******** belasi

Tatlım evlilik tabii önemli...
Kimse sana haksızsın demiyor ama fevri hareket etme lütfen tek isteğimiz bu...
[/QUOTE]

zaten fevri davranmıyor hayalimsi_n lmaz:

sonuçta bakar takıp de eder o kişi onun kocası yanı...

fevri davransaydı zaten başka şeyler yapardı

sakinliğimizii koruyalımmm tabı ki
sanki kendi başıma geliyormuş gibi okuyorum bu konuyu her seferinde...hanı belki eşin bişi yapmıyordur hayalimsi_n ama sen en azından ordaki kişi o mu değil mi onu bir öğrensen bişiler anlayacagız...temennim o değildir inş...yalan söylememiştir umarım ama sanal bişi sonuçta hanı bu yuzden de ayrılmayı düşünmee....

yalvartmadan öldürmemeli kimseyi...hakediyorsa tabiii....aynısını yaşatmaalı ki anlasın hislerini...
ama umarım diyorum ya haketmıyordur yanılıyoruzdur.....

Tatlım evlilik tabii önemli...
Kimse sana haksızsın demiyor ama fevri hareket etme lütfen tek isteğimiz bu...

zaten fevri davranmıyor hayalimsi_n lmaz:

sonuçta bakar takıp de eder o kişi onun kocası yanı...

fevri davransaydı zaten başka şeyler yapardı

sakinliğimizii koruyalımmm tabı ki
sanki kendi başıma geliyormuş gibi okuyorum bu konuyu her seferinde...hanı belki eşin bişi yapmıyordur hayalimsi_n ama sen en azından ordaki kişi o mu değil mi onu bir öğrensen bişiler anlayacagız...temennim o değildir inş...yalan söylememiştir umarım ama sanal bişi sonuçta hanı bu yuzden de ayrılmayı düşünmee....

yalvartmadan öldürmemeli kimseyi...hakediyorsa tabiii....aynısını yaşatmaalı ki anlasın hislerini...
ama umarım diyorum ya haketmıyordur yanılıyoruzdur.....[/QUOTE]

ordakinin esim oldugundan eminim canim tamam ora sanal ama yinede yalan soylememeliydi cok zoruma gidiyor

Ondan boşancam filan deip sinirlerini bozmak beklememek fevriliktir.
Sonuçta bizler de aaa dalga geçelim diye konu okumuyoruz, biz de yerimize kendimizi koyuyoruz ama keskin sirke kübüne zarar verir.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Sakin olmaya çalışması için böyle söylemiştim...
Neden yanlış anlama çektin anlasam bir...
boshayallersmile

ordakinin esim oldugundan eminim canim tamam ora sanal ama yinede yalan soylememeliydi cok zoruma gidiyor[/QUOTE]

cnm haklısınnn kım olsa bunun cevabını arar....

zaten şu face kapatılsa bayram edeceğim benım de kanayan bi yaramdır :S

en sevmediğim site neden girerler anlamam...hanı girerler bize yasaklarlar
bi de girmiyorum derler alsanaalsanasmile

yalan söyleyınce onun da içi rahat etmıyordur ya da etmemeli :S

sen takıp ettiğini belli etme ama pc yi kapatırken net gecmişini silmeyi unutma hatta ccleaner diye bir program var onu yukle onla temizle pc'yi guclubacismile

ordakinin esim oldugundan eminim canim tamam ora sanal ama yinede yalan soylememeliydi cok zoruma gidiyor

cnm haklısınnn kım olsa bunun cevabını arar....

zaten şu face kapatılsa bayram edeceğim benım de kanayan bi yaramdır :S

en sevmediğim site neden girerler anlamam...hanı girerler bize yasaklarlar
bi de girmiyorum derler alsanaalsanasmile

yalan söyleyınce onun da içi rahat etmıyordur ya da etmemeli :S

sen takıp ettiğini belli etme ama pc yi kapatırken net gecmişini silmeyi unutma hatta ccleaner diye bir program var onu yukle onla temizle pc'yi guclubacismile[/QUOTE]

net gecmisini siliyorum ama dogru yapiyormuyum iste onu bilemiyorum.dedigin o program nasil bisey nerden yukleyecem.ici rahat bence oyle olmasa biraz utanma sikilma olurdu cok rahat her seferinde inkar hele ben yapsaydim yaptigini. sen ozaman gorseydin gargarayi.uzaktan takip ediyorum ama sayfasinda bi degisiklik yok galiba ulu orta yazmiyor gizli mi yaziyor ne. bu gidisle kafayi yiyecem

