- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.020
- 548
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Bilmiyorumki ne kastetmişAma konu sahibi bunu kastetmemiş. Duygusal anlamda bir başlangıç yapılmamışken hemen eve davet eden, niyetini belli eden adamları kastetmiş. Yoksa sevgilisiyle cinsellik yaşanayı herkes düşünür
Çünkü neden olmasınİnsan insanı şey eder mi ya kadar gider bu konu.
İnsan sevdiğini ne yapmalı? Vitrine koyup seyretmeli bence.
Ama deliği bulamamak nedir?Haklı ve haksız olduğu taraflar var bence.
Adamın salaklığı karşısında herkes sinir olur bu başka bişey. Ama sürekli ağlaması ve soğuk yapması da tam libidokiller bir hareket. Ben olsam ipleri elime alırım ve sadece bir defaya mahsus her şeyi ben yaparım. Kadını haksız demeyelim de "ne olacağını bekliyordun ki??" diye etiketlediğim nokta ise onun da kendi bedenini hiç tanımaması, ateşliyim dediği halde vajina deliğinden onun da bihaber olması. Ateşli insan mutlaka mastürbasyon yapmış ve cinsel organi çoktan hatmetmiş olur. Ateşli değil de kıvılcımlıymış bence
Ben de mesela bir Kıvanç Tatlıtuğ değilse etkilenemiyorum hemşire, o da evli şansima, gerçi ben de evliyim ama olsun.hdhdhdYakışıklı olsun ,mesleği iyi olsun ,uzun olsun e karakteri de düzgün olsun istiyorsunuz cinsellik de düşünmesin baştan demişsiniz böyle bir erkek var mı gerçekten
Bizim kocamiz da bize Kıvanç Tatlıtuğ be AccessBen de mesela bir Kıvanç Tatlıtuğ değilse etkilenemiyorum hemşire, o da evli şansima, gerçi ben de evliyim ama olsun.hdhdhd
Valla o da olsun bu da olsun, parası da olsun, boyu poşu, işi gücü,. Tipi, eğitimi kalitesi olsun, yakışıklı olsun, ama sex istemesin, peki o adam seni niye istesin, sen bütün kriterleri karsiliyo musun diye sormak istiyorum ve de sordum şu anBizim kocamiz da bize Kıvanç Tatlıtuğ be Accessherkes kendi Kivancini bulacak .. burda ortası yok kimisi aldatan tam bir dağ ayısı olan kocasını bırakmıyor kimisi de Kıvanç arıyor
O ne beAma deliği bulamamak nedir?Buna ağlamak değil de kahkaha ile gülmek daha olası. Ya sertleşememesi vs. olabilir, insanlık hali. Adam yorgundur, streslidir vs. en benim diyen adamın bile başına gelebilir. Ama deliği defalarca kez bulamamak bambaşka bir boyut. Bunu açıklayamayız bence yaaa. Kızmasına bu yüzden hak verdim. Kadının da yerini sonradan bulması da acayip. Ama vajinayı alenen gören adamın bulamamasına gümlemeli gülerim ben arkadaş.
Yani mümkün değil ki hepimizin falsosu yok mudur gerçek hayat pembe dizi değil ya . Tabi ki evleneceğin zaman vazgeçmeyecegin kriterler olması normal ama full paket beklemek de ne bileyimValla o da olsun bu da olsun, parası da olsun, boyu poşu, işi gücü,. Tipi, eğitimi kalitesi olsun, yakışıklı olsun, ama sex istemesin, peki o adam seni niye istesin, sen bütün kriterleri karsiliyo musun diye sormak istiyorum ve de sordum şu an
Adam bakir olduğunu kanıtlamış işteAma deliği bulamamak nedir?Buna ağlamak değil de kahkaha ile gülmek daha olası. Ya sertleşememesi vs. olabilir, insanlık hali. Adam yorgundur, streslidir vs. en benim diyen adamın bile başına gelebilir. Ama deliği defalarca kez bulamamak bambaşka bir boyut. Bunu açıklayamayız bence yaaa. Kızmasına bu yüzden hak verdim. Kadının da yerini sonradan bulması da acayip. Ama vajinayı alenen gören adamın bulamamasına gümlemeli gülerim ben arkadaş.
