- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Neredesin sen
-
Nerden bildiniz erkk oldgnu..
Tamam pardon kardes. Elvan duzelt kizim bakayim orayi. Maas karti degil maas olacak.Maaş kartı yazıyor mu orada?
Ay evet maaşına el koyulan erkekle maaş kartı elinden alınan erkek çok farklı haklısınız. Ha maaşına el koymuş ha kartını almış canavar karısı zavallı erkeklerin. Çok fark yok boşuna zorlamayın
Senden alinti yaptim bak, virgulune dokunmadim. Elvanin gormekten kasti bizzat canli gormek degil herhalde. :)
- Evet... Maaşına el konulan erkekler.
- Fuhuşa zorlanan erkekler de var. Sadece kadınlar mı?
Nerden bildiniz erkk oldgnu..
Aaaaa vallahi şaşırdımYukarida birisi mervecik bey demis.
Şimdi bna nie sardın hıııı ne bu öfke bana felsefe yapma konuyu dagıtmamak icin özelden yazdım..neyse kib ledim seni hic ugrasmm senle..Ya sen bir de gelmiş özelden mesaj yazmışsın. Feminist akdınların taktikleri işte. Feministlere karşı çıkanları hemen ''çok salaksın, karaktersizsin, erkeksin, sen de kadın mısın bee, güçlü kadın olmayı becerememişsin, eziksin... vs'' derler.
Feminist erkek gelse buraya ona tutup da ''bence sen kadınsın'' demezler ama. İlginçtir bu feministler.
Sen de ayrı bi ilginçsin tabi.
Ya dimi erkek kendi yemiyor kadına yediriyor müsrif kadınsa adamın paralarını yiyor ah bu kadınlar yok mu bu kadınlaaarr :) Yalnız lafı da güzel çeviriyorsunuz tebrik ettim. Fuhuş yapan erkekleri de ben mi yanlış anladım onu da idrak edemediysem düzeltiverin hatta :))Tabi ki farklı şeyler. Erkekler sonuçta maaşlarını ailelerine harcarlar. Bunun da maaşa el konulmasından farkı yok.
Offf merve ''el koymak'' deyiminin anlamini biliyor musun gercekten????? O o anlama gelmiyor kuzucum. Senin savundugun geleneksel evlilik modelinde erkek tum aile icin para kazanir, kadin da tum aile icin yemek yapar, temizlik yapar, cocuklari buyutur. Bu anlayisi savunan sendin bak bana tek tek yorumlarini bulup cikarttirma. Senin anlayisina gore dogru olan bu zaten. Ortada bir ''paraya el koyma'' durumu da yok haliyle. Tipki kadinin yemek yapmasinin hizmetcilik olmamasi gibi. Bu anlayisi savunan sendin ne oldu? Paranin tum aile yararina harcanmasi var.Tabi ki farklı şeyler. Erkekler sonuçta maaşlarını ailelerine harcarlar. Bunun da maaşa el konulmasından farkı yok.
Ya dimi erkek kendi yemiyor kadına yediriyor müsrif kadınsa adamın paralarını yiyor ah bu kadınlar yok mu bu kadınlaaarr :) Yalnız lafı da güzel çeviriyorsunuz tebrik ettim. Fuhuş yapan erkekleri de ben mi yanlış anladım onu da idrak edemediysem düzeltiverin hatta :))
Ailede erkek veya kadın parası olmaz. İki kişide çalışırsa ortaktır tek erkek çalışırsa da ortaktır. Kadın da adamın alın terini evde ailesi için harcar kendisi çatır çatır yiyeceğim demez yani. Evli kadınlar da o eve çalışıyorlar.
Nasıl bir kininiz varsa hemcinslerinize
Çelişki neredeymiş acaba? Ben diyorum ki; boşanmış insanlara eger gerekiyorsa yardım edilir, hem maddi hem manevi... Bu başka bir şey. Ama belli konular üzerinden bunun propagandasının yapılıp beyin yıkanması saçmadır. İkisi birbirinden tamamen farklı şeyler. Boşanmış insanın yanında olmakla, insanları ''boşanın yanınızdayız'' diye kutuplaştırma propagandası başka. Çelişki yok çünkü farklı şeyler bunlar.
Kadın sıgınma evleri ile ilgili derdim yok aslında. Yani varlıkları açısından derdim yok ama işlevleri açısından var. Çünkü bunlar işe yaramayan şeyler. Toplasan 3-5 kadına anca yardım etmişlerdir, o da bölük pörçük... Ama iş propagandaya gelince ''boşanın ya burası saray gibi, prensesler gibi yaşatırız sizi'' diye beyin yıkamayı biliyorlar. Yani bunlar ortadan kalksın, alternatif getirelim demiyorum, beyin yıkamayı bi bıraksınlar diyorum.
