• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben abartıyormusum .ben ne yapacağım bu adamla bilmiyorum

Eşim gece nöbetteydi.
Sabah geldi.uyudu dinlendi.neyse az önce
Dışarı çıkacak tık.
Ben hazırım bir tek ayakkabı giyecegim kızımda öyle hazır .

Biz hazırız sende hazırlan dedim.
Daha atletle uzanıyor du.
Ay benim duş almam lazım dedi
Bende sabahtan beri alsaydın neden bu dk kayı bekledin dedim.
Aklıma yeni geldi dedi .
Ne geldi dedim duş almam gerektiği dedi ne geldi ki aklına dedim çok terliymiş.
Kaç gündür duş almıyormus.
Bende regl liyim zaten.

İster istemez yüzüm düştü tabi.
Başladı hemen aklına fesatlık gelmesin duş bile alamiyacakmiyim ki hiç bir şey demedim sadec yüzüm düşmüş esti gürledi. O kadar bıktım ağzımı bile açmadım konuştu konuştu sustu.

Ben neyi abartıyorum Allah aşkına ya artık çekilmiyor bu adam
Ben regliyim diye belirtip duş alma gerektiği aklıma geldi şeklinde yazdığınıza göre suratınızın düşme sebebi eşinizin kendini tarmin etmesi ve gusülsüz olduğunu düşünmenizden ötürü. Sorgulamanız beni bile irite etti. Burada adam haklı bu yaz sıcağında duş almadan dışarı mı çıkılır bunun için hesap mı verilir?
Bir de şeyi anlamıyorum kadınlarda ki adam kendini tatmin edince çok bozuluyorlar niye 🤣 kadınlığınız mı eksiliyor egonuz mu zedeleniyor? Tuhaf.
Bence haksızsınız tek bir nokta da haklısınız siz hazır olana kadar oda hazırlansaydı aynı anda çıksaydınız ama erkekler genelde kadınların hazırlanması uzun sürüyor diye bekleyip hep son dk hazırlanıyorlar. Benim eşimde öyle ben hazırlanmaya başlıyorum son 5 dk kala haber veriyorum 5 dkya ben hazırım diye üstünü giyiyor bende hazırım diyor. Böyle aranızda iletişim kurarsanız sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Bence karısı duş başlığıyla boğsa haklı. Düşün sen koştur koştur hazırlanıyorsun, çocuğu hazırlıyorsun. Adam malak gibi yatıyor atletle. Hava da sıcak. Her şey hazır çıkılacak adam bon doş olocom diyor. Cinnetlik
O konuda evet benimki öyle yapsa çocuğu alır giderim beklemem ama yani hanım ablanın aklı nerelere gitmiş adam alt tarafı duş demiş🤣🤣

Yani nasıl aklın hemen oraya gitti kız, şüphesi felan var herhalde?

Bence siz abartmışsınız. Zaten gece nöbetinden gelmiş. Gecesi gündüzü karışmıştır. Uyumuş uyanmış, yaz günü duş da mı almasın adam. Bana garip geldiniz. İşi, uykusu, duşu hiçbir şekilde anlayış göstermiyorsunuz gibi görünüyor buradan

Bence karısı duş başlığıyla boğsa haklı. Düşün sen koştur koştur hazırlanıyorsun, çocuğu hazırlıyorsun. Adam malak gibi yatıyor atletle. Hava da sıcak. Her şey hazır çıkılacak adam bon doş olocom diyor. Cinnetlik
Heh ben tam olarak böyle algıladım, hazırlan hazırlan adam yatsın yatsın yatsın evde fır dönsün kadın toparlasın giyinsin çocuğu giydirsin tam çıkılacak, e ben duş alcam. Kalk al be adam ben hazırlanırken der insan🤣

Demekki şüphelendiği konular var yoksa normal değil🫣
yani şüphelendiği konuları yazsın kendisne hak verelim o zaman şu durumda haksız gibi görünüyo. hadi çıkıyoruz dememiş kendi kendine hazırlanmış adam da fark edince oho ben daha duş alacaktım demiş :D tipik erkek işte kaldı ki adamın duşu ne kadar sürebilir max 5 6 dk

Eşim gece nöbetteydi.
Dışarı çıkacak tık.

