- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi adiguzelkadin1919
Hayallerimdeki tanışmaDüşünsene market sırasında önünde duruyor, kucağında luppo, gel de aşık olma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayallerimdeki tanışmaDüşünsene market sırasında önünde duruyor, kucağında luppo, gel de aşık olma![]()
Elinde temizlik malzemesi varsa tamamdır o adam.Aslında düşününce market sırası çok mantıklıher sey abur cubur mu? Düzensiz hayat belirtisi. Yumurta, bal, kaymak mi var tam ev erkeki sgshahah
![]()
Evlenemeyen insanlar da var. Ben ondan dolayı “herkesin kısmeti bir yerlerde, seninki de karşına çıkacak” sözlerine çok inanamıyorum. Kızmayın bana ama maalesef düşüncelerim böyle. Biraz sanırım çaba göstermek gerekiyor. Ondan dolayı bunu nasıl yapmam gerektiği konusunda sizlere sanışmak istedim.Herkesin alnında yazlıdır diyorlar. Hatta doğarken yazılırmış kaderindeki insan da. Sıkıntı adamın konumunu navigasyona yükleyip bulamıyorsunuz işte.
Emin olun ummadığınız bir yerde o zaten karşınıza çıkacak. İnşallah kısa zamanda çıkar.
Dularım sizinle..
Huzurevi?
Benim lisede bir arkadaşım vardı, okurken bulmamız lazım sonra olmuyor derdi o geldi aklımaBu sorular çoğunlukla ya 30 ya 35 yaşından sonra tanışanlara soruluyor..
Ama bence sizin cevapta yararlı olur. Konu sahibi baya merak ediyor bu konuları..![]()
Asktan sogudumDüşünsene market sırasında önünde duruyor, kucağında luppo, gel de aşık olma![]()
Evlenemeyen insanlar da var. Ben ondan dolayı “herkesin kısmeti bir yerlerde, seninki de karşına çıkacak” sözlerine çok inanamıyorum. Kızmayın bana ama maalesef düşüncelerim böyle. Biraz sanırım çaba göstermek gerekiyor. Ondan dolayı bunu nasıl yapmam gerektiği konusunda sizlere sanışmak istedim.
Sizin tanışmanız güzelmiş..Benim lisede bir arkadaşım vardı, okurken bulmamız lazım sonra olmuyor derdi o geldi aklımaO yüzden emin olamadım.
Ben eşimle 25 yaşında tanıştım ama öyle arkadaş ortamında tanışmadık. İş yerinde tanıştık gayet sıradan. Ki sosyal etkinliklerimi minimumda tuttuğum, kimseyle tanışmak istemediğim, neredeyse birkaç arkadaşım dışında kimseyle görüşmediğim bir dönemdi. Ama işte kısmet ya, İlla ortama girmek de gerekmiyor biriyle tanışmak için.
Tam tersi bir arkadaşım çok istedi birileriyle tanışmak, kurslara, gezilere gitti. Etkinlikten etkilinliğe koştu ama olmadı o dönem. Kısmet değilse 20lerde olmak da fark etmiyor yani. Bu sene biriyle tanıştı, 32 yaşında şu an. Tamamen tesadüf, iş vasıtasıyla tanıştığı birinin akrabasıymış erkek arkadaşı. Öyle denk geliyor tanıştırıyor bunları. Nerden çıkacağı gerçekten belli olmuyor ki o karamsardı biraz olmuyor nasıl nerden tanışacağım biriyle derdi hep.
Şans :)
korkmadınız mı ? Korkarım ben internetten tanısmayaBen internetten tanıştım
Ben de öyle tanımadığım etmediğim insanlara güvenemem.korkmadınız mı ? Korkarım ben internetten tanısmaya
sapık mıdır katil midir psikopat mıdır belli değil . ben de guvenmemBen de öyle tanımadığım etmediğim insanlara güvenemem.
kim diyor ? bilgi kaynağı nedir ?Herkesin alnında yazlıdır diyorlar. Hatta doğarken yazılırmış kaderindeki insan da. Sıkıntı adamın konumunu navigasyona yükleyip bulamıyorsunuz işte.
Emin olun ummadığınız bir yerde o zaten karşınıza çıkacak. İnşallah kısa zamanda çıkar.
Dularım sizinle..
görücü usulü olabilirEvlenemeyen insanlar da var. Ben ondan dolayı “herkesin kısmeti bir yerlerde, seninki de karşına çıkacak” sözlerine çok inanamıyorum. Kızmayın bana ama maalesef düşüncelerim böyle. Biraz sanırım çaba göstermek gerekiyor. Ondan dolayı bunu nasıl yapmam gerektiği konusunda sizlere sanışmak istedim.
Ben de öyle tanımadığım etmediğim insanlara güvenemem.
Yoo korkmadim. Sokaktan bulan çok mu hayrını görüyor? Kısmet işi.korkmadınız mı ? Korkarım ben internetten tanısmaya
Vallahi ben aşırı kaderciyim. Allah nasip ettikten sonra market sırasında bile gelip bulur seni. Aracı illede şart değil.