- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Çünkü daha önce ekmek elden su gölden yaşıyorsun deyip sonra şaka yaptım demistiBana göre şaka, size göre değil. Şimdi bunun kavgasını mı yapalım burda?
Sizin çalışmakla ilgili bir yaranız mı var? Niye bu kadar içselleştirdiniz konuyu?
Ben zaten calısan bir kadınım neden yaram olsun?Bana göre şaka, size göre değil. Şimdi bunun kavgasını mı yapalım burda?
Sizin çalışmakla ilgili bir yaranız mı var? Niye bu kadar içselleştirdiniz konuyu?
Merhabalar direk konuya giriş yapıyorum.
Sabah kızımın telefonuna mesaj geldi.
Kütüphane harcını yatirmasi gerek diye hatırlatma mesajı o sırada telefonu elimdeydi bende .
Kızım ödemeni yapalım dedim sonra da şakasına sana iş bulalım calisip faturani sen öde olur mu dedim.sakasina
Eşim de ordan sen ince calis ihtiyaç larini karşıla da sonra çocuğa söyle dedi.gulerek
Daha öncede boyle şeyler söyleyip şaka yaptım demişti.Ve sonu baya kötü bitmişti.
Ben hiç tepki vermedim
O yüzüm düşünce bağırdı çağırdı sana şaka da yapamıyorum falan filan diye
Son 2 yıldır çalışmıyorum.
Öncesinde hep özelde çalıştım ama artık özelde şartlar çok ağırlaştı kpss ye çalışıyorum benmi abartıyorum ya bu nasıl bı saka
Valla kocanız ne cins bir erkektir bilmiyorum ama bu devirde tek maaşla çoluklu çocuklu ev geçindirmek kolay değil. Şaka yapmıyorsa, laf sokuyorsa da hakkıdır adamların.Çünkü daha önce ekmek elden su gölden yaşıyorsun deyip sonra şaka yaptım demisti
Neden mesela neden Sabri tasicakmis ne yapmışım hemcinsim olarak yaşadıklarımı yasamadan bunu nasıl söylüyor sunuzAllah senin kocana sabır versin. Eski konularına bakınca kim olduğunu hatırladım. Gerçekten bir gün bu adamın sabrı taşacak, o xaman napacaksın merak ediyorum.
Yıllardır şu adamı burada gömmeye çalışıp duruyorsun. Ek olarak işte beğenmiyordun ben hatırlıyorum.
Ne yapayım yani işim yok diye bu benim suçum muValla kocanız ne cins bir erkektir bilmiyorum ama bu devirde tek maaşla çoluklu çocuklu ev geçindirmek kolay değil. Şaka yapmıyorsa, laf sokuyorsa da hakkıdır adamların.
Ne yapayım yani işim yok diye bu benim sucum muValla kocanız ne cins bir erkektir bilmiyorum ama bu devirde tek maaşla çoluklu çocuklu ev geçindirmek kolay değil. Şaka yapmıyorsa, laf sokuyorsa da hakkıdır adamların.
Neden mesela neden Sabri tasicakmis ne yapmışım hemcinsim olarak yaşadıklarımı yasamadan bunu nasıl söylüyor sunuz
Ya aşk olsun o bana herşeyi söylüyor.Ben neden diyince ben mi huzur bırakmıyorum.ekmek elden su gölden yaşıyorsun dedi cahilsin dedi çapkınlık yaptı bunlara dile getirdigim için benmi kötü oldumÇünkü evinde huzur bırakmadığın için olabilir mi?
Özel sektör de çalıştımGereksiz bir diyalog olmuş.
Ama bence de devir evde oturulacak devir değil. Çoğu kadının bir şeylerin arkasina sığınarak calismamasini anlayamiyorum.
Her şeyden once iste boyle birine muhtac olmamak laf yememek için, sonra da en azindan daha konforlu bir hayat için.
Ki çalışmayı çok seven biriyim sadece iş bulamadım bulduklarım şartlar çok kötüAdamin da agzindaymis zaten laf gelse de soylesem diye bekliyormuş, kadinlar disarida calismayinca bazilarina calismiyormus gibi geliyor çünkü, halbuki en zor işi yapiyorlar, çoğu da calisma bahanesinin arkasina siginip eslerine yardim etmeyen erkekler yüzünden cok fazla yükün altinda kaliyor.
Nerden baksan üzücü.
Sizin bukadar alındıyınız bir ‘şakayı’ siz de kızınıza yapmayın?Merhabalar direk konuya giriş yapıyorum.
Sabah kızımın telefonuna mesaj geldi.
Kütüphane harcını yatirmasi gerek diye hatırlatma mesajı o sırada telefonu elimdeydi bende .
Kızım ödemeni yapalım dedim sonra da şakasına sana iş bulalım calisip faturani sen öde olur mu dedim.sakasina
Eşim de ordan sen ince calis ihtiyaç larini karşıla da sonra çocuğa söyle dedi.gulerek
Daha öncede boyle şeyler söyleyip şaka yaptım demişti.Ve sonu baya kötü bitmişti.
Ben hiç tepki vermedim
O yüzüm düşünce bağırdı çağırdı sana şaka da yapamıyorum falan filan diye
Son 2 yıldır çalışmıyorum.
Öncesinde hep özelde çalıştım ama artık özelde şartlar çok ağırlaştı kpss ye çalışıyorum benmi abartıyorum ya bu nasıl bı saka
Eee sen niye çocuğa bunu “şaka” diye yapıp kendini kötü , yük gibi hissettiryosun?Ne yapayım yani işim yok diye bu benim sucum mu
Ki çalışmayı çok seven biriyim sadece iş bulamadım bulduklarım şartlar çok kotAdamin da agzindaymis zaten laf gelse de soylesem diye bekliyormuş, kadinlar disarida calismayinca bazilarina calismiyormus gibi geliyor çünkü, halbuki en zor işi yapiyorlar, çoğu da calisma bahanesinin arkasina siginip eslerine yardim etmeyen erkekler yüzünden cok fazla yükün altinda kaliyor.
Nerden baksan üzücü.
HaklısınızSizin bukadar alındıyınız bir ‘şakayı’ siz de kızınıza yapmayın?
Çok haklısınız.Bir anda gerçekten masumane bir şaka yaptım ama eşim igneledi hissettimEee sen niye çocuğa bunu “şaka” diye yapıp kendini kötü , yük gibi hissettiryosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?