- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Okurken daraldım siz nasıl dayanmışsınız bunca zaman
biran önce kurtulun derim .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüldüm. Yargılamak için söylemiyorum ama ben mesela kıskanç biriyimdir kocam dönüp dönüp kadınlara baksa cok ciddi olay cıkartırım sogurdum olay boşanmaya kadar gider. Seven insan bu hareketi yapmaz cünküİsteyerek bilerek yapmadım korunduğumuz halde oldu olan bana oldu zaten. Şu an çocuğumu çok seviyorum, iyi bakıyorum ama hiç bir zaman kabullenemedim istemedim
Malesef ezik hissettiğini düşünmüyorum. Tam tersi ben zamanında çok iltifat ettim, çok şımardı kendini kaf dağında görüyor beni ise kendine layık görmediğini düşünüyorum. İçten içe, yani ona karşı dile getirmedim. Bana bugüne kadar 2 3 kez güzel demiştir evlendikten sonra ama nişanlıyken filan çok derdi. O yüzden şaşırdım ya bugün öyle deyince. Hizmetçi gibi dediğini hatırlattım. Alıngansın diyor
Hala mi kabullenemediniz peki kac aylik?İsteyerek bilerek yapmadım korunduğumuz halde oldu olan bana oldu zaten. Şu an çocuğumu çok seviyorum, iyi bakıyorum ama hiç bir zaman kabullenemedim istemedim
Kadinlara bakmasina falan bisey demiyorum buyuk ayip ama hizmetcimisin falan demesine takilma benimkide aksam gelir bitane ustune camasir suyu dokulmus tisortum var ne alakaysa atmaya kiyamiyorumEşimle sürekli kavga halindeyiz. Çok uyumsuzuz. Beni sevdiğini, bana değer verdiğini kesinlikle düşünmüyorum. Benden 2 yaş ufak ama daha da ufak gibi davranıyor, konuşuyor. Çok severek evlendim, hala da bi yanım nefret ederken bi yanım seviyor. O seven yanımı artık söküp atmak istiyorum. Eve gelir gelmez telefonun içine gömülüyor.yemek, çay, başka şeyler ister sürekli telefona bakar bi yandan. Nerdeyse hiç yüzüme bakmaz benimle doğru düzgün sohbet etmez. Konuştuğu zaman söylediklerine de ben çok sinirleniyorum özellikle son zamanlarda. Bugünlerde çok kavga ettik, artık hiç iyi olmak istemiyorum, gelip benle konuşsun istemiyorum. Güzel bişey söylese bile yapmacık geliyor. Yatmadan güzel konuşmaya çalıştı kendince. Bana güzelsin dedi evlendiğimizden beri toplasan 5 kez dememiştir, şaşırdım. Hep diyorum dedi. Ben 3 ay önce doğum yapmıştım, 3.gündü, misafirler yemek yedi kalktı ben çocukla uğraştım herkesten sonra yedim. Sonradan bana dedi ki, gariban gibi ezik bi duruşun var. Herkes kalktı sanki evin hizmetçisi gelmiş öyle oturdun yedin, hastaneden çıkarken de öyleydin demişti. Doğumdan 2 gün sonra kucağımda bebekle biraz eğik yürüyerek çıkmıştım. Hatta fark ettiğimde 2 tane güzel süslü kadınla dip dibe duruyordu beni beklerken. Kıskanmıştım kesin bakmıştır, bilerek durmuştur yanlarında çünkü huyunu biliyorum. Dışarı ne zaman gitsek benim yanımda bile süslü bi kadın görse defalarca döner bakar. Kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki onun yüzünden. Biraz özgüvenim vardı o da gitti. Bugün o güzelsin deyince çok şaşırdım. Bu hizmetçi gibi geldin oturdun ezik bi halin var dediğini düşündüm bugün aklıma o geldi, gözünde öyleyim demek ki dedim. Ne alakası var hizmetçi gibi mi görmüş oluyorum öyle dedimse diyor. Hayatta bana en çok alınan kişi sensin diyor. Ben de problem bende yani, senin dediklerin normal dedim. Biraz söylendi kızdı yattı. Artık bizim uyumlu, birbirine değer veren eşler olacağımıza inanmıyorum. Artık onu umursamamak istiyorum, sadece çocuklarıma iyi bakmak, kendimi iyi hissetmek istiyorum. Sizce mümkün müdür .. ?
