- Konu Sahibi Burcukrblt
-
Nerede aldırmıştınız acaba2 sene önce hamileyken özel hastanede aldırdım.genel cerrah lokal anesteziyle aldı.sadece belli belirsiz iz var estetik dikiş olduğu için..krem falan hiç bi şey kullanmadım..7 sene önce sırtımdaki kisti aldırdım.günlerce ilaç kullanmama rağmen çok belirgin iz var estetik dikiş olmadığı için..sanırım dikiş türünün büyük etkisi var...
Ne alakası var? Hastalığı da Allah veriyor, iyileşmek için çaba göstermeyelim o zaman.. Ayrıca benler de tehlikeli olabiliyor. Sürekli kontrol ettirmek gerekiyor, alınması daha mantıklı..Simdi birsey dicem kizcan ama allah in yarattığını beğenmeyip değiştirmeye çalışınca böyle pişman oluyorsun bazen.. Belki sana çirkin geliyor ben ama insanlar kusurlariyla güzel farkliligiyla yani. Ben o kadar kötü birsey de değil üstelik. Yani hastalık olur neyse de
istambulda özel hastanede.isim vermem doğru mu bilmiyorum ama güney hastanesindeNerede aldırmıştınız acaba
Asıl ben sizinle tartışma gereği bile bulmuyorum seviye meselesi işte canım anlarsın yaSizinle algılayamayacağınız konularda tartışmaya girmemeyi tercih ediyorum
keşke dikiş atsaydi bende çok küçük benleri aldirdim dikiş attı ama hic dikiş izi kalmadı belli bile değilBir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beniplastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum bi akıl verin nolur..
Siz ne zaman aldırdınız gayet iyi görünüyoBende aldirdim yanagimdan. İz kaliyor tabi resimde goruldugu gibi ama hala krem kullanmaya devam ediyorum. Dikis atilmamasina anlam veremedim. Nasil acik biraktilar ki ?
Siz de traşlama yöntemi gibi bisey yaptı ama çok derine girdi galiba yani ben öyle tahmin ediyorum daha önce de aldırmıştım ama böyle olmamıştı.. yine aynı dikişsizdi küçücük beyaz bi nokta kaldı onlardan belli olmuyo yani hiçBende aldirdim yanagimdan. İz kaliyor tabi resimde goruldugu gibi ama hala krem kullanmaya devam ediyorum. Dikis atilmamasina anlam veremedim. Nasil acik biraktilar ki ?
Sözde yani..Siz de traşlama yöntemi gibi bisey yaptı ama çok derine girdi galiba yani ben öyle tahmin ediyorum daha önce de aldırmıştım ama böyle olmamıştı.. yine aynı dikişsizdi küçücük beyaz bi nokta kaldı onlardan belli olmuyo yani hiç
Siz ne zaman aldırdınız gayet iyi görünüyo
Daha önce aldirdigim ve hiç iz kalmadığı için güvenerek gittim. Böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmedi açıkçası.. yoksa korkarım böyle şeylerdenDikişte de iz kalıyor. En iyisi aldırmamak. Araştırmamış mıydınız ameliyat olmadan önce
Bir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beniplastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum bi akıl verin nolur..
Evet onu da araştırıcam inşallah yapılabilir çok teşekkürler..Yüzdeki çukurlara dolgu malzemesiyle dolgu yapıyorlar minik minik
Çok iyi araştırın şu an rf ile aldırmayı öneriyorlar ama çok derine girildiğinde onda da çukurluk problemi olabiliyormuş öyle okudum birçok yerdeArkadaşlar, ben de ben aldırmak istiyorum. Bu konu iyi oldu. İstanbul'da yaşıyorum. Önerebileceğiniz bir yer yada doktor var mı? Yazar mısınız? Özelden de yazabilirsiniz. Aldıracağım benler yüzümde. Hatta alnımda. O yüzden mümkün mertebe az iz bırakacak bir doktor ve yöntem arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?