Psikolojik şiddet diye, TEK TARAFLI OLARAK, sürekli eleştirme, hor görme, aşagılama, hakaret ve küfür etme, haysiyete dil uzatma.. vs lere denir. Karşılıklı kedi köpek kavgasına psikolojik şiddet denmez, konuşmayı beceremeyen iki kişi denir olsa olsa. Kounuşmanın kâr etmedigi zamanlar olur ama bunlar bazı bazı olur ancak...
''sıkıldım, evlilik bana göre degilmiş'' diyerek boşanabilirsin yani öyle mi? Ve bu beni ilgilendirmez? Neden ilgilendirmesin? Bu aynen olmasa da çocuk yapıp ''ayh sıkıldım, annelik bana göre deiglmiş alın başkası baksın'' demeye benzer.
Sen tut onca hengame atlat, karşıdakinin hayat düzenini boz, bir söz verme ve akit imzalama karşılıgında... Maddi manevi bir sürü bedel öde evlilik için. Aileler, akrabalar bulaşsın olaya, insanlar düzenlerini degiştirsinler, hayatları degişsin. Sonra da biri çıksın desin ki ''yhaa çok sıkıldım evlilik bana göre deegil :S :S :S''. Ne bu böyle, ergen oyunu mu? Ben bu yüzden diyorum ergenler evlenmesin (biyolojik açıdan degil, zihinsel açıdan ergenleri kast ediyorum). Sonuçta ''yhaaa evlilik çok sıkhıcı bana göre degil :S :S :S'' diyen birisi benim oglumla, abimle, erkek akrabamla, erkek bi arkadaşımla da evlenmiş olabilir. Bu durumda, evet beni gayet ilgilendirir. Böylelerinin şöyle güzel bi tazminat ödeyip boşanması icab eder. ''yhaa sıkıldım ama benn :S :S :S'' tribini atıp gitmek olmamalı öyle.
Mesela bi arkadaşım anlattı, bunun bi arkadaşı sırf seks için evlenmek istemiş. Anne bana kız bulun falan... Sonra evlenmiş işte, sırf seks için. İki ay sonra da ''ya seks de baydı, keşke evlenmeseydim, bi ömür nasıl geçecek şimdi?'' diyormuş. Yani şimdi bu ergen beyinli senin kocan olsaydı hoşuna gider miydi? Sen bunla evlenmişsin ama bu seni seks için almış sadece. Sıkılınca da ''yhaaa sıkıldım :S:S:S'' diyip öylece gitmek istiyor. Sence de salakça degil mi?
Konu ayni yerdeTam çemkirmek icin gelmiştim konuyu napmışsınız yaa :S
[
Konu ayni yerde elmayra:)
Mervecik01 abisini bir kadın kendisine göre sudan sebepten bosamis şuan tüm feministlere, alttan almayi bilmeyen kadınlara nefretini iletmekle meşgul:)
Galiba boşanan bayan abi kardeş calisip kazandiklari paralari da azaltmis galiba ki erkeklerin çok ezildiginden bahsediyordu:)
Offf merve ''el koymak'' deyiminin anlamini biliyor musun gercekten????? O o anlama gelmiyor kuzucum. Senin savundugun geleneksel evlilik modelinde erkek tum aile icin para kazanir, kadin da tum aile icin yemek yapar, temizlik yapar, cocuklari buyutur. Bu anlayisi savunan sendin bak bana tek tek yorumlarini bulup cikarttirma. Senin anlayisina gore dogru olan bu zaten. Ortada bir ''paraya el koyma'' durumu da yok haliyle. Tipki kadinin yemek yapmasinin hizmetcilik olmamasi gibi. Bu anlayisi savunan sendin ne oldu? Paranin tum aile yararina harcanmasi var.
Oysaki bizim dedigimiz ailelerde erkek para kazaniyor, bir de ustune kadinin kazandigi parayi da cebine atiyor. Kadina da ne kadar lutfederse o kadar veriyor, kendi gonlunce harciyor paralari.
Ikisi ayni sey mi yani??? Evet desen objektif olmadigini, tukurdugunu yalamamak icin sekilden sekle girdigini kanitlamis olacaksin. Yok artik yani.
Sanmam ama kadının bayağı etki bıraktığı kesin kendilerinde:)Bu abisi dedigi sakin kendisi olmasin?
[
Konu ayni yerdeeLmayRa ,cemkir rahatla:)
Mervecik01 abisini bir kadın mervenin kendisine göre sudan sebepten bosamis şuan tüm feministlere, alttan almayi bilmeyen kadınlara nefretini iletmekle meşgul:)
Galiba boşanan bayan abi kardeş calisip kazandiklari paralari da azaltmis ki erkeklerin çok ezildiginden bahsediyordu:)
Sanmam ama kadının bayağı etki bıraktığı kesin kendilerinde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?