Ben acımla başedemiyorum 😢

Canım tavsiyeye ihtiyacın yok aslında. Zaten yazarken de :) biraz da paylaşmak istemişsin bu çok güzel bir adım senin için. Bence anlattığın kadarıyla herşey yerli yerinde gibi. Evet çok zor ve acı verici olduğunu düşünüyorsun. Halkısın bende senin gibi düşünüyorum . Tabi ki senin gibi hissedemem. Ama hepimiz yanındayız. Bence arkadaşın bir önerisi olmuş hamilelik yazısını kaldır artık seni kötü yapar die. Evet arkadaşta haklı ama kendini hazır hissetmedikçe zorlama. Sana tek tavsiyem gerçekten başedemediğini düşünüyorsan en azından bir kaç kez terapi almanı rica ederim. Hem şuan cennet de olan yavrunu üzmemek adına. Hemde yeni olacak kardeşler için . Özelliklede kendin için. Kendini suçlama asla. Suçlancek bir durum yok. Ama belki de bebeğin o kadar iyi masum bir insan olucaktı ki belkide bu dünyadan erken alındı. Gönlün vi ruhun rahat olsun o zaten en güvenilir yerde. İnşallah seninle de bu imtihan ve dünya hayatı bitince kavuşucaktır. Ancak bazı acılar işte ağır ve zor maalesef keşke olmasa. Şu an en iyisi biraz kendine zaman vermen. Kendini dinlemen acını yaşaman. Zamanla ayağa daha sağlam basıcaksın ben inanıyorum sana.
İns bunları duymak çok iyi..
Aynen destek almak istiyorum, belki bu konuşmalardan sonra da öne alabilecek adimlarim olur. Kendimle alakalı ilk kez, "kesin- yaparım - ederim" demedigim bı dönemdeyim, yeni ben'e alışmam da bı hayli zor oluyor.

Evladım, canım oğlum cennete gideli 113 gün oldu.
Yılların beklentisi, dile kolay 9 yıl...
Yaşananların yorgunluğu...
Dayanılmaz acılı günler geceler yaşıyorum😢

Yaşadığımız şehirde şu an eşimle yalnızız.
Eşim çalişiyor,
Yani çarkın içinde, ben ise tercihen evdeyim. Aslında bı mesleğim var ama üç dört yıldır yapmiyorum..
Geçen yıl şubat ayında hamile kaldım, ondan sonra güzel bı yolculuk başladı telaşlı heyecanlı...
Yaşasaydı oğlum 113 günlük olacakti, rüya gibi günler yaşayacaktık ama o gitti gideli ben büyük bı kabusun içindeyim, hiç bı şeyle tatmin olmuyorum, mutlu olmuyorum. Elhamdülillah, inancım ayakta tutuyor beni ama sıkça tökezliyorum..
Ailem başka şehirde, onlar sıkça gelip gittiler bu geçen aylarda ama ben onların yanına gitmek istemiyorum, oglumdan uzakta bı yere bı defa iki günlüğüne gittim, kafamız dağılsın diye, onda da keyif almadim.
Çok yaniyorum içim her bir dakika yanıp kavruluyor.
İlk kez yakın kaybı yaşadım, ama bu yakın kaybı gibide değil, sanki ben kendim ölmüş gibiyim.. Normalde kişi kendi öldüğünde farkında olmaz, bilmez ama ben farkındayım ve biliyorum yaşıyor gibi değilim 🥺
Allah sabır versin size yüreğinize ferahlık versin inşallah,

Başınız sağolsun. Allah sabrı cemil versin. Bilinçli ve maneviyatlı gördüm sizi. Çocuğunuz niye vefat etti? 9 yıl çocuğunuz olmadı, bir yöntemle hamile kaldınız? Doğurduktan sonra mı vefat etti?

bende yaşadım evlat acısı ne geçiyor nede unutuluyor . insanın kalbinde ince bir sızı hep kalıyor . şimdi 1 evladım rabbim ona ömür versin . umarım en kısa zamanda toparlanırsınız ve hayırlı evlat alırsınız kucağınıza .