Bu tarz boy, pos meselelerine takılmak için biraz büyük değil misiniz ? Sanki 20 yaşında bir genç kız yazmış. Tamam ben de amca tipli saçı başı dökük, göbekli birini istemem ama siz de sanki çok takılıyorsunuz.bence genç adam gibi görünse, bakımlı olsa, dayılar gibi olmasa yeterli olmalı.zaten kaliteli erkek sayısı kaç ? Maesef neredeyse hiçbir kadın hakettiğini alamıyor.bir adamı ya seversin ya sevmezsin.aman da bunun da boyu bana uymuyor çok da içim ısınmıştı halbuki demiyoruz ki.ya da içinin ısınmadığı biri kriterleri karşılaıyor diye birlikte olmuyoruz.kısaca ortada fol yok yumurta yok. Kendi kendinize kurup duruyorsunuz. insanoğlunun bir çok yönü vra.bana da nasıl birisini istiyorsun deseler ben de bunları sayarım yani.her kadın sayar. Bütün ladıarın kriterleri bunlar ama gerçek hayata çıkmak bambaşka.Yaş 29a yaklaşırken sanırım daima yalnız kalacağımı düşünmeye başladım artık. Bakıyorum mesela çok güzel kadınların yanında klasik sıradan erkekler var. Çirkin sayılmam hatta farklı bir çekiciliğim alımlılığım var bakımlıyım. 3 mesleğim var. Elit sayılan meslekler bunlar. Ama o tarz klasik erkekleri beğenmiyorum bir türlü. Benim hayatıma girecek erkek benden meslek olarak yüksek konumda olmalı ya da benle eşit olmalı ki en azından denk olabilsin bir şeyler diye düşünüyorum. Hayatıma girecek adam yakışıklı olsun istiyorum mesela ama yakışıklı erkeklerin %90ı cinsellik yaşamak peşinde sadece. Aşk meşk sevgi umurlarında değil. Mesela uzun boylu erkekler hoşuma gidiyor. Ama bakıyorum çoğu mutlu ilişki de kadın erkekten daha uzun mesela. Sonra dönüp kendi yalnızlığıma bakıyorum. Beklentimi mi düşürmeliyim yoksa bir Ömür yalnız kalacağıma kendimi alıştırmalı mıyım ?
Çünkü kadınlar koca bulduğuna razı olmalıBu da doğru, çirkin çirkin adamlar model hayali kuruyorlar.Ama KK kadını çirkin erkeğe razı gelmeli. Niye ki?
Kadınların durumu daha zor ben yükseliyorum mesela hafife alınırım korkusuyla kendimi çok çekiyorum. İlişki yaşadığın adamın bunu yaşadıktan sonra gitmeyecegi de muamma niyetini başta belli de etmeyebilirBen daha konuyu okuyorum.
Libidosuz erkeği ahlaklı diye tanımlamamak gerekiyormuş, buradan bunu anladık.
3 meslegi varmis, hem de elit meslekler. Onlar yeter bu durumda belkiValla o da olsun bu da olsun, parası da olsun, boyu poşu, işi gücü,. Tipi, eğitimi kalitesi olsun, yakışıklı olsun, ama sex istemesin, peki o adam seni niye istesin, sen bütün kriterleri karsiliyo musun diye sormak istiyorum ve de sordum şu an
Ben 35 yasindayim ayni senin gibiyim amanolmayinca olmuyor bazen emin ol citanda dusse olmayinca olmayabiliyor. Evhamlanmak icin biraz daha zamanin var bence biraz salsan daha iyiYaş 29a yaklaşırken sanırım daima yalnız kalacağımı düşünmeye başladım artık. Bakıyorum mesela çok güzel kadınların yanında klasik sıradan erkekler var. Çirkin sayılmam hatta farklı bir çekiciliğim alımlılığım var bakımlıyım. 3 mesleğim var. Elit sayılan meslekler bunlar. Ama o tarz klasik erkekleri beğenmiyorum bir türlü. Benim hayatıma girecek erkek benden meslek olarak yüksek konumda olmalı ya da benle eşit olmalı ki en azından denk olabilsin bir şeyler diye düşünüyorum. Hayatıma girecek adam yakışıklı olsun istiyorum mesela ama yakışıklı erkeklerin %90ı cinsellik yaşamak peşinde sadece. Aşk meşk sevgi umurlarında değil. Mesela uzun boylu erkekler hoşuma gidiyor. Ama bakıyorum çoğu mutlu ilişki de kadın erkekten daha uzun mesela. Sonra dönüp kendi yalnızlığıma bakıyorum. Beklentimi mi düşürmeliyim yoksa bir Ömür yalnız kalacağıma kendimi alıştırmalı mıyım ?