Pasifize ediyor.... Sizin değeri eksileyip kendini yukarıya taşıyor... Yanlış seçim yapmışsınız... Hatayı kabul edip dönebilir yada daha büyük bir hatayla düzeltmeye çabalayabilirsiniz.Kurdele takmadan ilişkiye 3 yol var. 1 cisi susarsınız tamam eşim paşam der temizlik çoçuk saç makyaj koca memnun etme üçgeni lafları yutma yolunda ilerler prof olursunuz böylece ezilen paspas moduyla yalar gidersiniz 2 cisi aynı evde arkadaş gibi olur derinlik sevgi alaka beklemeden normal yaşarsınız 3 cüsü ayrılabilirsiniz.... 4 seçenek onun değişme ihtimali henüz dünyada bulunmadı.... Bulan istisnalar yasa kendini kandırıp elalem ne der diye oturup katlanan versiyonlarınımız mevcut.... Bana ezik dedi lafınızdan sonrasına tahammül edemedim.... Sabır sizin.... Ben Mevlan HZ lerini çok severim....sadece ben ermiş değilim bu dünyada... Bana katlanmayan alttan almayan dengede olmayan hiçbirşeyi düzeltmiyorum.... Olduğu gibi bırakıyorum... Hayat sizin bu erkek değişmez ne yapacaksanız bunu unutmadan yapınya allah askına ne dıyecegımı neresınden tutacagımı sasırdım
guzel kadına defalarca donup bakan
asla kocalık gorevlerını yerıne getırmeyen
sureklı hakaret eden asagılayan bır kocadan mutluluk medet umacak kadar hayatınızda ne yasadınız
son sorunuza cevabım
hayır bu kocayla mumkun degıl
Benim boynumu büken sensin deseydin.Ben 3 ay önce doğum yapmıştım, 3.gündü, misafirler yemek yedi kalktı ben çocukla uğraştım herkesten sonra yedim. Sonradan bana dedi ki, gariban gibi ezik bi duruşun var. Herkes kalktı sanki evin hizmetçisi gelmiş öyle oturdun yedin, hastaneden çıkarken de öyleydin demişti.
3 aylık çok tatlı ama 2 bebeğin sorumluluğu çok ağır geliyor hala kabullenemiyorum şimdi diğer kızımla tek olsaydık şunu yapardık şuraya giderdik onla daha çok oynardım filan gibi şeyler aklıma geliyor onun bi suçu günahı yok dünyaya gelmeyi o seçmedi çok seviyorum çok iyi baktığımı düşünüyorum (benim elimden gelenin en iyisi en azından) ama hala, eğer kazayla olmasaydı hala hamileliği bile düşünmüyordum düşüncesi var kafamda sürekli. Vücudum iyice bozuldu, o düzelirdi diyorum, bu problemler böyle artmazdı diyorum hep negatif şeyler geliyor aklıma aslında benim yerimde güçlü bi kadın olsa böyle düşünmez mücadele ederdi onu da biliyorumHala mi kabullenemediniz peki kac aylik?
Ben de sürekli geçmişi öne sürüyorum malesef. Aşamadım hala. Nerdeyse her kavgada ilk haftada annesinin her dakika yanımızda olmasını, sebepsiz yere keyfi için 3.günden bizim evde kalmaya başlamasını ve eşimin hiç ses çıkarmamasını sürekli yüzüne vuruyorum o da bıktı artıkBenim boynumu büken sensin deseydin.
Annemde böyle omuzları öyle cikti yaşadıklarından dolayı .
Tamam babam zor bir insan ama annemde hep kavgacı herseyd3 ailesini katan geçmişi hep karıştıran bir insan....
Biraz karşılıklı oluyor evliliğin bitisi... kafanızda kurmayın kendinizi de erdirmenin lütfen....
