belirti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sacım sıyah ve kalın tellı bu arada aynı durumu yasamısız ama sen sabırlıymıssın ben dayanamadım sacımı her ay boyuyorum uzun sure aynı kalsa aksa haklısın

sanırım haklısın çunku baya bunalttım dun onu

Evine basi örtülü olan birisi geldiyse ondan düsmüstür sac hani yasli teyzeler sacini kina sürüyoryaama bilemicem ya
Eve gelen giden birinin üzerine kendi evlerinden birinin saci yapısıp kalmistir.
Bu sebep aldatmayi düşündüremez. Varsa baska kusuru onlara bakin.
evımıze uzun zaman dır kımse gelmedı kv de geldı bı oda oturma odasına gırmedıkı sacı kahve rengı kv sadece bu tarz koularda çok serttır yanı böyle bıse yapmaz bılıyorum çocuk konusunda da öyle dıyo ama bız onun dedıgıne gıtmıyoruz köpegımın evde bellı alanları var halılara gıtmez kı eve getırdıkten sonra ayaklarını sılıyorum gunluk tarıyorum köpagımde denk gelmedım hıc

esımın ıs yerınde hep erkek vaar oraya gelmeme çok kızar sanayı ortamı gıbı bıraz zaten baya uzak esım ıs yerınde genelde bılgısayarla ısı muhasebe yapıyo dagıtım falanda yapıyo sosyal baglantı evlenmaeden önce yaptıgı yanlısdan sonra hepsını tek tek kapattı söz verdı öyle affettım ınternetın kurdu dıyebılırım acaba gızlı kapaklı ıslermı yapıyo ıs yerınde göremıyorum kı bılgısayarda dusunuyorum patronuyla aynı ofıste çok korkuyorum aldatma ıhtımalı bıle çok sınır bozucu baska telı yok ama telı masallah ısınden dolayı arayan bıtmez ınsan yoruluyo su kım bu kım ısı geregı telı sebbze meyse satan alan yetıstıren herkesle görusuyo tabı kafeler lokantalar nefret edıyorum bu durumdan telınde arayanlar kım aradı kımsordu offf bak bak bazen o bıle hatırlamıyo

Bi battaniyeden bi hırkadan çıkan bi yün teli bile olabilir. Çok dert etmeyin.

Cnm o zmn bazen imana bulun tv izlerken mesela karısını aldatan kişileri görünce bi erkek aldatıyorsa Allah nasılsa eninde sonunda kadının karşısına çıkartır falan diye kız sana söylüyorum gelinim sen anla misali vicdan yaptır bak yüzü değişiyor mu kendine alınıyor mu yani ben olsam öyle yapardım
Bi de gerçekten bırak araştırma cidden Allah çıkartıyor böyle şeyleri ama geç ama erken sadece sabret ben eşinin seni aldattığını cidden sanmıyorum ama erkek milletine de güven olmaz benim eşimin de beni aldattığıni düşünmüyorum mesela ama yüzüne de demem asla sen beni aldatmazsin falan diye şımarır erkek milleti dengesizdir uzaktan takip en iyisi madem kafanda şüphe var biz kadinlar boş yere suphelenmeyiz evimizin huyunu suyunu biliriz huyundan suyunda değişiklik varsa anlarsın zaten ama tek delilin saç kiliysa salla gitsin

Bir tel kızıl şaçı halının üzerinde arayıpta bulmanız lazım,resmen aramışsınız
Ama heryerden gelebilir yani

evlenmeden önce yanlışı olmuş adam evlendikten sonra da rahat durmaz, aldatıyor bence, boşanın.

yok aksıne genellıkle evdeyım çalısmıyorum annemede gıtmedım kızıl saclı bırının yanına gıtsem gelsem ınanın akrabalarda bıle kızıl sac yok yakın cevre
Belki disarda otoda vs ruzgarla geldi senin yada esinin uzerinde veya burda bi ark dedigi gibi penceredende olabilir bi sure takipte kal uzerine gitme bence

Ya üst katta olabilirsin.Hiç mi cam açmıyorsun,rüzgar var girer.Hadi cam açmıyorsun camasira yapılmıştır girer.Dışarı çıkmıyor musun milettin saçı üzerine yapışmıtır uçup girer.Marketi var,avmsi var,kafesi var.Eşini neyle itam ediyorumsun basit bir konu mu bu,zorla adamın aklına sokma evden sogutma yazık.

Bence de hemen boşanın, eşiniz kadını parça parça eve getirmeye başlamış, önce bir tel saçı ile başlamış, yakında bütün saçlarını, sonra da kadının hepsini getirme ihtimali var. Hafiye gibiymişsiniz sizden kaçmamış tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…