Ya zaten bu beklentiler çok normal kim yakışıklı bulmadığı adamla evlenir ki ? Yani evin içinde sürekli gezen bir adam var çekim duymazsan nasıl ömür boyu cinsel ilişki yaşayacaksınErkeklerin güzellik arayışı gayet normalken niye kadın uzun boylu istedi diye hemen beklentini düşür oluyor ki ? Bende uzun boylu birini isterim mesleklerimiz denk ya da aşağı yukari kazancımız aynı olsun isterim. Sen kendine o kadar bak her gün nemlendiricini güneş kremini sür, sporunu yap,kariyerinde ilerle sonra neden beklentilerini düşüreceksin ? Cinsellikte şöyle benim için ilişkinin yüzde ellisi mutlaka cinsellik yaşanmalı. Ama bana sırf cinsellik amacıyla yaklaşırsa hiç şansı yok.
Balkonu da salona katak mı?Yaş 29a yaklaşırken sanırım daima yalnız kalacağımı düşünmeye başladım artık. Bakıyorum mesela çok güzel kadınların yanında klasik sıradan erkekler var. Çirkin sayılmam hatta farklı bir çekiciliğim alımlılığım var bakımlıyım. 3 mesleğim var. Elit sayılan meslekler bunlar. Ama o tarz klasik erkekleri beğenmiyorum bir türlü. Benim hayatıma girecek erkek benden meslek olarak yüksek konumda olmalı ya da benle eşit olmalı ki en azından denk olabilsin bir şeyler diye düşünüyorum. Hayatıma girecek adam yakışıklı olsun istiyorum mesela ama yakışıklı erkeklerin %90ı cinsellik yaşamak peşinde sadece. Aşk meşk sevgi umurlarında değil. Mesela uzun boylu erkekler hoşuma gidiyor. Ama bakıyorum çoğu mutlu ilişki de kadın erkekten daha uzun mesela. Sonra dönüp kendi yalnızlığıma bakıyorum. Beklentimi mi düşürmeliyim yoksa bir Ömür yalnız kalacağıma kendimi alıştırmalı mıyım ?
Tabiki öyle sabaha kadar herkes sayabilir kriterlerini sabaha kadar ama kriterlerinin dışında biri çekici gelir ona da yapacak bir şey yokYa zaten bu beklentiler çok normal kim yakışıklı bulmadığı adamla evlenir ki ? Yani evin içinde sürekli gezen bir adam var çekim duymazsan nasıl ömür boyu cinsel ilişki yaşayacaksın
Kariyer olarak herkes eşit veya yuksek olmasını ister. Mesele hem yakışıklı olsun uzun olsun benim üç mesleğim var ( bu kismi anlamadım ) o yüzden çok üst tabakadan olmalı vibe 'ı veriyor . Sürekli kriter sayan insanlar genellikle yanlız kalıyor bence . Biraz akışa bırakmak lazım çekici biri mi geldi karşına konuşur sohbet edersin konuda yazılan herşey o kadar nesnel ve maddi ki .. Bir insanla önce sohbet etmek lazım bu adam nasıl bir hayat yaşıyor ben ömrüm boyunca bu adamın fikirlerine katlanabilir miyim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?