******** belasi

yok yazmak istemiyorum artik yazsa ne yazmasa ne resmen yalan soyluyor.evet aynen akilli saniyor takipte oldugumu bilmiyor. bana suan sifresi lazim ve bulamiyorum maili degisik hangi sayfadan giriliyor bulamiyorum ama yakinda onuda bulacam bu isin sonunu getirecem beni kandirmasina izin vermiyecem

Şifreyi değişme kısmına kadar gayet sakin okudum.
Ama kapatmıyorsa bile şifre değişmek neden?
Bilemiyorum çok tuhaf... akannehir

banada tuhaf gelen bu iste saklamak niye sifre degistirmek kapattim deyip kapatmamalar.hani ilkgun verseydi kivirmasaydi baksaydim bu kadar uzamayacaktihersey. biz bittik galiba uzatmalari oynuyoruzmafoldumben

Alla alla bu erkeklerin de derdi hiç bitmez yahu...

Keşke ilk bulduğun şifreyi çalsaydın kafasına.Bak şimdi de bulamıyorsun ikinci şifresini.

Fırsatını ve delilini bulmuşken göstercektin sen

evet canim hic bi kadin bunu haketmiyo.okadar guveniyordum ne olcak simdi bundan sonra inanirmiyimki aslakötükedihüso

Alla alla bu erkeklerin de derdi hiç bitmez yahu...

Keşke ilk bulduğun şifreyi çalsaydın kafasına.Bak şimdi de bulamıyorsun ikinci şifresini.

Fırsatını ve delilini bulmuşken göstercektin sen

keske canim yapsaymisim ama face hic bilmiyordum daha dogrusu hic aklima bile gelmedi benim kapatabilecegim yada hic soylemeseydim uzaktan biraz takip etseydim yazismalarini

anliyorum canim ama senin koca isinde gucunde onun bisey yaptigi yok sen kendi kendine kuruntu yapyosun. ha bu arada seninki evde yok heralde hiiiiiii:jeyyar:aklinialirimsmile:roflol:sengözlerimebaksanab

hayalimsin sen bu isin pesini birakma sakin sonuna kadar git. hepimiz senin arkandayiz tmm.

keske canim yapsaymisim ama face hic bilmiyordum daha dogrusu hic aklima bile gelmedi benim kapatabilecegim yada hic soylemeseydim uzaktan biraz takip etseydim yazismalarini

kıs erteleme bak 10 dakkanı alır senın yerıne ben acacagım en sonunda bi sahte hesap.
tek yapacagın şey aç bi hesap gruplardan ark ekle zaten tanımadık herkes ekler :)
sonra onu ekle
ertelemeee bunu cnm
yıne takıp edebilirsinn

çok fazla abartmıyor musunuz bu olayı? ayrılığa kadar götürmek filan... neden ayrılıyorusnuz?
-eşim face hesabı açtı, 3 tane salak kadın ekledi. o yüzden. mirmirmirmir

çok fazla abartmıyor musunuz bu olayı? ayrılığa kadar götürmek filan... neden ayrılıyorusnuz?
-eşim face hesabı açtı, 3 tane salak kadın ekledi. o yüzden. mirmirmirmir

senin evli olmadigin belli canim. senin hosuna gidermiydi esinin baska kadinlarla senden gizli konusmasi halmaz:. lutfen empati yapalim yorum yazmadan once lutfen.

Bana göre evlilikte ayrılıık kararı bir kere verilir cocuk oyuncağı değildir.
önüne gelen in evlendiği bir dünyada yaşıyoruz.evliliğin bir ağırlığı olmalı.
bir iki konusmadan ayrılmayı düşünüyorsanız,ayrılın gitsin madem.
Çocuğunuz var mı bilemem ama,büyüyünce neden ayrıldın anne sorusuna,
-baban f....ta iki kadına naber dedi dayanamadım dersiniz.
cocuğunuzda muhtemelen iyi yapmıssın anneciğim der.
dediğim gibi cocuğunuz var mı yok mu bilmiyorum.konu cok önemli gelmediği için okumadımda bütün yazılanları,profilinize girip incelemedim.de

sana gore onemli degilse yazma zahmetindede bulunmasaydiniz. benim icin cok cok onemli evlilikte sadakatve guven.bi evlilikte esler arasinda gizli sakli varsa ortada yalan varsa konusarak halledilemiyorsa sorun bu evlilik ne kadar dogrudur acaba:1shok:

ya canim cevap bile verme ne parmaklarini yoryosun ya bosveryasakkelime. sen ne yaptin onu soyle.

Canımcım, hayalimsin bak denizeldanın bütün dediklerine değilse de şu 3 cümleye katılıyorum.
Lütfen fevri hareket edip sen beni aldatıyorsun deyip boşanma davası açacağım demeye kalkışma...
Biliyorum sinirlisin.
:umursamaz:
Normal hareket edemiyorsun a.s
Amma velakin ayrılık lafını konuşmak sözünü açıp durmak ilişkinizi olumsuz etkiler...
********ta kimle konuştuğunu takibe al cidden merak ettim kimmiş neymiş...
bilmiyorumkismile
Ava çıktıysa avla ki onu görsün ava çıkmak ne demek?

Tatlım evlilik tabii önemli...
Kimse sana haksızsın demiyor ama fevri hareket etme lütfen tek isteğimiz bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…