- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi BuDunyaninMukafatiOlmali
Hayırsız olacaktı sözü içimi acıtıyor, onun yerine böylesi hayirliymiş diyelim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim. benim uzun zaman geçti. şimdi iki çocuğum var çok şükür.Allah sabırlar versin sizede, şimdi nasılsınız ne kadar süre geçti.
Kullanıcı adım, beni mutlu eden bı şey. Sahip olduğum en güzel sıfat![]()
Cumleyi degistirmis. Cok daha agir bir sey yaziyordu. Her okudugumda benim icim parcalaniyordu. Kendisi ne hissediyordur kim bilir...BuDunyaninMukafatiOlmali Size sabırlar diliyorum
Lotus'un bu yorumunu dikkate alın bence. Ben hazır olmadığım bir gebelik yaşadım ama düşükle sonuçlandı. Buna rağmen her düşük hikayesinden, telefonuma indirdiğim o takip aplikasyonundan inanılmaz etkileniyordum, sildim aplikasyonu. Çok kötü bir tecrübeydi. Hala çok üzülüyorum ki sizi düşünemiyorum..
Tabi ki yasınızı tutun ama yaranıza da tuz basmayın. Bunları yaparak bebeğinizi hayatınızdan çıkarmayacaksınız. O her zaman kalbinizde yer alacak zaten.
İşe başlamak istemez misiniz? Belki sürekli düşünmek zorunda kalmazsınız.![]()
Olanda hayır var diyip yola devam ediyorum. Acımı dozunda yaşadığımı düşünüyorum, aksi takdirde bu kadar teslimiyet ve tevekkülden bahsederken kendimle çelisirim.teşekkür ederim. benim uzun zaman geçti. şimdi iki çocuğum var çok şükür.
kafanızı rahatlatmak için söylemiştim. bu sıfata sarılarak acınız hafiflemez diye düşünüyorum çok takıntı haline getirmeyip artık yolunuza bakmalısınız
Ama bazen gerçekten öyle hissediyorumCumleyi degistirmis. Cok daha agir bir sey yaziyordu. Her okudugumda benim icim parcalaniyordu. Kendisi ne hissediyordur kim bilir...
Allah razı olsunCok uzuldum gercekten basiniz sagolsun![]()
Her okuduğumda içim parçalanıyor demişsin ya, ben zaten en uç noktada yanıyorum yani beni etkilemiyor du, siz kıymetli arkadaşlarım uzuldunuz diye o yazıyı değiştim, ama diğerleri kalacak beni böyle bileceksiniz.Cumleyi degistirmis. Cok daha agir bir sey yaziyordu. Her okudugumda benim icim parcalaniyordu. Kendisi ne hissediyordur kim bilir...
Uzman yardimi alamaz misin?Her okuduğumda içim parçalanıyor demişsin ya, ben zaten en uç noktada yanıyorum yani beni etkilemiyor du, siz kıymetli arkadaşlarım uzuldunuz diye o yazıyı değiştim, ama diğerleri kalacak beni böyle bileceksiniz.![]()
Alacagim.. Araştırmaya başlayacağım. Ben kendime ve eşime çok güveniyorum, eşim güvenimi boşa çıkarmadı ama ben kendime yetemiyorum, 33 yıllık hayatımda ilk kez hissediyorum bunu.. Haftada bir olan evden dışarı planları ikiye üçe çıkaracağım.Uzman yardimi alamaz misin?
Psikolog destegi ile her sey cok daha guzel olacaktir.Alacagim.. Araştırmaya başlayacağım. Ben kendime ve eşime çok güveniyorum, eşim güvenimi boşa çıkarmadı ama ben kendime yetemiyorum, 33 yıllık hayatımda ilk kez hissediyorum bunu.. Haftada bir olan evden dışarı planları ikiye üçe çıkaracağım.
Allah gücünüzü şükrünüzü artıracak güzellikler, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde, kolaylaştırsın ve ulaştırsın tüm gönlünüzden geçenleri.
Evlilik yılımız ve travmamız aynı…sizi çok iyi anlıyorumHerkesin bir derdi var durur içerisinde... Aminn. Teşekkür ederim
Aa öyle mi, sizin nasıl olduEvlilik yılımız ve travmamız aynı…sizi çok iyi anlıyorum
Amin Allah razı olsunRabbim kalbinize ferahlık versin