Digeri kac yasinda?3 aylık çok tatlı ama 2 bebeğin sorumluluğu çok ağır geliyor hala kabullenemiyorum şimdi diğer kızımla tek olsaydık şunu yapardık şuraya giderdik onla daha çok oynardım filan gibi şeyler aklıma geliyor onun bi suçu günahı yok dünyaya gelmeyi o seçmedi çok seviyorum çok iyi baktığımı düşünüyorum (benim elimden gelenin en iyisi en azından) ama hala, eğer kazayla olmasaydı hala hamileliği bile düşünmüyordum düşüncesi var kafamda sürekli. Vücudum iyice bozuldu, o düzelirdi diyorum, bu problemler böyle artmazdı diyorum hep negatif şeyler geliyor aklıma aslında benim yerimde güçlü bi kadın olsa böyle düşünmez mücadele ederdi onu da biliyorum
Bu arada gidip spiral taktırdım yine bi bebek daha olmaması için. Normalde de korunuyorduk, güvenmedim artık
Şu an 2.durumdayız. Ben baya laflar saydırdım erkekliğine adamlığına kadar. Çünkü laf arasında bana eskiden görüştüğüm kızların hepsi senden geçimliydi,anlayışlıydı dedi. Bu laf o kadar zoruma gitti ki. Yemin ettim bir daha sana kadınlık yapmam sen evdeki hanımını gidip eski ilişkilerinle kıyasladın onları üstün tuttun ben sana 2 çocuk verdim mahvoldum peş peşe hamilelikti ameliyattı. Baya saydırdık birbirimize. Ertesi gün sabah yanıma geldi konuşalım düzeltelim dedi, istemedim, evden gitti, kendimden nefret ettim ben bu değilim dedi, bence de nefret et dedim, intihar etmek istediğini söyledi, herkesin mutluluğunu kıskandığını söyledi..Pasifize ediyor.... Sizin değeri eksileyip kendini yukarıya taşıyor... Yanlış seçim yapmışsınız... Hatayı kabul edip dönebilir yada daha büyük bir hatayla düzeltmeye çabalayabilirsiniz.Kurdele takmadan ilişkiye 3 yol var. 1 cisi susarsınız tamam eşim paşam der temizlik çoçuk saç makyaj koca memnun etme üçgeni lafları yutma yolunda ilerler prof olursunuz böylece ezilen paspas moduyla yalar gidersiniz 2 cisi aynı evde arkadaş gibi olur derinlik sevgi alaka beklemeden normal yaşarsınız 3 cüsü ayrılabilirsiniz.... 4 seçenek onun değişme ihtimali henüz dünyada bulunmadı.... Bulan istisnalar yasa kendini kandırıp elalem ne der diye oturup katlanan versiyonlarınımız mevcut.... Bana ezik dedi lafınızdan sonrasına tahammül edemedim.... Sabır sizin.... Ben Mevlan HZ lerini çok severim....sadece ben ermiş değilim bu dünyada... Bana katlanmayan alttan almayan dengede olmayan hiçbirşeyi düzeltmiyorum.... Olduğu gibi bırakıyorum... Hayat sizin bu erkek değişmez ne yapacaksanız bunu unutmadan yapın![]()
1.5 çoğu zaman diğeriyle oynuyorum onu dışarı çıkarıyorum ama küçüğü emerken çok fazla zamanımı alıyor bu sırada diğeri çok başıboş kalıyor sanki garip gibi bekliyor kenarda ona üzülesim geliyorDigeri kac yasinda?
