaya geldikten sonra kendi başına büyümeyecek,büyütecek olan sizsiniz.Siz iyi olmazsanız o da olamaz,siz mutsuz olursunuz o da olur,ona bunu yaşatmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Ayrıca lütfen ''katil'' diyenlere aldırış etmeyin.Devlet size 10 haftaya kadar izin veriyor bildiğim kadarıyla.Bu süre içinde yaptıran hiçbir kadın ''katil'' olmuyor yani,içiniz rahat olsun.
Şeklimizi beğendiniz miHöff akşamdan beri alakasız konularda şekil yapacam diye negatiflik saçmasan da biz de bölünmeden konuyu okusak nası olur ha hacı
lovesnob kaç haftalık gebelik? Belki yeni öğrendiğin için böyle tedirginsindir biraz zaman versen kendine? Böyle önemli kararları duygu yoğunluğuyla vermemek lazım. Hayırlısı olsun hakkınızda
Canım Allah bin kere razı olsun içimi ferahlattın inanki Rabbim sizinde hayatınız da dert keder vermesin hep mutlu olun.
İnşallah evlatlarima kavuşurum bende sağ salim
Tekrar cooook teşekkür ediyorum:)
Allah teâlâ celle celallühü elbet yüzümüze gülecek ama imtihanla ama sabırla ama sağlıkla inşaAllah.Allah hakkınizda hayirlisini hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşaAllah canim..Biliyo musun ben de aynı durumdayım doktorum çok zorladı 3lu test için ikna oldum sonrasında risk çıktı sinirdasin down sendromu olabilir dedi amniyosentez yaptir sonucu öğren dedi ve yaptırmadım 3lu testi de yaptirmasaydim keşke boşuna endişeleniyorum ister istemez ama Rabbim veriyor sonuçta o bizim bu parçamız onun canına kiymak hakkımız değil tevekkuldeyim Rabbim hayirlisini verir bekliyorum ben de sonuç ne olucak bilemiyorum sonuçta o benim evladım isyan da etmiyorum..ve bu bebeğim düşük yaptıktan sonra oldu kiyamam kesinlikle..
Rabbim en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin inşaAllah3 senedir evlat hasreti çekiyorum 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm şimdi yavrum için ameliyat oldum neolur bana ve benim gibilere dua edin Rabbim isteyen özlemini çeken insanlara nasip etsin bizlere versin bekletmesin daha fazla çok zor
Allah Razı olsun Rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinRabbim en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Cemi cümlemiz hayırlısı ile bu günleri atlatıp bebeklerimizi sağlıkla imanla kucağımıza alalım.Rabbim evlatlarimız için bizi bağışlasın korusun inşallah
Sizide sağ salim kucaginiza almak nasip etsin çok az kalmış inşallah hicbi sağlık sorunu yaşamazsınız
Aaa kadınlar hissetmez mi ki içine akan sıvıyı? Bende bekarım da bilmiyorum merak isteKız sana ne dicem bak benim annem de böyle kardeşime kazayla hamile kalmış sözde babam korunuomuş.
Kardeşim doğduktan sonra da babam itiraf etmiş kondomun başını önceden deldim diye
Sizin gibi ileri yaşta dogum yapan bir abla var tanıdıgim. Bebegi şuan 5 aylık maşallah hicbir sorunu yok. Üstelikk doguma kadar hiç doktora gitmedi. Çok ciddiyim. 4 tane cocu vardi bu 5. Oldu. Rabbim herseyin hayirlisini versin. Sizinde bebeginiz saglicakla doğar Allahın izniyle. :)Allah teâlâ celle celallühü elbet yüzümüze gülecek ama imtihanla ama sabırla ama sağlıkla inşaAllah.
Pozitif enerji olumlu düşünce sıfır stres tevekkül ve duâ ile herşey mükemmel olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?