Ben abartıyormusum .ben ne yapacağım bu adamla bilmiyorum

Sorun o değil.
Duş almam gerektiği aklıma geldi dedi bende neden ne aklına geldiki diye sordum o hataymis niye sormusum

Altı üstü bir duş muhabbetinde bu kadar soru cevaba gerek var mı yaa.
+duşa giricem
- tamam
Bitti gitti.

Heh ben tam olarak böyle algıladım, hazırlan hazırlan adam yatsın yatsın yatsın evde fır dönsün kadın toparlasın giyinsin çocuğu giydirsin tam çıkılacak, e ben duş alcam. Kalk al be adam ben hazırlanırken der insan🤣
Ay ben de böyle anladım önce.Yorumlari okuyunca pes dedim.Bir insan eşiniz de olsa bu kadar didiklenmez ama.Ben olsam ben de kızarım.

Bı de saf saf diyorum ki kadın kendi ve çocuğu hazırlamış,sığır kocanın ter koktuğu son dakka allina gelmiş...

Yav erkeklerin dus almasi 5 dk
Bizim gibi sac kurutup fonle makyajla ugrasmiyorlar ki
Niye sorun oldu ki bu kadar?
Esiniz uyuşuk bi tipse kendiniz hazirlanmaya baslamadan hadi bak hazirlaniyoruz biz kalk sende diye uyarabilirsiniz
Aynen oyle mesela bizimki tam anlattigin tipten. Bir saat oncesinden tepesine biniuorum kalk lan diye. Normalde askerdir sabah alarmi caldi mi vınnnn. Ama sira bize geldi mi uyuşur. Valla hic umrumda degil kalk duş mu aliyosun ciplakmi geliuosun carsafami giriyosun oyalanma on bess dakikada cikacajiz diyorum.

Siz de onun ailesine giderken ayyy duş almam gerekli diyin zhzhzh

Ya şaka bir yana erkekler böyle bazen uyuşuklar bazen düşüncesizler. Çok üzmeyin kendinizi. Bir dahakine de bir yere gidecekseniz önceden dürtün yıkanacaksa yıksansın oyalamasın insanı. bazen tıklamadan çalışmıyorlar. Duş meselesine kafanıza başka başka şeyler getirmeyin, olabilir. Terlemiştir veya rüyalanmıştır şimdi aklıma gelmiştir

Son düzenleme:
Yoo haklı değil adam nöbetten gelmiş gece uyumamış ne zaman uyuyacak bu adam, yorgun demekki uyuşuk davranıp atletle uzanıyor olması normal eşimde gece nöbetiyle çalışıyor her gün eşimde yavaş hareket ediyor öyle zamanlarda çünkü vücut olarak gece uykusundaki hormonu almıyor vücut zinde olamıyor.
hayır yorgunum gitmeyelim dememiş ki adam kalkmış duş aliyim öyle çıkıyım demiş. Rüyada görmüş olabilir terlemiş olabilir kafası kirlenmiş olabilir yani duş almanın ne gibi şüphesi olur yani hiç anlamıyorum.

Bazen kadınlar her şeyi çok zorlaştırıyor dırdırdır yani bi sakin olun, bir saat geç git ne olacak?

Eşim gece nöbetteydi.
Sabah geldi.uyudu dinlendi.neyse az önce
Dışarı çıkacak tık.
Ben hazırım bir tek ayakkabı giyecegim kızımda öyle hazır .

Biz hazırız sende hazırlan dedim.
Daha atletle uzanıyor du.
Ay benim duş almam lazım dedi
Bende sabahtan beri alsaydın neden bu dk kayı bekledin dedim.
Aklıma yeni geldi dedi .
Ne geldi dedim duş almam gerektiği dedi ne geldi ki aklına dedim çok terliymiş.
Kaç gündür duş almıyormus.
Bende regl liyim zaten.

İster istemez yüzüm düştü tabi.
Başladı hemen aklına fesatlık gelmesin duş bile alamiyacakmiyim ki hiç bir şey demedim sadec yüzüm düşmüş esti gürledi. O kadar bıktım ağzımı bile açmadım konuştu konuştu sustu.

Ben neyi abartıyorum Allah aşkına ya artık çekilmiyor bu adam
Ay bnce siz çekilmezsiniz

Back
X