Hollanda'da yasayıp illa niye Türk erkeği istiyorsunuz. Gördünüz işte Türk erkeği ve annesini. Ufkunuzu açın
Ay sorma ben de bizim buralarda cok baskıcı insanların olduğu bi şehirde sanmıştım hollanda da olduğunu duyduğumdan beri şoktayım :)))Yani yani bence Türkleri toptan geçinBu kadar yazıyorum. Hollandalı erkeklerin membaaına gidip de Türk erkeği bakmak cidden yanlış
İş arkadaşlarımın patronum türk çevresi geniş ama hepsi erkek ve evliler tek kadın benim orada 5 erkek arasında. Onlar isterse çabuk insanlarla tanışırım. Ama diyemem ki “ koca meraklısı” damgası yerim.
Eşim türk olsun istiyorum.
Ay sorma ben de bizim buralarda cok baskıcı insanların olduğu bi şehirde sanmıştım hollanda da olduğunu duyduğumdan beri şoktayım :)))
Ben niye Avrupalıları büyüteyim Allah aşkına. Türk erkeklerine göre dedim. Sonuçta onlar mükemmel demedim. Baksanıza oraya gitmişsiniz yaşıyorsunuz ama hala toplum baskısını sürdürüyorsunuz. Toplum baskısını yasamayacaginiz biri ile ilişki güzel olmaz mı? Size daha konu açtığınız ilk veya 2.gun yazdım asla olmaz o adamın gönlü yok diye. Zaten kendiniz yasayıp gördünüz işte. Demek ki fikirlere açık olmak iyiymiş aslında.Sizin nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama siz bu avrupalıları baya büyütmüşsünüz gözünüzde.
Tercihimi bırakın da kendim yapayım. Teşekkür
Ya aslında şöyle sizden bana geçen gerçekten bizim ülkemizde olan çok baskıcı şehirlerden ya da çevreden birinde olduğunuz yönündeydi. Uzun zamandır oradaysanız kendinize daha farklı bir çevre oluşturabilir miydiniz diye düşünmeden edemedimSizin nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama siz bu avrupalıları baya büyütmüşsünüz gözünüzde.
Tercihimi bırakın da kendim yapayım. Teşekkür
Ben Hollanda'da yaşasam şöyle beyaz tenli al yanaklı uzun boylu bir arkadaş bulmaya çalışırdım ama siz istemiyorsunuz. Kendinize göre sebepleriniz vardır eminim.
İş arkadaşlarınızla samimiyet derecenizi bilmiyorum. Ben olsam "ben bekar kaldım, yok mu çevrenizde bana layık biri" diye şakasına takılırdım. Gülüp geçerlerse ben de gülüp geçerdim sanki dalga geçmişim gibi. Ciddiye alan olursa da ciddi ciddi ilerlerdim.
Sizin genel sıkıntınız şu. Evlenme isteğinizle bu istek doğrultusunda yapmayı kabul ettikleriniz birbiriyle paralel gitmiyor.
Maalesef öyle.açılmak isterdim ama olmuyor işte adım çıkar.
Not: hollandanın dedikoducu fesat helga teyze ve jacob amcanın yanında bizim dedikoducu teyze ve amcalar sönük kalır.
Sevmiyorum bu Hollandalı muhabetini
Ben niye Avrupalıları büyüteyim Allah aşkına. Türk erkeklerine göre dedim. Sonuçta onlar mükemmel demedim. Baksanıza oraya gitmişsiniz yaşıyorsunuz ama hala toplum baskısını sürdürüyorsunuz. Toplum baskısını yasamayacaginiz biri ile ilişki güzel olmaz mı? Size daha konu açtığınız ilk veya 2.gun yazdım asla olmaz o adamın gönlü yok diye. Zaten kendiniz yasayıp gördünüz işte. Demek ki fikirlere açık olmak iyiymiş aslında.
Biraz risk almanız gerekiyor. Evliliğe istekli olmanızdan daha doğal ne olabilir? "Ben evlenmek istiyorum, artık yanımda bir eş istiyorum, kendi ailemi kurmak istiyorum" demeniz neden adınızı çıkarsın. Çıkarırsa da çıkarsın zaten, belki o arada bu sayede gönlünüze göre birini bulacaksınız.
Bence annesi sizden bahsetmiş, o zaman sizi görmüş de ,artık düşünmeyin bence.Maalesef yok başka iletişim yolu
Saygı duyarım, ama şahsen ben bir erkeğe direk teklifte bulunmaya taraftar değilim. Çok teşekkür ederim, konuma güzel yorumlar bıraktığınız için.Devamını da beklerim
Evli barklı adamlar. Sonra demesinler bu yangına düşmüş. Yanıp tutuşuyor.
Ben Hollandayı hiç görmedim bir şey diyemem..belki orda yasayan biri görür de yorum yapar. Kadın şiddetinden hiç girmeyeyim konuya. Devamı için de bir şey demeyeyim. Sizin söylediğiniz şeyi savunmak kolay çünkü.Bir çok şey yaşadım gördüm. Türk erkeklerine haksızlık etmeyelim lütfen. Burada kadın sığınma evleri dolu saf kan Hollandalı eşi , babası veya abisi tarafından şiddetten dolayı dayak yiyip evi terk eden.
Baskı yaşıyoruz evet bu doğru.
Bu baskı her ülkede var. Ve size bunu da diyim Avrupa’da yaşayan en medeni insanlar Türkler . Bazen çevreme bakınca baskının ne olduğunu hala öğrenmediğimi diyebilirem.
Cidden Hollandalılar daha mi dedikoducuMaalesef öyle.açılmak isterdim ama olmuyor işte adım çıkar.
Not: hollandanın dedikoducu fesat helga teyze ve jacob amcanın yanında bizim dedikoducu teyze ve amcalar sönük kalır.
Sevmiyorum bu Hollandalı muhabetini
Daha dedikoducu ve daha şiddetlilermis, modern de değillermiş bizler gibi. Ne desem siyasete kaçacak:)Cidden Hollandalılar daha mi dedikoducu?
Cidden Hollandalılar daha mi dedikoducu?
Daha dedikoducu ve daha şiddetlilermis, modern de değillermiş bizler gibi. Ne desem siyasete kaçacak:)
Daha dedikoducu ve daha şiddetlilermis, modern de değillermiş bizler gibi. Ne desem siyasete kaçacak:)
Ben de girmek istemiyorum siyasete kaçacak diye. Ama ıstatistik, yasa, izin verilen,verilmeyen şeyler nesnel şekilde bellidir. Zaten komsum böyle diyorla olaya girilmez. Ooo neler gelir yoksa. Hem de haber ve linkle gelenler de olur. Bence de girmeyelim. Banlanmaya gerek yok.Girmek istemiyorum lüften kapatalım Hollandalı muhabettini. Yaşamış ve görmüş arkadaşlar isterse konu açabilir aydınlanmak isteyen arkadaşlar için. Teşekkür ederim
A
v
r
u
p
a
b
i
z
i
kıskaniyiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?