- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Bence hislerinde haklı çıkacaksın. Ama eşinle ne zamanki konu açılır o zaman istemediğini söyle. Baştan böyle konuştuk benim düzenim böyle dersin. Annene sık gidip gelemem dersin. Yaşlı kahrı cekmek de zor.
Benim eşim iki kardeş, abisi ve elticik hiç umursamazlar hep ihale bana kalıyor. Ama sömürmeye gelince maddi manevi ana babalarını sonuna kadar sömürürler. Ben çok bunaldım sen de aynı handikaplara düşme.
Diyelim ki anneni siz onlara yakın taşının diye çağırıyorlar.
Cagirsinlar
Zaten anneyi de dinlemiyorsunuz ki ne yapabilirler?
taşınma durumunuz da
iki tarafa da yakın olmasın diyr eşinize konuşun.
evliliginizin ailelerin baskısı olmadan daha iyi gittiginiz her şekilde görüştügünüzü anlatın ama yok anlamamaya devam ederse de siz anladıgı dilden görüşün.
komşuya gelince validenizin yetkisi ile görüşüp konuşup aile içine girmiş gb geldi bana.
annenizin tlf dan engelleyin ulaşamasın
Bence de haklı çıkacağım,bu caya davet olayi birden bire çıktı. Işin kötüsü esimle aram cok kötü. Ama eşim in her zaman bilgisi olmadigi konularda,fikri vardir. Kendi fikriymis gibi söyler oysa annesinin fikridir.Seninde durum kötüymüş zaten boyle anneyi umursamayanlar en iyi sömürenler oluyor. Saman altindan su yurutur bidr bu tipler
Hainlik işte.
Aslinda canımı sikan ne biliyor musun eşim 14 yasindan beri aileden ayri yurtlarda yatili okullarda büyümüş. Annesiyle yaşamamış yani. Ama evlenince kiymete bindi herhalde.
Benimki de eve ugramazmış evlenmeden önce. Evlenince annem yalnız mı kalsın yok parasız mı kalsın. E ben mi yedim senin anne babanın parasını ki sonra muhtaç olduklarında benim evimde kalıyorlar. Öbürleri para varken parayı harcatsınlar sonra bana da huzursuz evlilik yaşatsınlar.
Evet evlenince anası kıymetli oluyor sanki evlenince ihanet ediyorlar anneye. Allah akıl fikir versin. Ben evde misafir varken eşimi kendime yaklaştırmam geceleri. Ben rahatsız oluyorsam eşim de huzursuz rahatsız olcak kusura bakmasın. Yüzüne de söyledim sen bana huzur vermezsen sen huzur mu bulacağını sanıyorsun dedim. Kendisi bilir...
Bu kadar dert edilecek bir şey yok bence.
Kv ve komşusu kulis yapsa da sizin planlarınızı ne derece etkiler anlamadım?
"O muhiti istemiyorum biz araştırdık şu taraflara taşınacağız" bitti..
Asıl sorunun, eşini ikna etmeleri ve eşinle bu konuda çatışman galiba? Ama bosver. Esine fikrini net bir dille söyle ve noktayi koy. Sana rağmen bir karar alamaz. Tartışmaya acik olmayan bir konu gibi fikrini sakince söyle ve hic tartışma.Takıntılıyım galiba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?