Ben 40 o ise 50 yasinda olur mu?

Merak etmeyin hormonları ve hatta bütün anatomimizi bilecek kadar aklı başındayım. Fakat bunları burada yazmanın doğru olmadığını söylemek istedim. Ayrıca dilinizin esprili olmadığını da tekrar belirtmek istiyorum, iyi forumlar

Olur tabi neden olmasın.. Siz açık açık söylemesenizde evlenmek istediğinizi dile getirin, sonrası kısmetse olur zaten.. Konuşup anlaşırsanız, yol arkadaşı olursunuz.. Eğer olursa çok mutlu olmanızı dilerim...

Başka bir büyüğünüz yok mu? Sizi münasip gördüğünü karşı tarafa iletecek biri ?

Başka bir büyüğünüz yok mu? Sizi münasip gördüğünü karşı tarafa iletecek biri ?
Benim ailem karışmaz çünkü benim hayatım ve kız tarafının ara yapmasını da uygun görmüyorlar. Ben onlara çekmişim

O gün tesadüf değildi bence, oğlunun seni görmesi için ayarlanmış gibi geldi bana.
Tabi senin de onu yakından görmen için.
Onlar da olumsuz cevap almaktan çekindikleri için adım atamıyor olabilirler.
Aileni tanıyorlarmış belki araları bozulur diye .Ailen ne diyor bu işe?
Olumlu bakıyorlarsa annen yengeye çıtlatacak birini devreye sokabilir. Ortak tanıdık vardır sanırım.

Valla sevgilim filan doğu erkegiydi
Hiç de öyle saygiydi bilmem neydi bilmeyen okumuş görgüsüz biseydi .
Bence doğu erkeği olmasıyla alakalı değil dediğiniz durum
Bizim doğu erkekleri biraz tuhaf bu konuda. Girmezler içeri içerde yabancı kadın olunca

Yaş konusunda sorun yok. Gayet de güzel olur.
Ama olsa şimdiye kadar olurdu.
Yenge kalkıp oğluma 28 30 yaşında birini istiyorum falan demese bari.

Yaş sıkıntı değil ama ortada bir sıkıntı var gibi. Eğer isteselerdi açılırlardı gibime geliyor. Bence açılmayın biraz daha bekleyin.
Geçen oğlunu gördüğümde kadın bana, “ işten gelmiş üstünde kot ve kazak vardı, takım elbiseyi çekince üstüne daha farklı” demişti benim oğlum.” Dedi. Bende “ normal adam işe gitmiş” dedim sadece

Adamda sizi ilk kez yakından görümüşse, annesi onun fikrini soracaktır. Olumlu ise, size mutlaka bir şekilde dönüş yapar.
Ama, annesinin daha önce oğluna aileler tarafından çok teklif geldiğini söylemesi dikkatimi çekti. Benim oğlumu kimler kimler istedide, o beğenmedi demiş resmen. Bunu çok itici buldum. Böyle şirin teyzeler, sonra oğullarını gelinle paylaşamıyorlar.Ben olsam, ilk adımı atan olmazdım.Görüşmek istese, size bir şekilde dönüş yapar.

Dün aradım yengeyi, hiçbir yorum yapmadı. Sadece oğlunun işten geldiği için giyimi iyi olmadığını söyledi

Bence annesine değil de ortak tanıdığınız bir kadına söyleyin, o annesine ya da adamın kendisine söylesin.

Adım atmak isteseler atarlardı. O kadar da zor değil. Sizden bekleyecek halleri yok. Erkek gelir özellikle böyle aracı görücü işlerinde. Siz niyetinizi yeteri kadar belli etmişsiniz. Bence kadın oğluna sizi gösterdi adam beğenmedi. Zaten 50 yaşında bekar. Kolay kolay kimseyi beğenmeyen bir tip. Önceki konularınızı okumadım. Sizin mesleğiniz nedir o mühendis sanırım.

Bende mühendisim makina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…