- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi BuDunyaninMukafatiOlmali
İns bunları duymak çok iyi..Canım tavsiyeye ihtiyacın yok aslında. Zaten yazarken de :) biraz da paylaşmak istemişsin bu çok güzel bir adım senin için. Bence anlattığın kadarıyla herşey yerli yerinde gibi. Evet çok zor ve acı verici olduğunu düşünüyorsun. Halkısın bende senin gibi düşünüyorum . Tabi ki senin gibi hissedemem. Ama hepimiz yanındayız. Bence arkadaşın bir önerisi olmuş hamilelik yazısını kaldır artık seni kötü yapar die. Evet arkadaşta haklı ama kendini hazır hissetmedikçe zorlama. Sana tek tavsiyem gerçekten başedemediğini düşünüyorsan en azından bir kaç kez terapi almanı rica ederim. Hem şuan cennet de olan yavrunu üzmemek adına. Hemde yeni olacak kardeşler için . Özelliklede kendin için. Kendini suçlama asla. Suçlancek bir durum yok. Ama belki de bebeğin o kadar iyi masum bir insan olucaktı ki belkide bu dünyadan erken alındı. Gönlün vi ruhun rahat olsun o zaten en güvenilir yerde. İnşallah seninle de bu imtihan ve dünya hayatı bitince kavuşucaktır. Ancak bazı acılar işte ağır ve zor maalesef keşke olmasa. Şu an en iyisi biraz kendine zaman vermen. Kendini dinlemen acını yaşaman. Zamanla ayağa daha sağlam basıcaksın ben inanıyorum sana.
Aynen destek almak istiyorum, belki bu konuşmalardan sonra da öne alabilecek adimlarim olur. Kendimle alakalı ilk kez, "kesin- yaparım - ederim" demedigim bı dönemdeyim, yeni ben'e alışmam da bı hayli zor oluyor.