- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
allah senden razi olsun canim her seferinde siliyorum hemde iki defa siliyorumkaydirigubbakcemile3. farketmez canim bi kere danmarkca yukledim yani simdilik bi sorun yok.bisey daha sormak istiyorum face sayfasindan mns e falan giriliyormu giriliyorsa nasil girebilirim acaba diyorum oralarami takiliyor beyefendi.bi kac yer gordum windows live messenger icq chat, ve AOL messenger yaziyor ama giremiyorum ben
cnm ne demek kaydirigubbakcemile3 ben de öle hep 2 defa tıklıorum ona silerken :)))))
face den msn e giremez bildiğim kadarıyla...he bak bi de ne yap cnm, onun msn adresini biliosun face de yukarı arama bölümüne yaz arattır bakalım cıkacak mı yanı kendı msnini mi kullanıo face e girerken..
bı de face de duvara fln bişi yollamıosa girmio demek cnm :S
FBI gibi olduk he :lepi:
canım eğer kapatsaydı hesabı dondurulacağı için adı gözükmezdi.sadece şifre değişikliği yapmış eşiniz
canim allah yardimcin olsun ben bu face mace islerinden anlamam ama seni iyi anliyorum. cok zor bir durum gercekten, senin konuya yazmiyorum ama yazdiklarini surekli okuyorum. :teselli:
malesef canim bilemiyorum mns i varmi yokmu belkide vardir kimbilir daha ne marifetleri varda benim haberim yokmafoldumben.face de duvara bisey yazmiyor dun tam iki saat face teydi banada yazmadi bende yazmadim acaba kime yaziyor yazmiyorsada iki saat ne yaparki kafayi yiyecem bu gidisle sizo ya baglamasam iyidir.surekli acaba demekten cok yoruldum.tesadufen bunu gordum ve biliyrum ya benim bilmediklerim varsa.:uhm:ah bi sifresini bulsam ozaman gorebilirmiyim nerelere takiliyor
Kızlar burası epey karışık galiba.... Biraz sakin olun. Benm de sayfam var, eski arkadaşlarımla görüşüyorum, başka bir amaçla kullanmıyorum ha birde oyun oynuyorum, yardım edeceğim bişey olura yanınızdayım.
iste ne amacla kullandigini bilmedigimden hersey karistiya.
ama gerçekten bişi yapıyor olsa hanı başkasıyla muhabbet etme niyetınde olsa senın sahte profille de konuşur kımsın fln derdi...onu da dememiş :S
sen bi slm de bakalım msj gonderdeniicvp atacak mı kuzum
Kızlar burası epey karışık galiba.... Biraz sakin olun. Benm de sayfam var, eski arkadaşlarımla görüşüyorum, başka bir amaçla kullanmıyorum ha birde oyun oynuyorum, yardım edeceğim bişey olura yanınızdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?