Beklentilerimi mi düşürmeliyim ?

Ama konu sahibi bunu kastetmemiş. Duygusal anlamda bir başlangıç yapılmamışken hemen eve davet eden, niyetini belli eden adamları kastetmiş. Yoksa sevgilisiyle cinsellik yaşanayı herkes düşünür
Bilmiyorumki ne kastetmiş öbür yandan öyle bir yazmışki bu konusunda sanki hiç hoşlanacağı biri karşısına çıkmamış sandım ..açtım baktım konularına 23 yaşındayken bile kırklı yaşlarındaki iki çocuklu adama gayet aşık olmuş

Ama deliği bulamamak nedir? Buna ağlamak değil de kahkaha ile gülmek daha olası. Ya sertleşememesi vs. olabilir, insanlık hali. Adam yorgundur, streslidir vs. en benim diyen adamın bile başına gelebilir. Ama deliği defalarca kez bulamamak bambaşka bir boyut. Bunu açıklayamayız bence yaaa. Kızmasına bu yüzden hak verdim. Kadının da yerini sonradan bulması da acayip. Ama vajinayı alenen gören adamın bulamamasına gümlemeli gülerim ben arkadaş.

Yakışıklı olsun ,mesleği iyi olsun ,uzun olsun e karakteri de düzgün olsun istiyorsunuz cinsellik de düşünmesin baştan demişsiniz böyle bir erkek var mı gerçekten
Ben de mesela bir Kıvanç Tatlıtuğ değilse etkilenemiyorum hemşire, o da evli şansima, gerçi ben de evliyim ama olsun.hdhdhd

Ben de mesela bir Kıvanç Tatlıtuğ değilse etkilenemiyorum hemşire, o da evli şansima, gerçi ben de evliyim ama olsun.hdhdhd
Bizim kocamiz da bize Kıvanç Tatlıtuğ be Access herkes kendi Kivancini bulacak .. burda ortası yok kimisi aldatan tam bir dağ ayısı olan kocasını bırakmıyor kimisi de Kıvanç arıyor

Bizim kocamiz da bize Kıvanç Tatlıtuğ be Access herkes kendi Kivancini bulacak .. burda ortası yok kimisi aldatan tam bir dağ ayısı olan kocasını bırakmıyor kimisi de Kıvanç arıyor
Valla o da olsun bu da olsun, parası da olsun, boyu poşu, işi gücü,. Tipi, eğitimi kalitesi olsun, yakışıklı olsun, ama sex istemesin, peki o adam seni niye istesin, sen bütün kriterleri karsiliyo musun diye sormak istiyorum ve de sordum şu an

O ne be

Yani mümkün değil ki hepimizin falsosu yok mudur gerçek hayat pembe dizi değil ya . Tabi ki evleneceğin zaman vazgeçmeyecegin kriterler olması normal ama full paket beklemek de ne bileyim

Adam bakir olduğunu kanıtlamış işte ay çok güldüm

Bu tarz boy, pos meselelerine takılmak için biraz büyük değil misiniz ? Sanki 20 yaşında bir genç kız yazmış. Tamam ben de amca tipli saçı başı dökük, göbekli birini istemem ama siz de sanki çok takılıyorsunuz.bence genç adam gibi görünse, bakımlı olsa, dayılar gibi olmasa yeterli olmalı.zaten kaliteli erkek sayısı kaç ? Maesef neredeyse hiçbir kadın hakettiğini alamıyor.bir adamı ya seversin ya sevmezsin.aman da bunun da boyu bana uymuyor çok da içim ısınmıştı halbuki demiyoruz ki.ya da içinin ısınmadığı biri kriterleri karşılaıyor diye birlikte olmuyoruz.kısaca ortada fol yok yumurta yok. Kendi kendinize kurup duruyorsunuz. insanoğlunun bir çok yönü vra.bana da nasıl birisini istiyorsun deseler ben de bunları sayarım yani.her kadın sayar. Bütün ladıarın kriterleri bunlar ama gerçek hayata çıkmak bambaşka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu mutlu ılıskıde kadın erkekten uzun mu
Ilk defa duyuyorum bunu.

Ben daha konuyu okuyorum.
Libidosuz erkeği ahlaklı diye tanımlamamak gerekiyormuş, buradan bunu anladık.
Kadınların durumu daha zor ben yükseliyorum mesela hafife alınırım korkusuyla kendimi çok çekiyorum. İlişki yaşadığın adamın bunu yaşadıktan sonra gitmeyecegi de muamma niyetini başta belli de etmeyebilir eee hiç belli etmese bu adam libidosuz mu... Belli etse acaba güvenilir mi

3 meslegi varmis, hem de elit meslekler. Onlar yeter bu durumda belki

Ben 35 yasindayim ayni senin gibiyim amanolmayinca olmuyor bazen emin ol citanda dusse olmayinca olmayabiliyor. Evhamlanmak icin biraz daha zamanin var bence biraz salsan daha iyi

Ya zaten bu beklentiler çok normal kim yakışıklı bulmadığı adamla evlenir ki ? Yani evin içinde sürekli gezen bir adam var çekim duymazsan nasıl ömür boyu cinsel ilişki yaşayacaksın
Kariyer olarak herkes eşit veya yuksek olmasını ister. Mesele hem yakışıklı olsun uzun olsun benim üç mesleğim var ( bu kismi anlamadım ) o yüzden çok üst tabakadan olmalı vibe 'ı veriyor . Sürekli kriter sayan insanlar genellikle yanlız kalıyor bence . Biraz akışa bırakmak lazım çekici biri mi geldi karşına konuşur sohbet edersin konuda yazılan herşey o kadar nesnel ve maddi ki .. Bir insanla önce sohbet etmek lazım bu adam nasıl bir hayat yaşıyor ben ömrüm boyunca bu adamın fikirlerine katlanabilir miyim mesela

Balkonu da salona katak mı?

Tabiki öyle sabaha kadar herkes sayabilir kriterlerini sabaha kadar ama kriterlerinin dışında biri çekici gelir ona da yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…