- 10 Ocak 2022
- 3.023
- 5.962
- 108
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Bana da öyle geldi.Senin beklediklerinin de beklentisi yüksek olduğu için denk gelemiyorsunuz bence.
Yani senin onay verdiklerin,hoşuna gidenler de seni çekici bulmuyor olabilir.
Özetle çıtanın yüksek olduğunu düşünüyorsun ama belki başkalarının citasinin gerisinde kaliyorsundur.
Tek taraflı düşünme derim.
Allah zengindir herşeyiyle dua edebilirsin yakışıklı kültürlü sosyal uzun boylu herşeyi betimleyerek dua et Allah'a zor gelmez ama sadece bununla sınırlı kalma karşına çok sevdiğin birini görünce tüm ön yargıların silinebilirYaş 29a yaklaşırken sanırım daima yalnız kalacağımı düşünmeye başladım artık. Bakıyorum mesela çok güzel kadınların yanında klasik sıradan erkekler var. Çirkin sayılmam hatta farklı bir çekiciliğim alımlılığım var bakımlıyım. 3 mesleğim var. Elit sayılan meslekler bunlar. Ama o tarz klasik erkekleri beğenmiyorum bir türlü. Benim hayatıma girecek erkek benden meslek olarak yüksek konumda olmalı ya da benle eşit olmalı ki en azından denk olabilsin bir şeyler diye düşünüyorum. Hayatıma girecek adam yakışıklı olsun istiyorum mesela ama yakışıklı erkeklerin %90ı cinsellik yaşamak peşinde sadece. Aşk meşk sevgi umurlarında değil. Mesela uzun boylu erkekler hoşuma gidiyor. Ama bakıyorum çoğu mutlu ilişki de kadın erkekten daha uzun mesela. Sonra dönüp kendi yalnızlığıma bakıyorum. Beklentimi mi düşürmeliyim yoksa bir Ömür yalnız kalacağıma kendimi alıştırmalı mıyım ?
Üç elit meslek sahibisiniz. Siz ortalama kadının çok üstündesiniz (İyi bir şey.). Denklikte size uygun, sizin kriterlerinizi karşılaycak erkek sayısı çok az. Evet, beklentilerinizi düşürün ya da beklemeye devam edin.Beklentimi mi düşürmeliyim yoksa
Kadınlarımızdaki yeni sendrom; sanıyorlar ki, etraf dizi film ve fenomen kahramanlarıyla dolu. Bir de herkes kendine baksın, kendileri o dizilerin bayan kahramanları gibi mi, fenomen bayanlar gibi mi?Bak tehlikeli bir çizgidesin. Beklentilerini düşür. Beyaz atlı prens sendromuna tutulmak üzeresin. Benim de eli yüzü düzgün güzelce arkadaşlarım uzun süre hayatlarında biri olmayınca bu sendroma yakalanıyor, nedir bu, bir gün Hakan Sabancı Kıvanç Tatlıtuğ karışımı bir adam gelecek ve dizilerdeki gibi masalsı bir aşk yaşayacağım.
Karakteri iyi eli yüzü düzgün işi iyi bir insanla başlayın bir ilişkiye, gerçek canlı bir erkekle. Gerçek iletişime girmeniz gerek.
Bir de instagram fenomenleri izlemeyin
Ben bu cinsellik düşünmeyen lafını da anlamıyorum. Tamam beyniyle şeyi yer değiştirmesin tabii ki ama cinsellik de düşünmeli. Sağlık sorunu olmayan her insan mutlaka düşünür. Ben birinden hoşlandığım zaman düşünüyorum valla yalan yok, niye düşünmeyeyim?25/ 30 yaşındayken onunla cinsellik düşünmeyen adamın evlenince sihirli bir değnek değmiş gibi birden gözünün ondan başkasını görmeyeceğini sanmak da ne bileyim
Ondan sonra da libidosuz adamlarla evlenip buralara konu açmak var, iki ay oldu tık yok diye.Ben bu cinsellik düşünmeyen lafını da anlamıyorum. Tamam beyniyle şeyi yer değiştirmesin tabii ki ama cinsellik de düşünmeli. Sağlık sorunu olmayan her insan mutlaka düşünür. Ben birinden hoşlandığım zaman düşünüyorum valla yalan yok, niye düşünmeyeyim?
Bende üniversiteden yatırım yapanlardanim şimdi güzel bir şirkete girdi eşimDaha gençken evlenip adamı kariyerli yapmak lazım demek kiben işine daha yeni başlamışken evlendim, şimdi çok iyi bir terfi aldı kariyeri ilerliyor. Ben olduğum yerde sayıyorum o ayrı bari uzman falan olsam seneye mantık işin içine girdi mi yaş da ilerledi mi gençliğin hevesi kaçıyor peri masalı beklemek zor haliyle. Umarım aradığınızı bulursunuz.