Başınız sağolsun. Allah sabrı cemil versin. Bilinçli ve maneviyatlı gördüm sizi. Çocuğunuz niye vefat etti? 9 yıl çocuğunuz olmadı, bir yöntemle hamile kaldınız? Doğurduktan sonra mı vefat etti?
Tedaviyle gebe kaldım, her şey yolundaydı. Sezaryene iki hafta kala plasenta erken ayrıldı, yoğun kanamam oldu.

bende yaşadım evlat acısı ne geçiyor nede unutuluyor . insanın kalbinde ince bir sızı hep kalıyor . şimdi 1 evladım rabbim ona ömür versin . umarım en kısa zamanda toparlanırsınız ve hayırlı evlat alırsınız kucağınıza .
Allah hepimize afiyet versin, bende gececgini hiç dusunmuyorum ama elbet hafifletecek, Rabbim gücünü verir ins

Evladım, canım oğlum cennete gideli 113 gün oldu.
Yılların beklentisi, dile kolay 9 yıl...
Yaşananların yorgunluğu...
Dayanılmaz acılı günler geceler yaşıyorum😢

Yaşadığımız şehirde şu an eşimle yalnızız.
Eşim çalişiyor,
Yani çarkın içinde, ben ise tercihen evdeyim. Aslında bı mesleğim var ama üç dört yıldır yapmiyorum..
Geçen yıl şubat ayında hamile kaldım, ondan sonra güzel bı yolculuk başladı telaşlı heyecanlı...
Yaşasaydı oğlum 113 günlük olacakti, rüya gibi günler yaşayacaktık ama o gitti gideli ben büyük bı kabusun içindeyim, hiç bı şeyle tatmin olmuyorum, mutlu olmuyorum. Elhamdülillah, inancım ayakta tutuyor beni ama sıkça tökezliyorum..
Ailem başka şehirde, onlar sıkça gelip gittiler bu geçen aylarda ama ben onların yanına gitmek istemiyorum, oglumdan uzakta bı yere bı defa iki günlüğüne gittim, kafamız dağılsın diye, onda da keyif almadim.
Çok yaniyorum içim her bir dakika yanıp kavruluyor.
İlk kez yakın kaybı yaşadım, ama bu yakın kaybı gibide değil, sanki ben kendim ölmüş gibiyim.. Normalde kişi kendi öldüğünde farkında olmaz, bilmez ama ben farkındayım ve biliyorum yaşıyor gibi değilim 🥺
Allah acıni hafifletsin inşallah. Sana kocaman sarılıyorum.soyle yapsan bir yerlerde çalışsan ama zor sıkıcı bir işte değil. Seni ferahlatacak bir iş. İnsanlarla muhatap olacak bir iş

Allah acıni hafifletsin inşallah. Sana kocaman sarılıyorum.soyle yapsan bir yerlerde çalışsan ama zor sıkıcı bir işte değil. Seni ferahlatacak bir iş. İnsanlarla muhatap olacak bir iş
Teşekkür ederim, kuran kursu öğreticisiyim, başka işde yapamam, kendi mesleğim için bı seylsr yapabilirim belki ama onun için de enerjimi toparlamam lazım, şimdi içinde bulunduğum ruh haliyle nasıl olacak hiç bilemiyorum.

Allah kalbinize ferahlık versin, gerçekten dayanması zor bir acı terapi alırsanız süreci daha iyi geçirebilirsiniz aslında. Süreç diyorum; çünkü acınız bir gün hafifleyecek, yeniden nefes almaya, gülümsemeye başlayacak, hayata karışacaksınız. İmtihan Dünyasındayız malesef, acılarımızla yaşamayı hepimiz öğreniyoruz, öğreneceğiz. Rabbim sabır versin 🥺

Teşekkür ederim, kuran kursu öğreticisiyim, başka işde yapamam, kendi mesleğim için bı seylsr yapabilirim belki ama onun için de enerjimi toparlamam lazım, şimdi içinde bulunduğum ruh haliyle nasıl olacak hiç bilemiyorum.
Mesleğiniz de mükemmel maşallah ♥️

