******** belasi

şifreyi kırmanın yolu şifreyi unuttum deyip mail adresini yazmak ordan yeni şifre geliyor

eğer fac de kullandıgı msn adresinin şifresini biliyorsanızz zaten şifremı unuttum dan yenı şifre maile gelir
ordan da siz değiştirirsiniz

ki ilk başta değiştrseydınız keşkeee

eğer fac de kullandıgı msn adresinin şifresini biliyorsanızz zaten şifremı unuttum dan yenı şifre maile gelir
ordan da siz değiştirirsiniz

ki ilk başta değiştrseydınız keşkeee

sifre degistigi icin malesef mailine giremiyorum.face hic bilmiyorum oyuzden aklima gelmedi bile sifre degistirmek.biraz bekleyecem cunku bana arkadas tatilde gelir gelmez o tam biliyor kokunden kapatir dedi bende bu aradayeni bi email acacam kendime sonrada ya bismillah face.bakalim beyimiz ne alemdeymis umarim korktugum basima gelmez

kökünden kapatılacak birsey yokki altı üstü hesabı dondurucak ohaoldumsmile bazı arkadaslara katılıyorum kendi isminiz olmadan herhangi bi nickle üye olup esinizi ekleyebilirsiniz f...den ve bu sekilde nabzını yoklayabilirsiniz

ya bu site tamam belki huzur bozabılır ama ayrılıktı yok guvensızlıktı bılmıyorum bana abartı gıbı gelıyor. su anda gercekten canınızın cok sıkkın oldugunu anlayabılıyorum. boyle bı sorun yasadıgım ıcınde az cok bılıyorm duygularınızı. ama eger esınıze gercekten bu zamana kadar guvendıysenız bu guvenı sarsacak bırsey olmamalı. guzelce konusup sıfresını ıstedıgınızı yoksa guven konusunda sorun yasadıgınızı soyleyın. yok eger ben kapattım derse aç bı kerede ben bakayım sonra ıstersen kapat ıstersende sıfreyı benım bılecegım sekılde kullan deyin. hatta bana hesap açalım deyin. sorun olarak dusunmeyın. esınızede guvenın. oyle her an aldatılacakmıs psıkolojısıne gırmeyın. bu sitede o kadar cok anında aldatılmıs damgası vuran var kı :) bunlar yuvayı saglam tutmaz. sızı en ıyı sız bılırsınız. ayrılık lafınında cozum olmıyacagını akıl saglıgı yerınde olan herkes bılebılır bence :) mutluluklar..

guveniyordum ama bu saatten sonra guvenmiyorum.dilimde tug kalmadi ac bi bakayim demekten adam nuh diyor peygamber demyor kapattim dedi hala kapanmamis ben artik nesine guvenebilirimki. bitecek hersey:gitme:

cnm aç bi hesap ekle o giriyor mu yoksa başkası mı kullanıyor anlarsın o zaman
sonuçta sanal bişi belki video izlemek için giriyordur sadece hemen kötü düşünmee

arkadaşım eşinin bu siteye neden üye olduğunu anlamak için yapacağın bişey var ama sonuçlarına katlanman da gerekebilir istersen yap ama tehlikeli bir yol..
face e girip tamamen farklı bir kadın ismiyle bir sayfa acacaksın intten bir kadının resmini de profil resmi olarak secersen daha inandırıcı olur.. sonra bu profilden eşine arkadaşlık isteğinde bulunacaksın eklerse seni böylece hem sayfasını tamamen görmüş olursun.. hemde bu uydurma profille olan muhabbetinden ne amaçla orada olduğunu anlayabilirsin...
aama dediğim gibi bu olayın kötü sonuçları olabilir yani eşnle ilgili şüphelerinde haklı olduğunu anlarsan kötü olur senin için..
tabi bu arada eşinde senin yaptığından süphelenebilir.. eğer şüphelenmesin istiyorsan eşini eklemeden önce başka birçok insanı sayfana ekleki gerçekçi bir sayfa olsun ... bazı sayfalarada üye olabilirsin .. hani dizilerin sayfaları klüplerin falan..
umarım kafamdaki soru işaretleri biter bu yolla .. belki de gerçekten arkadaşlık için oradadır..

vereliniortak
kesinlikle katiliyorum alkisalkisalkisa.s.

Şifreyi değişme kısmına kadar gayet sakin okudum.
Ama kapatmıyorsa bile şifre değişmek neden?
Bilemiyorum çok tuhaf... akannehir

peki şuan neler oldu
son gelişmeleri de yazda merakta kalmayalım :uhm:

son gelismeler soyle.uyduruk bi isimle facde sayfa actim arkadaslik gonderdim kabul etti. sadece degisen sifreymis mail adresi ayni. yani anlayacaginiz hala facde kapanmamis ve kapanmayacak gibide.resmen yalan soyluyomafoldumben kusura bakmayin gec yazdigim icin bu aralar tam deprasyona girmis vaziyetteyim iyiki varsiniz

aynen canim dediklerini yaptim uyduruk isim resimler ona gondermeden arkadas ekledim ki cakmasin diye sayfasini goruyorum ama kimlerle konusuyor goremiyorum.bi isin sonu kotu gibi

aynen canim dediklerini yaptim uyduruk isim resimler ona gondermeden arkadas ekledim ki cakmasin diye sayfasini goruyorum ama kimlerle konusuyor goremiyorum.bi isin sonu kotu gibi

sen konus onunla. biraz derinlere in felan ardasliginizi ilertetmeyi teklif et, canim cicim felana gir bakalim ne olacak. eger canima manima donusurse sonuc vahim onun icin..
biz kadinrlar az deiliz varya ama erkeklerde hak ediyo yani. kendilerini akilli saniyorlar ama bosss kötükedihüso

gördünmü akasiacım benim psikolojim bu yüzden bozuluyo işte okudukça kendi kendime kuruyorum kafamda :jeyyar:
valla canım inşallah umduğun gibi bi sonuç almazsın çünkü hiçbi kadın böylr bişeyi haketmiyo :umursamaz: ah bu erkekler yokmu...kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:mymeka::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…