Ya kiyamam simdi guzel tarafindan bakalim biraz ikisi birlikte buyuyecek sonra ikisiyle birlikte etkinlik yapacaksiniz gecicek bu gunler.1
1.5 çoğu zaman diğeriyle oynuyorum onu dışarı çıkarıyorum ama küçüğü emerken çok fazla zamanımı alıyor bu sırada diğeri çok başıboş kalıyor sanki garip gibi bekliyor kenarda ona üzülesim geliyor
Dedigim gibi malesef tek suçlu eşiniz değil kendi bakış acınızdan anlatmisiniz olayı ama bakin hatanızı kabul ediyorsunuz ikinizde psikolojik destek alın evlilik bitirmek kolaydır ama birde böyle deneyin....Ben de sürekli geçmişi öne sürüyorum malesef. Aşamadım hala. Nerdeyse her kavgada ilk haftada annesinin her dakika yanımızda olmasını, sebepsiz yere keyfi için 3.günden bizim evde kalmaya başlamasını ve eşimin hiç ses çıkarmamasını sürekli yüzüne vuruyorum o da bıktı artık
Doğru dediniz şimdi yüzüm güldü. Psikolojik olarak sıkıntılıyım malesef ya bi şeye taktım mı takıyorum eskiden denilen lafları hiç unutmuyorum, nerdeyse her gün hatırlayıp kendime hayatı zehir ediyorum, taa eskiden babamın dediklerini hiç unutmuyorum babam seneler önce öldü onu bile affedemedim. Bu şekilde yaşamak benim için çok zor oluyor bir sürü yük taşıyorum sanki her gün. Eşime de aynı şeyi yapıyorum sürekli aynı şeyleri önüne sürüyorum onun da artık sinirleri bozuldu, çok düşünmeden konuşan biri ama ben böyle yaptıkça ne diyeceğini de sapıtmış artık içinden çıkamıyor o da. Biraz susup kafa dinlemek istiyorum ondan sonra ne olacaksa olsunYa kiyamam simdi guzel tarafindan bakalim biraz ikisi birlikte buyuyecek sonra ikisiyle birlikte etkinlik yapacaksiniz gecicek bu gunler.
Orda birak esini kendi haline ust uste dogumlar yipratmis sizi.
Ikisi de bebek buyuk olana uzulmen o kadar normal ki..
Benim oglum 4 yasinda ve surekli arkadas pesinde kosuyoruz seninkiler hep birlikte oynayacaklar.
Suan zor ama ilerde rahat olucak insallah.
Esine soyleyecek cok bir sey yok zamana birak zamanla kafanda oturur gerekeni yaparsin
Dedigim gibi malesef tek suçlu eşiniz değil kendi bakış acınızdan anlatmisiniz olayı ama bakin hatanızı kabul ediyorsunuz ikinizde psikolojik destek alın evlilik bitirmek kolaydır ama birde böyle deneyin....
Doğru dediniz şimdi yüzüm güldü. Psikolojik olarak sıkıntılıyım malesef ya bi şeye taktım mı takıyorum eskiden denilen lafları hiç unutmuyorum, nerdeyse her gün hatırlayıp kendime hayatı zehir ediyorum, taa eskiden babamın dediklerini hiç unutmuyorum babam seneler önce öldü onu bile affedemedim. Bu şekilde yaşamak benim için çok zor oluyor bir sürü yük taşıyorum sanki her gün. Eşime de aynı şeyi yapıyorum sürekli aynı şeyleri önüne sürüyorum onun da artık sinirleri bozuldu, çok düşünmeden konuşan biri ama ben böyle yaptıkça ne diyeceğini de sapıtmış artık içinden çıkamıyor o da. Biraz susup kafa dinlemek istiyorum ondan sonra ne olacaksa olsun
Gercekten ilerde cocuk konusunda cok rahat edeceksin.Doğru dediniz şimdi yüzüm güldü. Psikolojik olarak sıkıntılıyım malesef ya bi şeye taktım mı takıyorum eskiden denilen lafları hiç unutmuyorum, nerdeyse her gün hatırlayıp kendime hayatı zehir ediyorum, taa eskiden babamın dediklerini hiç unutmuyorum babam seneler önce öldü onu bile affedemedim. Bu şekilde yaşamak benim için çok zor oluyor bir sürü yük taşıyorum sanki her gün. Eşime de aynı şeyi yapıyorum sürekli aynı şeyleri önüne sürüyorum onun da artık sinirleri bozuldu, çok düşünmeden konuşan biri ama ben böyle yaptıkça ne diyeceğini de sapıtmış artık içinden çıkamıyor o da. Biraz susup kafa dinlemek istiyorum ondan sonra ne olacaksa olsun
Anladigim kadarıyla zaten çok laf sokan eleştiren biri o yüzden kredileri bitirmiş...Her size laf soktugunda siz de ona laf sokun, kusur gormuyosaniz bile siz de onun durusuna hareketlerine laf sokun, dis gorunusuyle ilgili hassas oldugu bisey varsa ona laf sokun. Siz de yakisikli kisilere bakin. Iciniz sogur hem de degere binersiniz boyle alina alina nereye kadar.