- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
sen konus onunla. biraz derinlere in felan ardasliginizi ilertetmeyi teklif et, canim cicim felana gir bakalim ne olacak. eger canima manima donusurse sonuc vahim onun icin..
biz kadinrlar az deiliz varya ama erkeklerde hak ediyo yani. kendilerini akilli saniyorlar ama bosss kötükedihüso
Şifreyi değişme kısmına kadar gayet sakin okudum.
Ama kapatmıyorsa bile şifre değişmek neden?
Bilemiyorum çok tuhaf... akannehir
yok yazmak istemiyorum artik yazsa ne yazmasa ne resmen yalan soyluyor.evet aynen akilli saniyor takipte oldugumu bilmiyor. bana suan sifresi lazim ve bulamiyorum maili degisik hangi sayfadan giriliyor bulamiyorum ama yakinda onuda bulacam bu isin sonunu getirecem beni kandirmasina izin vermiyecem
gördünmü akasiacım benim psikolojim bu yüzden bozuluyo işte okudukça kendi kendime kuruyorum kafamda :jeyyar:
valla canım inşallah umduğun gibi bi sonuç almazsın çünkü hiçbi kadın böylr bişeyi haketmiyo :umursamaz: ah bu erkekler yokmu...kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:mymeka::tomato:
Alla alla bu erkeklerin de derdi hiç bitmez yahu...
Keşke ilk bulduğun şifreyi çalsaydın kafasına.Bak şimdi de bulamıyorsun ikinci şifresini.
Fırsatını ve delilini bulmuşken göstercektin sen
gördünmü akasiacım benim psikolojim bu yüzden bozuluyo işte okudukça kendi kendime kuruyorum kafamda :jeyyar:
valla canım inşallah umduğun gibi bi sonuç almazsın çünkü hiçbi kadın böylr bişeyi haketmiyo :umursamaz: ah bu erkekler yokmu...kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:mymeka::tomato:
evet canim hic bi kadin bunu haketmiyo.okadar guveniyordum ne olcak simdi bundan sonra inanirmiyimki aslakötükedihüso
zaten bu erkek kısmına inanmıcan inanıyomuş gibi yapcankaydirigubbakcemile3
akilli kadinsin haaaaaaaaaaaaaaaaa
keske canim yapsaymisim ama face hic bilmiyordum daha dogrusu hic aklima bile gelmedi benim kapatabilecegim yada hic soylemeseydim uzaktan biraz takip etseydim yazismalarini
çok fazla abartmıyor musunuz bu olayı? ayrılığa kadar götürmek filan... neden ayrılıyorusnuz?
-eşim face hesabı açtı, 3 tane salak kadın ekledi. o yüzden. mirmirmirmir
Bana göre evlilikte ayrılıık kararı bir kere verilir cocuk oyuncağı değildir.
önüne gelen in evlendiği bir dünyada yaşıyoruz.evliliğin bir ağırlığı olmalı.
bir iki konusmadan ayrılmayı düşünüyorsanız,ayrılın gitsin madem.
Çocuğunuz var mı bilemem ama,büyüyünce neden ayrıldın anne sorusuna,
-baban f....ta iki kadına naber dedi dayanamadım dersiniz.
cocuğunuzda muhtemelen iyi yapmıssın anneciğim der.
dediğim gibi cocuğunuz var mı yok mu bilmiyorum.konu cok önemli gelmediği için okumadımda bütün yazılanları,profilinize girip incelemedim.de
kıs erteleme bak 10 dakkanı alır senın yerıne ben acacagım en sonunda bi sahte hesap.
tek yapacagın şey aç bi hesap gruplardan ark ekle zaten tanımadık herkes ekler :)
sonra onu ekle
ertelemeee bunu cnm
yıne takıp edebilirsinn
sana gore onemli degilse yazma zahmetindede bulunmasaydiniz. benim icin cok cok onemli evlilikte sadakatve guven.bi evlilikte esler arasinda gizli sakli varsa ortada yalan varsa konusarak halledilemiyorsa sorun bu evlilik ne kadar dogrudur acaba:1shok:
Bana göre evlilikte ayrılıık kararı bir kere verilir cocuk oyuncağı değildir.
önüne gelen in evlendiği bir dünyada yaşıyoruz.evliliğin bir ağırlığı olmalı.
bir iki konusmadan ayrılmayı düşünüyorsanız,ayrılın gitsin madem.
sana gore onemli degilse yazma zahmetindede bulunmasaydiniz. benim icin cok cok onemli evlilikte sadakat ve guven.bi evlilikte esler arasinda gizli sakli varsa ortada yalan varsa konusarak halledilemiyorsa sorun bu evlilik ne kadar dogrudur acaba:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?