Ben abartıyormusum .ben ne yapacağım bu adamla bilmiyorum

Vala eşim de bana neden duş alıyorsun dese sinir olurum. Ne demek neden? Canım istedi alıyorum.

Ama mevzu evden çıkma konusu ise bende bekletilmekten hoşlanmam.
Ben 2 günde bir girmeme rağmen evdekiler sürekli duş alıyorsun diye başımı yiyorlar gerçekten şu duş mevzusuna kafayı takanlar aşırı sinirimi bozuyor. Biyolojik gereklilik işte, siz haftada bir giriyorsanız bu sizin sorununuz. 😁

Eşim gece nöbetteydi.
Sabah geldi.uyudu dinlendi.neyse az önce
Dışarı çıkacak tık.
Ben hazırım bir tek ayakkabı giyecegim kızımda öyle hazır .

Biz hazırız sende hazırlan dedim.
Daha atletle uzanıyor du.
Ay benim duş almam lazım dedi
Bende sabahtan beri alsaydın neden bu dk kayı bekledin dedim.
Aklıma yeni geldi dedi .
Ne geldi dedim duş almam gerektiği dedi ne geldi ki aklına dedim çok terliymiş.
Kaç gündür duş almıyormus.
Bende regl liyim zaten.

İster istemez yüzüm düştü tabi.
Başladı hemen aklına fesatlık gelmesin duş bile alamiyacakmiyim ki hiç bir şey demedim sadec yüzüm düşmüş esti gürledi. O kadar bıktım ağzımı bile açmadım konuştu konuştu sustu.

Ben neyi abartıyorum Allah aşkına ya artık çekilmiyor bu adam
Abart Feriha, şaka bir yana siz hazırlamaya başlarken ona da kalk hazırlan diyebilirsiniz. O lafa da Ben olsam kızımıda alır çıkarım sen gelirsin arkamızdan derim ladjapo

Fındık kabuğunu doldurmayacak bir durum gerçekten daha önemli derdin tasan yok mu ya bu kadar irdelenmesi çok aşırı derecede mantıklı değil

Aklına aniden duş almak geldiyse ter dışında abdestlik bir durum mu oldu diye şüphelenmiş, adet vurgusu benle bir şey yaşamadı anlamında. Adamın da aklına konu sahibinin şüphesi geldi. Cemkirmesinin sebebi beni kendimi tatmin etmekle mi suçluyorsun, ne alakası var, daha neler ya da buna da mı karışacaksın anlamında.
Ama konu sahibi hatalı bu adamla ilgili zilyon tane konu açtı. Adam katıksız odun. Dedik ki muhatap olma, soru sorma, sohbet açma adamı çekiştirip duruyor icraat yok beklenti çok.
Evet ima ettiği o, eşi de o yüzden kızmış. Neden daha önce duş almadın diye söylense haklı ama neden duş alman gerekiyor diye sorarsa adam haklı.

Kız alsın duşunu işte temiz temiz gelsin sanki ne kadar sürecek 5 dk da alırdı 😂 gece nöbetteydi madem dinlenmiş vs anca kendine gelmiştir

Eşim gece nöbetteydi.
Dışarı çıkacak tık.

Aklıma yeni geldi dedi .
Bende regl liyim zaten.

Başladı hemen aklına fesatlık gelmesin duş bile alamiyacakmiyim ki hiç bir şey demedim sadec yüzüm düşmüş esti gürledi. O kadar bıktım ağzımı bile açmadım konuştu konuştu sustu.

Abartıyorsunuz yuh yani nöbetten gelmiş adam. Benim eşim gelir gelmez girer, giremeyecek kadar yorgunsa uyanınca girer hep. Sürekli böyle gereksiz suçlamalar yaparsanız eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsünüz yalnız.

Bence karısı duş başlığıyla boğsa haklı. Düşün sen koştur koştur hazırlanıyorsun, çocuğu hazırlıyorsun. Adam malak gibi yatıyor atletle. Hava da sıcak. Her şey hazır çıkılacak adam bon doş olocom diyor. Cinnetlik
Derdi o değil ki kadının. Ne diye duş alman gerektiği aklına geldi, abdestin mi yok demeye çalışmış adama

Bizim milletteki dus algisi niye bu kadar les gibi ter kokan bir toplum oldugumuzu kanitliyor. Kimisi reglim kesiliyor diye dus almaz, pis pis kokar. Kimisi cenabet sanacaklar diye dus almaz. Agustos sicaginda niye dus alabilir bir insan disari cikarken Allah askina?!

Ben 2 günde bir girmeme rağmen evdekiler sürekli duş alıyorsun diye başımı yiyorlar gerçekten şu duş mevzusuna kafayı takanlar aşırı sinirimi bozuyor. Biyolojik gereklilik işte, siz haftada bir giriyorsanız bu sizin sorununuz. 😁

Su faturası fazla geliyor diye mi? 😆

Ay banada saçma geliyor. Duş almaya özellikle kışın çok üşenerim ama biri neden dese sinir olurum 😆

Eşim gece nöbetteydi.
Dışarı çıkacak tık.

Aklıma yeni geldi dedi .
Bende regl liyim zaten.

Günde iki kez duş alan biri olarak sizinle ömür geçmez. Hava 45 milyon derece !

Bence karısı duş başlığıyla boğsa haklı. Düşün sen koştur koştur hazırlanıyorsun, çocuğu hazırlıyorsun. Adam malak gibi yatıyor atletle. Hava da sıcak. Her şey hazır çıkılacak adam bon doş olocom diyor. Cinnetlik
Ama hanımefendi ona takılmamış ki ? Reglken adam neden duş aliyormus ona takılmış! Yani cenabet değilse duş alamaz.

Valla sabah uyanınca duş alma alışkanlığım yok, hiç de sevmem. Ama yaz başından beri su gibi uyanıyorum sabahları mecbur kalktığım gibi duş alıyorum. İnşallah beyim yarın sabah rüyalandın mı iması yapmaz dinimiz amin

Eşim gece nöbetteydi.
Dışarı çıkacak tık.

Aklıma yeni geldi dedi .
Bende regl liyim zaten.

Evet ,sen abartıyorsun; ne yapacak bu adam seninle.

Yani tuhaf değil mi.
Aklıma duş almam gerektiği geldi diyor neden dedim diye neden neden diye soruyor sun diyor
Yoo tuhaf değil. Tek hatası siz çıkmaya yakın duşa girmek istemesi. Onun dışında bir insan gece nobetinden gelmiş, ki evde otursa bile terliyorsun duş almak istemesi kadar normal ne var ?

Back
X