Ay inşallahBende üniversiteden yatırım yapanlardanim şimdi güzel bir şirkete girdi eşimen güzeli erken yatırım demek . Bende çocuktan sonra iyi bir yerde umarım iş bulurum ya inşallah sizde uzman olursunuz
Ben bu cinsellik düşünmeyen lafını da anlamıyorum. Tamam beyniyle şeyi yer değiştirmesin tabii ki ama cinsellik de düşünmeli. Sağlık sorunu olmayan her insan mutlaka düşünür. Ben birinden hoşlandığım zaman düşünüyorum valla yalan yok, niye düşünmeyeyim?
Sanırım erkenden bulmak iyiymiş eşini . Gerçi bunun da zorluklari var birlikte büyümek gerekiyorAy inşallahyatırım bugünler için zaten
Yok arkadaş cinsellik olacak. Olmaz öyle. Tamam merhaba ben seks, are you seks modunda abazan olmamalı ama tanıdıkça, biraz ara ısındıkça, karşılıklı çekim oluştukça bunun da arzu edilmesi lazım. Ondan sonra hatun kendini yırtıyor yok jartiyer giydim bakmadı bile, gururum kırıldı diyorlar. Beni arzulamayan adamla ne işim var, lap diye dalsın demiyorum asla ama kısa bir süre sonra eğer her şey iyi gidiyorsa cinsellik de iyi gitmeli. Şahsi görüşüm tabii.Ondan sonra da libidosuz adamlarla evlenip buralara konu açmak var, iki ay oldu tık yok diye.
Aynen öyle. Mutlaka bi ister kadın da aynı şekilde tabii. Cinsellik sadece adama özgü bişey değil kadının da seks yapmasa bile istemesi lazım.Adam sağlıklı bir erkekse cinsellik tabiki düşünür ..illaha sex yapmalarıda gerekmiyorki birbirlerinin elini tutsalar tensel çekimi illahaki hissederler.Karşılıklıysa bu çekim ve inançları gereği birlikte olamıyorlarsa evlilik için acele ederler felan..ama yine tekrarlıyorum evlilikten önce senle cinsellik düşünmeyen adam evlendikten sonra da düşünmüyor işte
Ama konu sahibi bunu kastetmemiş. Duygusal anlamda bir başlangıç yapılmamışken hemen eve davet eden, niyetini belli eden adamları kastetmiş. Yoksa sevgilisiyle cinsellik yaşanayı herkes düşünürAdam sağlıklı bir erkekse cinsellik tabiki düşünür ..illaha sex yapmalarıda gerekmiyorki birbirlerinin elini tutsalar tensel çekimi illahaki hissederler.Karşılıklıysa bu çekim ve inançları gereği birlikte olamıyorlarsa evlilik için acele ederler felan..ama yine tekrarlıyorum evlilikten önce senle cinsellik düşünmeyen adam evlendikten sonra da düşünmüyor işte
Yani evet orada başka parametreler devreye giriyor. Eşimle tanıştığımızda o çalışıyordu zaten ben okuyordum. Benden 6 yaş büyük ama yani düzenini yeni yeni kuruyordu o aralar. Evlendik beraber yaptık her şeyi. Gençtik ama toy değildik. Anlamsız tartışmalar, kaprisler yapmadık. Ne de olsa bir kere evleniyorum diye umugune basmadim mesela. Çok az borçla evlendik. Benim ailem biraz sıkıntı yapar gibi oldu ama hallettik. Şimdi bakıyorum 10 yılı devirmişiz hey gidi...Sanırım erkenden bulmak iyiymiş eşini . Gerçi bunun da zorluklari var birlikte büyümek gerekiyor
İşin doğal gelişmesi gerekiyor zaten. Sağlıklı bir erkekte ve kadında böyle olur en azından. Adam ağır abazan ise zaten belli ediyor, bu da sağlıksız, buna ok diyen yok zaten.Yok arkadaş cinsellik olacak. Olmaz öyle. Tamam merhaba ben seks, are you seks modunda abazan olmamalı ama tanıdıkça, biraz ara ısındıkça, karşılıklı çekim oluştukça bunun da arzu edilmesi lazım. Ondan sonra hatun kendini yırtıyor yok jartiyer giydim bakmadı bile, gururum kırıldı diyorlar. Beni arzulamayan adamla ne işim var, lap diye dalsın demiyorum asla ama kısa bir süre sonra eğer her şey iyi gidiyorsa cinsellik de iyi gitmeli. Şahsi görüşüm tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?