Belkide kuruntudur ama cok sinirliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O benim umrumda bile degil ne takip edicem be o pisligi

Ben sadece kadini sevmedigimi hoslanmadigimi aslinda babaminds sevmedigini vurgulamak icin o detayi verdim
Dis kapının dış mandalı bile deggil tabiki lanet olasıca kadin

Ama bu mesele aramizda konusacak kadar önemli bir mesele. Çünkü biz yaşayacağız o evde ve esim fikirleri cabuk değişen bir insan. Aklina girmelerinden ürküyorum

Benim esimin kendine ait dogru dürüst bir fikiri yok ki,bazi seyleri kendi fikriymis gibi söyler bide utanmadan bilip bilmedigi konularda bile
Valla ajandan beter bunlar kac yasinda oglu baska yerden ev tuttu diye aglayacak kadar da profosyonel hemde
Tanisan seytanliklarina hak verirsin ajan oglu ajan hatta

Annem nisanliyken biz kaynanamin komsusu annemi aramis.nasilsiniz iyimisiniz diye bende o esnada da telefonu kaynanama vermis .. anneme kaynanam demis ki evi tutmuslar . Anlattum yukarida. Daha annem bana bunu yeni söylüyor ben bilmiyorum mu neden aradığını annemi o 2 sinin.

Eşim ev konusunda benim istedigim yere okey diyor semte
Dukkan konusunda azicik daha uzak bi yer var cok begendi ama orayi bayıldı ama arabasi var sorun olmaz .oyle iste canim

Heh iste derdim bu ((( asıl sorunda bu. Biz o semte taşınırsak evliligimiz biter

Canim bu kadını hic sevmiyorum ama sürekli onun hakkinda kulagima biseyler geliyor esim gecenlerde annesine gitti tek başına ben yokum yani bu kadin gelmis benim hakkimda konuşmuş Esime sosyal medyamı cok onceden eklemisti bende salak gibi kabul etmistim her paylaşımı görüyor esimde tabi arada kalmis
Ama iyi oldu benimkine arada kalmanin ne oldugunu anlasin.benim yazdiklarimi ustune alınmış kadin falan. Ne alakaysa?
Ne yazik ki esim isimi yapmama calismama izin vermiyor kendisi bana is ayarlayacak baya konustuk hazirliyordu işi
2 bucuk aydir ne hikmetse bi turlu hazirlayamadi sordugumda da gecistiriyor
Böylesi ni gormus muydun ?

Kocandan çalışmak için izin mi istiyorsun. Ben istemem o tarz bir insan olsaydı zaten evlenmezdim . Senin seçimine saygı duyarım o ayrı. Bence o komşuyu engelle paylaşımlarını göremesin. Yani üç günlük dünyada takma böyle basit olayları.

Hayir ben ona bizzat çalışabilir miyim ?? Demiyorum ama konusu açılınca tartışma cikcak gibi oluyor bende en son care sen bana is ayarla dedim ve iş buldum kendisi bilgisayar konusuna daha hakim oldugu icin ayarlicam dedi cokta guzel bir iş ama hala bisey yok yani ne emmeye ne gömmeye misali.

Bence takılmayın diğer konuya. Eşiniz sizden taraf ne güzel. Kaynana pasif kalır her türlü. Bu nick size olmamış ayrica hahah :))))

Niye bu kadar stres oluyorsunuz ki..
1.Anneniz bahane bulup gitmesin.uzak durun yani
2. Ev ve işyerini uzak alacağınızı eşinizle konuşup net karar verin. Sorun bitsin..

Bence takılmayın diğer konuya. Eşiniz sizden taraf ne güzel. Kaynana pasif kalır her türlü. Bu nick size olmamış ayrica hahah :))))
Hahahahahhahaha hic saf degilim demi.
Eskiden saftim simdi olaylara saflikla degil sinsilikle yaklaşır oldum evlilik iste...

Arkadaslar sorun çözüldü annemle konustum simdi telefonda,aradi beni, gitmicem dedi sen bilirsin dedim aradim kadini haber verdim dedi .Cok sicak zaten ya falan dedi.

Ohhh sefam olsun kahve iciyorum buyrun kizlar beraber içelim bu guzel haber üzerine :)

Ya kadina niye pislik diye yazip duruyorsunuz. Cok sinir bozucu. Baskalari hayatiniza burnunu sokabiliyorsa buna sizin müsade ettiginiz icin. Sunun bunun komsusu kim oluyor.

Ya kadina niye pislik diye yazip duruyorsunuz. Cok sinir bozucu. Baskalari hayatiniza burnunu sokabiliyorsa buna sizin müsade ettiginiz icin. Sunun bunun komsusu kim oluyor.
Ama öyle...

Ya insanlar genellikle bunu söyler zaten sizinle nasil boyle bir konusma hakkini kendinde buluyor falan derler ama sizde biliyorsunuz ki insanlar cok ukala ve agzi torba degil

Ben o insani evime bile almadim. O zaten burnunu sokmuyor gibi görünüyor ama kaynanayi fisekleyen ve onunla işbirliği halinde olan o

Esimde bunu göremeyecek kadar az akıllı malesef

Ya da görüyor gormemezlikten geliyor
Yani musade ettigim falan yok

Arkadaşlar kocam şimdi eve geldi veeeeeeeee evi tutmuş
Oooollllleeeeeeyyy hemde benim istedigim semtten yalniz evi gormedim ben yerini görmüştüm beğenmiştim esim ici guzel sen begenirsin demisti gitmeye de üşenmiştim nr yalan söyleyim

Oha arka arkayaa guzel haber aldim hem annem.o komsuya gitmiyo hem esim evi tutmus bana dua mi ettiniz

Allah hepinizden razi olsun yaa cok mutluyum arkadaslar

Öpüyorum sizi seveni de sevmeyeni de,

Hadi gözün aydın.

Nasıl da kurmuşsun kendi kendine
Nasıl da doldurmuşsun kendini.

İstediği gibi plan yapsın, oturmak istemediğin yerde zorla mı oturtacaklar sanki

Siz nasıl isterseniz öyle karar almiycak misiniz zaten "gel" deseler de bı önemi olmamalı. Boşver gerçekten bisiler gizleniyorsa da bı önemi yok zaten

Ben sana dua etmiştim içten bir şekilde :)))
Benim dualarım tutar sevindim senin adına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…