Ben aldırdım çok pişmanım:((

Teşekkür ederim.. sevgiler

2si kapanmis düzelmiş, diğerlerinin de zamani vardir sanirim..

Arkadaşım da 2 tane aldırdı. Estetik dikiş atıldı. Sonrasında verilen kremleri düzenli kullandı. Şu an hiç iz yok. Ama üst üste yapılan işlemden sonra nasıl olur bilemiyorum

Barış çakır diye bi cerrah varmış herkes çok memnun kalmış ama hangi hastanede bilmiyorum özel olabilir

Benleriniz et beni miydi ne boyuttaydı bilmiyorum ama benim yüzümde de küçük, deriyle aynı seviyede benlerim vardı. Sirkeli pamuk çubuğuyla ovdum yara oldu yarayla beraber benler de düştü neredeyse hiç iz yok şimdi. 4 yıl önce yaptım bunları. İnternetten araştırıp denemiştim bu yöntemi cahil cesaretiyle, şimdi cesaret edemem

Arkadaşım 3-4 yıl önce ataşehir memorial da aldırdı hiç iz falan yok

Benim için artık çok geç maalesef müdahale şart yani çukur oluştu çünkü alınan yerlerde dikiş atılması gerek dedi birçok doktor o yüzden dikişli aldıranların yorumları benim için çok önemli..

Izmır ve manisada dikişli olarak ben aldıranlar varsa yazabilirlerse çok sevinirim doktor araştırması yapıyorum.. en az izle kurtulmak istiyorum çukurluklardan.. çevresinde aldıran varsa onlar da yazarsa çok iyi olur yorumlarınızı bekliyorum

Benim de çok küçüktü et beni değildi o yüzden traşlama yöntemiyle alan doktora gittim daha önce de aldırmıştım çok memnun kalmıştım ama işte bu defa koter kullandı yaktı resmen alınan yerleri benlerin iki katı büyüklüğünde çukurlar oluşturdu hafif bi düzelme var ama tamamen geçmiycek belli.. dikiş izi daha azaltılabilir bir iz sanırım

Deriyle aynı seviyedeki leke şeklindeki benleri de mi alıyorlar? Bende 3 tane vardı yıllardıe, son 3 yılda sadece yüzümün sağ tarafında 13 tane falan olmuşlar

Deriyle aynı seviyedeki leke şeklindeki benleri de mi alıyorlar? Bende 3 tane vardı yıllardıe, son 3 yılda sadece yüzümün sağ tarafında 13 tane falan olmuşlar
Evet alıyorlar benim de öyleydi ama sonuç baya kötü oldu çukur oluştu koterle dikiş atılmadığı için.. ama dikişli aldiranlarin geneli memnun okuduğum kadarıyla

Evet alıyorlar benim de öyleydi ama sonuç baya kötü oldu çukur oluştu koterle dikiş atılmadığı için.. ama dikişli aldiranlarin geneli memnun okuduğum kadarıyla
Dikiş atılıyor mu hala ya? Dikiş bantları var aslında iz kalmıyor diye biliyorum onlarla ama aldırılan bende nasıl olur bilemedim.
Parmağımı çok derin kesmiştim bir kaç ay önce, dikiş atmak yerine strip attılar (dikiş yerine bunlar kullanılıyormuş), hiç kesik izi kalmadı diyebilirim.

Ben de öyle istiyorum söyliycem doktora yapıştırma falan oluyomuş inşallah öyle olursa daha az iz kalır herhalde..

Uzuldm durumunuza ben bebekken bonum sol tarafta bi et ben varmis biraz buyuk doktor sanirm orayi kesip almis suan iz var koltuk sltmdada ole ve hos durmuyo cidden bnmde yuzumde ben var biraz deriden cikik gibi gicik oluyom ama aldirirsam da o dediginz gibi olmsndan korkuyorm sizde baska bi dktora dha gorurun bnce

Sabredin, hiçbir şekilde en az bir yıl olmadan ikinci bir cerrahi işlem yaptırmayın. Eğer şu anki durumundan dolayı panik yapıp tekrar cerrahi işlem yaptırırsanız daha da pişman olabilirsiniz. Öncelikle krem, silikon jel tabakalardan kullanabilirsiniz. Tabii ki bunları iyi bir plastik cerraha muayene olduktan sonra yapabilirsiniz. Daha önce ameliyat izim kabarık kaldığı için kortizonlu ilaçla düzeltmeye çalıştı bir plastik cerrah daha bir yıl olmamıştı tabi. Sonrasında o enjeksiyon alanları çukur çukur oldu inanılmaz kötü durdu. Sonrasında başka bir plastik cerrah o çukur alanları çıkardı dikiş attı dikişlerim açıldı çok kötü bir görüntü oluştu iyileşirken bile. Şimdi hiç enfeksiyon yaptırmadan önceki halinden de beter. Çünkü benim derim hipertrofik skara eğilimliymiş ilk hali hiç değilse ölçülü düz bir kabarık çizgi halindeydi. Şimdi ise dağınık ve çok kötü görünüyor. İnanılmaz büyük pişmanlık yaşıyorum. Keşke bekleseydim zaten bir yıldan sonra kırmızılık açılacak, kabarıklık yok olacaktı. Benim düştüğüm hataya düşüp de acele etmeyin lütfen. Enjeksiyon ve cerrahi düzeltme işlemi en son yapılacak işlem olsun sizin için. Dediğim gibi iyi birkaç plastik cerrahtan görüş alın. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…