Allah kalbinize ferahlık versin, gerçekten dayanması zor bir acı terapi alırsanız süreci daha iyi geçirebilirsiniz aslında. Süreç diyorum; çünkü acınız bir gün hafifleyecek, yeniden nefes almaya, gülümsemeye başlayacak, hayata karışacaksınız. İmtihan Dünyasındayız malesef, acılarımızla yaşamayı hepimiz öğreniyoruz, öğreneceğiz. Rabbim sabır versin 🥺
Aslında terapiye sıcak bakıyorum ama ne olacak mesela, ne diyecek ne yapacak da iyi gelecek diye merak ediyorum. Daha evvel sıkıntı sorun yaşadığımda psikologa gittim üç beş ay, çok fayda göremedim, kendi kendime başedebikeceğimi gördüm zaten süreçte bitti devam etmedim, kendim halledebildim. Ama şimdi ki gibi bı acıyı ilk kez yaşıyorum, son olsun ins

Aslında terapiye sıcak bakıyorum ama ne olacak mesela, ne diyecek ne yapacak da iyi gelecek diye merak ediyorum. Daha evvel sıkıntı sorun yaşadığımda psikologa gittim üç beş ay, çok fayda göremedim, kendi kendime başedebikeceğimi gördüm zaten süreçte bitti devam etmedim, kendim halledebildim. Ama şimdi ki gibi bı acıyı ilk kez yaşıyorum, son olsun ins

Bu farklı bir durum, kendinize şans verip terapiyi deneyin bence, Ebru Şallı oğlunu kaybettiğinde terapi aldığını söylemişti, hatta bu konuda youtube’da bir kaç şey söylemişti, etkilenmiştim hayattaki duruşu karşısında. Bilmiyorum; böyle durumlarda benzer acılar yaşayan insanlar birbirini daha iyi anlayabilir.

Bu farklı bir durum, kendinize şans verip terapiyi deneyin bence, Ebru Şallı oğlunu kaybettiğinde terapi aldığını söylemişti, hatta bu konuda youtube’da bir kaç şey söylemişti, etkilenmiştim hayattaki duruşu karşısında. Bilmiyorum; böyle durumlarda benzer acılar yaşayan insanlar birbirini daha iyi anlayabilir.
Haklısınız..teşekkür ederim

Yaşadığım şehirde bir tane psikiyatrist var ona da aylardir sira bulamiyorum, sıra bulsam da gidebilecek miyim bilmiyorum, çünkü doğum yaptığım hastanede..
Akşam eşim gelene kadar yatak modundayim, elimi çoğu şeye durmuyorum gibi. Kulluk sorumluluğum olmasa yataktan mi çikmayacağım...
Eşim geleceği zaman biraz enerji topluyorum eve çeki düzen veriyorum, yemek filan telaşına giriyorum, o da eşim için, yani beni kötü gormesin bı de bana üzülmesin, acı onunda acısı diye..
Normalde çok güçlü bı yapıya sahibim, 10 yıllık evliliğimizde evlat ile ilgili bir sürü sınavdan geçtik ama asla yılmadım pes etmedim ama böyle bı acıyla da sinanmadik 😔
bilmiyordum sizi sitede görmeme rağmen.çok üzüldüm başınız sağolsun allah acılarınızı hafifletsin tez zamanda :KK12:

Başınız sağolsun sizi çok iyi anlıyorum ben de benzer seyler yasadım o süreç hele kabus gibiydi hala şaşırıyorum akıl sağlığımı nasıl korumuşım diye. Ben kırkım çıktı hemen iş başı yaptım dışarı çıkmak hayatın olağan akışına kapılmak bana iyi gelmişti. Zaten bunu bana psikiyatristim ve psikologum tavsiye etmişti. Siz de destek almaua başlayın ve ne yapın edin dışarı çıkın.

Back
X