Aklıma yeni geldi dedi .
Bende regl liyim zaten.

Başladı hemen aklına fesatlık gelmesin duş bile alamiyacakmiyim ki hiç bir şey demedim sadec yüzüm düşmüş esti gürledi. O kadar bıktım ağzımı bile açmadım konuştu konuştu sustu.

Adam haklı. Yaz günü işten gelmiş, dışarı çıkacak. Neden altında sebep arıyorsunuz.

Nöbetten gelmiş adam duşunu alıp çıksın bir zahmet.
Sizin sorma sebebiniz gayet anlaşılıyor.
Sürekli farklı imalarda bbulunduğunuz için bu kadar tepki vermiştir eşiniz.
Kendisi de cok tekin biri değil tabi ama en basit meseleyi de başka yere çekmeye gerek yok. Çok yorucu yani bu.
Sizin burayı günlük gibi kullansanız gelmiş yine.

Sorun o değil.
Duş almam gerektiği aklıma geldi dedi bende neden ne aklına geldiki diye sordum o hataymis niye sormusum

Vala eşim de bana neden duş alıyorsun dese sinir olurum. Ne demek neden? Canım istedi alıyorum.

Ama mevzu evden çıkma konusu ise bende bekletilmekten hoşlanmam.

Sorun o değil.
Duş almam gerektiği aklıma geldi dedi bende neden ne aklına geldiki diye sordum o hataymis niye sormusum
Bunun altında ima var ben bile anladım burdan. Gece bi münasebeti oldu ve duş alması gerektiğini hatırladı minvalinde yaklaşmışsınız adama.
Eşiniz de bunu anlamış ki kızmış.
Duş alıcam diyen birine neden mi denir.

Yani siz gitme planinizdan esinize bahsetmemissiniz ki herseyi hazırlayıp son anda hadi gidelim demissiniz önden planlama yapsaniz misal saat 2de cikalim.gibi o zaman normal de adama neden dus alacaksin diye sormak da abes geldi herseyi bu kadar detaylıca sorguluyor musunuz?

Eşim gece nöbetteydi.
Dışarı çıkacak tık.

Aklıma yeni geldi dedi .
Bende regl liyim zaten.

Bacım erkekler tembeldir, fazla takılma

Hava sıcak insanlar terleyebiliyor, uyuşuk olabiliyor, yorgun olabiliyor. Eşiniz gece nöbetindeymiş. 10 dakika duş alsın çıksın adam bekleyip ağaç olmayacaksınız ya. Sizde o 10 dakika oyalanın canım. Buda dertmi.

Eşim gece nöbetteydi.
Dışarı çıkacak tık.

Aklıma yeni geldi dedi .
Bende regl liyim zaten.

Kız erkeğin duşu 5 dk değil mi neden boşa olay çıkardın ki

işten gelen pis terli adam uyumadan önce alır duşunu öyle yatar ne yatmış o zaman pis pis. Ortada bir plan var ve adam yatmış yatmış son anda duş demiş Ben kızardım valla ilk kez oluyorsa neyse ama sürekliyse hiç hoşlanmam

Bence siz çekilmiyorsunuz. Yazın duş almaktan doğal ne var. Ben dün alışverişten geldim hemen kendimi banyoya attım. Ve bunu zorunluluk olarak hissettim. Ha eşinize güvenmiyorsanız güven sarsıcı biriyse o ayrı.

birde öncesinde tuvaletini yapar yarım saat kesin çökerim gırtlağına inşallah öyle biri değildir:d bide sigara içeyim dermiş girmeden:dd

Back
X