Ben acımla başedemiyorum 😢

Allah sabırlar versin sizede, şimdi nasılsınız ne kadar süre geçti.

Kullanıcı adım, beni mutlu eden bı şey. Sahip olduğum en güzel sıfat 😇
teşekkür ederim. benim uzun zaman geçti. şimdi iki çocuğum var çok şükür.

kafanızı rahatlatmak için söylemiştim. bu sıfata sarılarak acınız hafiflemez diye düşünüyorum çok takıntı haline getirmeyip artık yolunuza bakmalısınız

BuDunyaninMukafatiOlmali BuDunyaninMukafatiOlmali Size sabırlar diliyorum🙏🏻 Lotus'un bu yorumunu dikkate alın bence. Ben hazır olmadığım bir gebelik yaşadım ama düşükle sonuçlandı. Buna rağmen her düşük hikayesinden, telefonuma indirdiğim o takip aplikasyonundan inanılmaz etkileniyordum, sildim aplikasyonu. Çok kötü bir tecrübeydi. Hala çok üzülüyorum ki sizi düşünemiyorum..
Tabi ki yasınızı tutun ama yaranıza da tuz basmayın. Bunları yaparak bebeğinizi hayatınızdan çıkarmayacaksınız. O her zaman kalbinizde yer alacak zaten.

İşe başlamak istemez misiniz? Belki sürekli düşünmek zorunda kalmazsınız. ❤️
Cumleyi degistirmis. Cok daha agir bir sey yaziyordu. Her okudugumda benim icim parcalaniyordu. Kendisi ne hissediyordur kim bilir...

teşekkür ederim. benim uzun zaman geçti. şimdi iki çocuğum var çok şükür.

kafanızı rahatlatmak için söylemiştim. bu sıfata sarılarak acınız hafiflemez diye düşünüyorum çok takıntı haline getirmeyip artık yolunuza bakmalısınız
Olanda hayır var diyip yola devam ediyorum. Acımı dozunda yaşadığımı düşünüyorum, aksi takdirde bu kadar teslimiyet ve tevekkülden bahsederken kendimle çelisirim.

Cumleyi degistirmis. Cok daha agir bir sey yaziyordu. Her okudugumda benim icim parcalaniyordu. Kendisi ne hissediyordur kim bilir...
Ama bazen gerçekten öyle hissediyorum pamuk musun nesin pamuk musun nesin , baş edemiyorum dediğim zamanlarda, " ne yapıyorum ki ben bu dünyada" diyorum.
Ölümü istemedim hiç, Allah ölümü dilemeyin buyuruyor çünkü .
Ki benim hayati tehlikem de vardı, ilk gün, yaşıyorum diye hiiiç sevinemedim, baktım ki eşim "oğlumuz için yapabileceğimiz hiç bı şey yoktu, ya sana bı şey olsaydı" dedi ve odamın kapısından hiç ayrilmadi 😢
O an dedim "Zahidinannesi, senin yolun devam ediyor"...

Her okuduğumda içim parçalanıyor demişsin ya, ben zaten en uç noktada yanıyorum yani beni etkilemiyor du, siz kıymetli arkadaşlarım uzuldunuz diye o yazıyı değiştim, ama diğerleri kalacak beni böyle bileceksiniz. 🥰

Her okuduğumda içim parçalanıyor demişsin ya, ben zaten en uç noktada yanıyorum yani beni etkilemiyor du, siz kıymetli arkadaşlarım uzuldunuz diye o yazıyı değiştim, ama diğerleri kalacak beni böyle bileceksiniz. 🥰
Uzman yardimi alamaz misin?

Uzman yardimi alamaz misin?
Alacagim.. Araştırmaya başlayacağım. Ben kendime ve eşime çok güveniyorum, eşim güvenimi boşa çıkarmadı ama ben kendime yetemiyorum, 33 yıllık hayatımda ilk kez hissediyorum bunu.. Haftada bir olan evden dışarı planları ikiye üçe çıkaracağım.

Alacagim.. Araştırmaya başlayacağım. Ben kendime ve eşime çok güveniyorum, eşim güvenimi boşa çıkarmadı ama ben kendime yetemiyorum, 33 yıllık hayatımda ilk kez hissediyorum bunu.. Haftada bir olan evden dışarı planları ikiye üçe çıkaracağım.
Psikolog destegi ile her sey cok daha guzel olacaktir.

Allah gücünüzü şükrünüzü artıracak güzellikler, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde, kolaylaştırsın ve ulaştırsın tüm gönlünüzden geçenleri.

Back
X