- 25 Mart 2014
- 232
- 43
- 98
- Konu Sahibi Burcukrblt
-
Teşekkür ederim.. sevgilerBende aldırdım yüzümden ben ama 1,5 ay çok kısa bir süre
Dudağımın tam üzerindeydi, genel cerrahiye aldırdım, dikiş attılar çünkü büyük ve köklü bir bendi
Ancak izlerin tam anlamıyla geçmesi bir yılı geçti
Şimdi sadece ben yerini bildiğim için görebiliyorum, 4 dikiş var
Ancak çok belirgin olmasa da dudak konturum bozuldu, sol üst tarafta dudak çizgim düz değil yani
Dikiş attırmayın derim, zamanla geçecek o izler, madecassol diye bir merhem var, geceleri yatarken sürün izlerin daha çabuk toparlanmasına yardımcı olur
2si kapanmis düzelmiş, diğerlerinin de zamani vardir sanirim..Özel hastanede aldırdım bundan 3 yıl kadar önce de aldırmıştım ama hiç böyle bi sorun yaşamadım yine dikişsiz olarak alındı ve 1 ayda tamamen iyileşti iz falan da kalmadı. Yine aynı olur diye düşünerek kalanları aldırdım ama çok kötü oldu aynı doktor yaptı aynı yöntemle ama bu defa neden böyle oldu anlamadımkoterle yaktı en son ondan oldu sanırım belki daha çok yeni bilmiyorum ama düzelmiycek diye çok korkuyorum
Barış çakır diye bi cerrah varmış herkes çok memnun kalmış ama hangi hastanede bilmiyorum özel olabilirArkadaşlar, ben de ben aldırmak istiyorum. Bu konu iyi oldu. İstanbul'da yaşıyorum. Önerebileceğiniz bir yer yada doktor var mı? Yazar mısınız? Özelden de yazabilirsiniz. Aldıracağım benler yüzümde. Hatta alnımda. O yüzden mümkün mertebe az iz bırakacak bir doktor ve yöntem arıyorum.
Teşekkür ederim. :)Barış çakır diye bi cerrah varmış herkes çok memnun kalmış ama hangi hastanede bilmiyorum özel olabilir
Arkadaşınız nerede aldırmıştı doktoru kimdi biliyor musunuzArkadaşım da 2 tane aldırdı. Estetik dikiş atıldı. Sonrasında verilen kremleri düzenli kullandı. Şu an hiç iz yok. Ama üst üste yapılan işlemden sonra nasıl olur bilemiyorum
Benim için artık çok geç maalesef müdahale şart yani çukur oluştu çünkü alınan yerlerde dikiş atılması gerek dedi birçok doktor o yüzden dikişli aldıranların yorumları benim için çok önemli..Benleriniz et beni miydi ne boyuttaydı bilmiyorum ama benim yüzümde de küçük, deriyle aynı seviyede benlerim vardı. Sirkeli pamuk çubuğuyla ovdum yara oldu yarayla beraber benler de düştü neredeyse hiç iz yok şimdi. 4 yıl önce yaptım bunları. İnternetten araştırıp denemiştim bu yöntemi cahil cesaretiyle, şimdi cesaret edemem
Benim de çok küçüktü et beni değildi o yüzden traşlama yöntemiyle alan doktora gittim daha önce de aldırmıştım çok memnun kalmıştım ama işte bu defa koter kullandı yaktı resmen alınan yerleri benlerin iki katı büyüklüğünde çukurlar oluşturdu hafif bi düzelme var ama tamamen geçmiycek belli.. dikiş izi daha azaltılabilir bir iz sanırımBenleriniz et beni miydi ne boyuttaydı bilmiyorum ama benim yüzümde de küçük, deriyle aynı seviyede benlerim vardı. Sirkeli pamuk çubuğuyla ovdum yara oldu yarayla beraber benler de düştü neredeyse hiç iz yok şimdi. 4 yıl önce yaptım bunları. İnternetten araştırıp denemiştim bu yöntemi cahil cesaretiyle, şimdi cesaret edemem
Izmır ve manisada dikişli olarak ben aldıranlar varsa yazabilirlerse çok sevinirim doktor araştırması yapıyorum.. en az izle kurtulmak istiyorum çukurluklardan.. çevresinde aldıran varsa onlar da yazarsa çok iyi olur yorumlarınızı bekliyorum
Siz aldırdınız mı kötü bi iz mi kaldıDikişte de iz kalıyor. En iyisi aldırmamak. Araştırmamış mıydınız ameliyat olmadan önce
Evet alıyorlar benim de öyleydi ama sonuç baya kötü oldu çukur oluştu koterleDeriyle aynı seviyedeki leke şeklindeki benleri de mi alıyorlar? Bende 3 tane vardı yıllardıe, son 3 yılda sadece yüzümün sağ tarafında 13 tane falan olmuşlar
Dikiş atılıyor mu hala ya? Dikiş bantları var aslında iz kalmıyor diye biliyorum onlarla ama aldırılan bende nasıl olur bilemedim.Evet alıyorlar benim de öyleydi ama sonuç baya kötü oldu çukur oluştu koterledikiş atılmadığı için.. ama dikişli aldiranlarin geneli memnun okuduğum kadarıyla
Ben de öyle istiyorum söyliycem doktora yapıştırma falan oluyomuş inşallah öyle olursa daha az iz kalır herhalde..Dikiş atılıyor mu hala ya? Dikiş bantları var aslında iz kalmıyor diye biliyorum onlarla ama aldırılan bende nasıl olur bilemedim.
Parmağımı çok derin kesmiştim bir kaç ay önce, dikiş atmak yerine strip attılar (dikiş yerine bunlar kullanılıyormuş), hiç kesik izi kalmadı diyebilirim.
Sabredin, hiçbir şekilde en az bir yıl olmadan ikinci bir cerrahi işlem yaptırmayın. Eğer şu anki durumundan dolayı panik yapıp tekrar cerrahi işlem yaptırırsanız daha da pişman olabilirsiniz. Öncelikle krem, silikon jel tabakalardan kullanabilirsiniz. Tabii ki bunları iyi bir plastik cerraha muayene olduktan sonra yapabilirsiniz. Daha önce ameliyat izim kabarık kaldığı için kortizonlu ilaçla düzeltmeye çalıştı bir plastik cerrah daha bir yıl olmamıştı tabi. Sonrasında o enjeksiyon alanları çukur çukur oldu inanılmaz kötü durdu. Sonrasında başka bir plastik cerrah o çukur alanları çıkardı dikiş attı dikişlerim açıldı çok kötü bir görüntü oluştu iyileşirken bile. Şimdi hiç enfeksiyon yaptırmadan önceki halinden de beter. Çünkü benim derim hipertrofik skara eğilimliymiş ilk hali hiç değilse ölçülü düz bir kabarık çizgi halindeydi. Şimdi ise dağınık ve çok kötü görünüyor. İnanılmaz büyük pişmanlık yaşıyorum. Keşke bekleseydim zaten bir yıldan sonra kırmızılık açılacak, kabarıklık yok olacaktı. Benim düştüğüm hataya düşüp de acele etmeyin lütfen. Enjeksiyon ve cerrahi düzeltme işlemi en son yapılacak işlem olsun sizin için. Dediğim gibi iyi birkaç plastik cerrahtan görüş alın. Çok geçmiş olsun.Bir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beniplastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum bi akıl verin nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?