Ben 40 o ise 50 yasinda olur mu?

Neresi hayırlıysa orası olsun. Rabbim herşeyin iyisini versin. Neresi olursa olsun huzur olsun

Canım yurtdışında yaşamak gelenekleri unutmak veya bir kenara atmak değil ki.

Tamam sizin aileniz icin gösterdiğiniz hassasiyeti anlıyorum simdi kimse ailesinin "basini yere eğdirmek" istemez. Ama yaş olmus 40 yani çocuk degilsiniz
Anlattiginiza göre gayet klas, eğitimli, kültürlü de birisiniz.
Yani yasiniza ve hayat tecrübenize göre nerede nasil davranacaginizi bilirsiniz diye düşünüyorum, siz cevrenin yapacağı baskinin belki on katini kendinize yapiyorsunuz
Amcamlar konusunda ise amcam öyle değildir fazla mutevazıdır ama yengem ve çocuklar biraz "biz Avrupaliyiz o kadar uzaktan da geldik bizi el.ustunde tutun " modundalar.
Emin olun Türkiyede de Avrupada olan imkanlar var. Aradaki fark sadece Avrupada ucuz ve kolay erisilebilir seyler bizde ithal kategorisinde oldugundan nispeten daha pahalı, o kadar.
Yani sözün özü, flört etmekten kendinizi alikoymayin. Ya da arkadaşlarınıza bana birini bulsaniza yok mu tanıdık demekten çekinmeyin.
Benim bulunduğum çevre de biraz kısıtlı ve dar bakisli ama onda bile lafi geçtiğinde diyorum "elbette evlenmek isterim nasip kismet " seklinde ortama uygun dilde ifade ediyorum kendimi. Yani bilemeyiz nasibin nereden geleceğini. Kendinizi kisitlamayin

Canım yurtdışında yaşamak gelenekleri unutmak veya bir kenara atmak değil ki.
Sonuçta her gelenek illa doğru değildir. Bazıları o zamana uygundur ama bu zamanlar için geçerli olmayabilir falan..mesela baskıcı olmak, kim ne yapıyor dedikodusu yapmak, küçücük çocukları sırf kız çocuğu diye bir şey duyunca üstüne gitmek, sen kızsın ona göre davran demek gibi şeyler de geleneğe giriyorsa yanlıştır.

Neresi hayırlıysa orası olsun. Rabbim herşeyin iyisini versin. Neresi olursa olsun huzur olsun
Internette Türklerin de olduğu arkadaslik uygulamalarını deneseniz? Ne bileyim içimden bir ses sizin Turkiyeye gelip buradan biriyle evlenmeniz gerektiğini soyledi nedense
Sanirim esim Türk olsun dediginiz icin böyle düşündüm

Açıkcası ben hala iyi ve kötü adetlerimizi elemekteyim. Kızım olursa inşallah , onu kimseye ezdirmem

Teşekkür ederim, ama sanal da zor. Burada yazan arkadaşların yorumuna bakarsak berbat

O zor olur Türkiye den evlenmek. Ben 40 yaşına gireceğim ve olgun bir insanin belki uyum sağlaması zor olabilir hele ki dil konusunda çok zorluk çeker bu da ilişkiye yansır.

Konu sahibi AVrupada yaşamanız durumları değiştirir. Türkiye de bile evlenmek zorken AVrupada daha zordur eminim. Çevreniz de sınırlı. AVrupada yaşayan birçok Türk evlenemiyor diye duymuştum. Gerçi burası da öyle. Avrupalı istememenizi gayet iyi anlıyorum. Ben de istemezdim sanırım. Bu adama neden takıldığınızı şimdi daha iyi anladım. Umarım karşınıza hayırlı biri çıkar.

Teşekkür ederim. Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın.

Burada yazanlar da size yardimci olmaya çalışıyor
Ben de normalde Türkiyede sanal iliskilere biraz karşıyım ama Avrupadaki insanlarin bakis açısı daha farklı bize göre
Ayrica hem Hollandadan olsun hem Türk kökenli olsun diye beklerseniz zorlanmaniz olasi
Türkiyeye gelip evlenmenizi de esiniz Türk olsun istediginiz icin önerdim yani uyum.sorunu her sekilde olur tabii sizin tercihiniz

Farkındayım benimle birlikte sağolun bir çözüm arıyorsunuz benim için. Çok sağolun gerçekten.

Sanal sanaldır gerçekten burada da büyük sapık topluluğu yer almış arkadaş sayfalarında. İnsan korkar oldu bütün dünya da öyle galiba.

Türkiye de de güzel olur. Kim bilir belki ayaklarım yerden kesilir ve ben yerleşirim memlekete .

Evet gereksiz yorumlar rahatsız edicidir. İyi geceler
Konu actiysaniz istedigim yorumu yaparim
Belli bir yastan sonra hele ki sadece gulusunu bildigim bir erkekle evlenmezdim.
Hatta kimseyle evlenmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…