- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Ona kalsa şakaymis abartıyormusum üste çıkmış o konuşmuyor birdeAdam paradan gocunuyor ki ağzına vurmuş lafını yapmış. Derdi para olmasa aklına gelmez böyle şaka yapamazdı. Bence haklısınız elinizdeki malı sen iyi tanırsınız.
Daha önce bu konudan çok tartıştık ve kızıma geçti gerçekten şaka olduğu güldü geçti eşim ignelediKızınıza yaptığınız sakaysa eşinizin yaptığı da şaka. Siz alındıysanız çocuk da alınmıştır. Eşiniz kızını korumak istemiş bence.
Kızınız kaç yaşında?Daha önce bu konudan çok tartıştık ve kızıma geçti gerçekten şaka olduğu güldü geçti eşim igneledi
bence krıcı abartmamışsınız bende kırılıdm okurkenMerhabalar direk konuya giriş yapıyorum.
Sabah kızımın telefonuna mesaj geldi.
Kütüphane harcını yatirmasi gerek diye hatırlatma mesajı o sırada telefonu elimdeydi bende .
Kızım ödemeni yapalım dedim sonra da şakasına sana iş bulalım calisip faturani sen öde olur mu dedim.sakasina
Eşim de ordan sen ince calis ihtiyaç larini karşıla da sonra çocuğa söyle dedi.gulerek
Daha öncede boyle şeyler söyleyip şaka yaptım demişti.Ve sonu baya kötü bitmişti.
Ben hiç tepki vermedim
O yüzüm düşünce bağırdı çağırdı sana şaka da yapamıyorum falan filan diye
Son 2 yıldır çalışmıyorum.
Öncesinde hep özelde çalıştım ama artık özelde şartlar çok ağırlaştı kpss ye çalışıyorum benmi abartıyorum ya bu nasıl bı saka
iyi de neden bu konuda şaka calısmamasını yuzune vuruyor resmenEvet çok abartıyorsunuz. Bu adamlar hiç şaka yapmasın mı? Robot mu olsunlar? Ağızlarından her çıkanı ince ince düşünsünler mi? Ne istiyorsunuz?
Ve kabul etmiyor şka yaptım diyor ve bu daha üzücüiyi de neden bu konuda şaka calısmamasını yuzune vuruyor resmen
Ve kabul etmiyor şka yaptım diyor ve bu daha üzücü
İnsanlar her konuda şaka yapabilirler. Konu sahibi ortayı açmış eşi gol atmış.iyi de neden bu konuda şaka calısmamasını yuzune vuruyor resmen
bu şaka gibi gelmedi bana resmen anı kolllamış laf sokmus kadınlar calısmıyor diye evde bos bosta yatmıyor ki sacmalamısİnsanlar her konuda şaka yapabilirler. Konu sahibi ortayı açmış eşi gol atmış.
Eşim daha önce bu konuda çok kırdı beni çünküAlınıyorsan ayni sakayi niye kizina yapıyorsun, yok komik ise niye aliniyorsun.
Bana göre şaka, size göre değil. Şimdi bunun kavgasını mı yapalım burda?bu şaka gibi gelmedi bana resmen anı kolllamış laf sokmus kadınlar calısmıyor diye evde bos bosta yatmıyor ki sacmalamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?