][/QUOTE]net gecmisini siliyorum ama dogru yapiyormuyum iste onu bilemiyorum.dedigin o program nasil bisey nerden yukleyecem.ici rahat bence oyle olmasa biraz utanma sikilma olurdu cok rahat her seferinde inkar hele ben yapsaydim yaptigini. sen ozaman gorseydin gargarayi.uzaktan takip ediyorum ama sayfasinda bi degisiklik yok galiba ulu orta yazmiyor gizli mi yaziyor ne. bu gidisle kafayi yiyecem [/QUOTE]

cnm google'a CCLEANER diye yaz üstten 4. linke gir indir.başka yerler de var indirilen ama ben burdan indirmiştim..programı kur ve zaten türkçe..hanı nete mesela siteye girerken nicki yazıyorsun net onu saklıyor bu program o çerezleri bile siliyor..
ben hep onla temızlıyorum net de hızlanıyor hem de tek tıkla net gecmişi kalmıyor...
kolaylık hem..

bi de mesela senı ekledi ama tanımıyor di mi cnm? o zaman bi msj atsan slm diye hanı cvp yazacak mı cnku belki de girmıyordur sayfasında değişiklik yoksa :S

canim dedigin programi zor bela indirdim de asil sorun nasil nereye girip net gecmisini silecem bi zahmet anlativerirsen cok makbule gececek.giriyor face ama galiba yazmiyor gecen gun bi erkek arkadas ekledi takipteyim ben bakalim artik

cnmm programın türkçe olması lazım
ve indirdikten sonra 2 defa tıkla kurulmaya başlar
kurulduktan sonra zaten yuvarlak kırmızı bi ibare cıkar masaüstunde cıkıo benımki...
ccleaner yazıo üstünde...

ve zten kurduktan sonrası kolay...o kırmızı ikona tıklıosun cnm
eğer pc engellerse ıZıN VER diosun...
ve ekran cıkıyor...

sağda TEMIZLE diye yazar.... ona basıosun ve temızlemeye başlıo...

soldan da seçiosun işte internet gecmişi,çerezler vs...

zaten işaretli olarak kuruluo...

dedim ya turkçe olmalı yuklediğin turkçe di miii :))

of bu erkekler niye böyle yaaa, sen gizli face acsan ama neler der arkandan neleeer
allah yardimcin olsun canim, insallah bisey yoktur arkasinda

aynen dedigin gibi yukledim program hazir ama turkce bulamamistim bende danmarkca yukledim ve oda bana biraz karisik geliyor birazdan tekrar bi deneyim

melek canim aslinda gecen gun gordum temizle diye yoziyorya bi suru isaret vardi casaret edemedim ya yanlis yapiyorsam hersey silinir diye simdi yaptim dedigini basladi temizlemeye ama nasil korktum once eyvah dedim herseyi siliyor bittikten sonra baktim silmeyi istemediklerim yerinde duruyor derin bi nefes aldim.tesekkur ederim canim cok isime yarayacak .bura sayesinde cok sey ogrendim. bunu her girdigimde yapacam degilmi

of bu erkekler niye böyle yaaa, sen gizli face acsan ama neler der arkandan neleeer
allah yardimcin olsun canim, insallah bisey yoktur arkasinda

insallah canim benimde allahtan istedigim bu.ama gosterecem ona hanyayi konyayi burnundan fitil fitil getirecem bana bugunlerde cektiklerini.gizli face acmak yalan soylemek inkar etmek neymis gorecek simdilik biraz zaman verdimyasakkelime firtina oncesi sessizligi benimkisi..

kıs danimarkacayı değil türkçe yukle :)
cnm soldan silmek istediklerini seç zaten temızler o :)
hım eğer yanlış bişi seçersen gelişmiş seçeneklerden zaten uyarı veriyor silmeyın diye :)

öle resimleri özel dosyaları fln silmıyor internet gecmişi için birebir ama

ve her pc yı kapamadan önce temizle cnm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…