- Konu Sahibi pembebulutlar
canım öncelikle sana mutluluklar diliyorum :)))
ben ne temizlik yapardım ne yemek..sabah kalktığımda yatağımı bile toplamaya usenirdim..ve çalışmadığım için 3 te yatar 12 de kalkardim..
1 ay önce erkek arkadaşımla eve çıktık..
şimdi her sabah 9 da kalkmama rağmen gün nasıl geçiyor anlamıyorum..
temizlikten anlamayan ben,tuvetlere kadar temizlik yapıyorum..
yatağı kafama estikce değiştiriyorum bu da genelde 1,5 haftada bir oluyor..
sadece makarna ve pilav yapmayı becerebilen ben,zeytinyağlı ispanak,semız otu,kabak,taze fasulye vs yapmaya başladım..
hemen hemen hergun salonun ve mutfağın tozunu anlamaya başladım..
bulaşık makinası yok,ama buna rağmen mutfakta hiç kirli bulaşık yığını olmuyor..
eskiden 12de kalktiimda gün gecmiyordu şimdi 9 da kalkıyorum ve gün yetmiyor..
kendime şaşırıyorum cogu zaman,yahu ben böyle değildim noluyor diye..ama iste biliyorsun aslında ama uygulamaya geçmene gerek olmadıgı için yapmiyorsun..şimdi kendi evin olduğu için yapicaksin:)) bı şey resmen dürtüyor seni kalk hadi temizlik yap diye :)))) fark ediyorsun yani..
ki bizim ev yani bekar evi gibi bir şey,yani ben herhangi bir is yapmasam kimse bana neden yapmiyorsun demez..evli değiliz sonuçta..ama yapmadan duramıyorum..icim rahat etmiyor..
seninde böyle olucak..yani bunun bir kuralı bir zamanı yok..
sen kendin buna karar veriyorsun..
dediğim gibi bı bakıyorsun elinde bez toz alıyorsun..
:)))) üzülme sıkılma o yüzden :)))
benim gibi biri bile temizlik yapıyorsa herkes yapar emin ol:)))
annem sınır oluyor zaten derdin benimlemiydi diyor :))) artık sabah kalkar kalkmaz ilk isim yatağı toplamak duşun yani :))))
ben ne temizlik yapardım ne yemek..sabah kalktığımda yatağımı bile toplamaya usenirdim..ve çalışmadığım için 3 te yatar 12 de kalkardim..
1 ay önce erkek arkadaşımla eve çıktık..
şimdi her sabah 9 da kalkmama rağmen gün nasıl geçiyor anlamıyorum..
temizlikten anlamayan ben,tuvetlere kadar temizlik yapıyorum..
yatağı kafama estikce değiştiriyorum bu da genelde 1,5 haftada bir oluyor..
sadece makarna ve pilav yapmayı becerebilen ben,zeytinyağlı ispanak,semız otu,kabak,taze fasulye vs yapmaya başladım..
hemen hemen hergun salonun ve mutfağın tozunu anlamaya başladım..
bulaşık makinası yok,ama buna rağmen mutfakta hiç kirli bulaşık yığını olmuyor..
eskiden 12de kalktiimda gün gecmiyordu şimdi 9 da kalkıyorum ve gün yetmiyor..
kendime şaşırıyorum cogu zaman,yahu ben böyle değildim noluyor diye..ama iste biliyorsun aslında ama uygulamaya geçmene gerek olmadıgı için yapmiyorsun..şimdi kendi evin olduğu için yapicaksin:)) bı şey resmen dürtüyor seni kalk hadi temizlik yap diye :)))) fark ediyorsun yani..
ki bizim ev yani bekar evi gibi bir şey,yani ben herhangi bir is yapmasam kimse bana neden yapmiyorsun demez..evli değiliz sonuçta..ama yapmadan duramıyorum..icim rahat etmiyor..
seninde böyle olucak..yani bunun bir kuralı bir zamanı yok..
sen kendin buna karar veriyorsun..
dediğim gibi bı bakıyorsun elinde bez toz alıyorsun..
:)))) üzülme sıkılma o yüzden :)))
benim gibi biri bile temizlik yapıyorsa herkes yapar emin ol:)))
annem sınır oluyor zaten derdin benimlemiydi diyor :))) artık sabah kalkar kalkmaz ilk isim yatağı toplamak duşun yani :))))