Ben artık bu kadından bıktım!

Ters bir amaçla sorulmamışken böyle ters tepki verip nasıl yardım bekleniyor, hayret.
Kimseden yardım beklemiyorum bir tartışma esnasında insanlar bakmaz ayırmaya çalışır haliyle. Bu durumda da tartışan kişiler çevreye odaklanamıyor.

Kendisi pimi çekilmiş bomba gibi sürekli. Kocası annesine dur dese sorunu kalmayacak da göremiyor işte.
Dur demediğini göremediğimi kim söyledi size? Ben zaten konu açtığım zaman bunları dile getiriyorum mevzularda?

Öyle bir durumda kimi görebilirim kadın üstüme gelip durdu ne eşime ne görümceme baktım zaten onun sesi üstüne ses duyulmuyordu o kadar kötü bağırıyodu
Erkek gücüyle kadın gücü bir değil. Yani konuyu anlatırken öyle bir anlatılmış ki kadın bir yandan üstüne yürüyor, bir yandan bebeği ittiriyor. Öyle durumda el kişisi anasını tuttuğu gibi araya girip, tepkisi sert olmalı. Ama konuda savunmasız bir şekilde tek başınıza cebelleşme gibi bir durum söz konusu. İnsanlar da doğal olarak soruyor, kocanın eli armut mu topluyordu bebeği ittirilirken diye. Kim olsa sorar yani. Ben olsaydım o kadını saçından tuttuğum gibi dışarı atardım orası da ayrı.

Nasıl kocana çekmeye gerek yok çocugunun karısının üstüne yürüyen birine tepki vermedi mi diye merak ediyor insanlar
Mantık yürütebilirsiniz bir tartışma esnasında insanlar bakmıyor, tabi ki ayırmaya çalıştı ama ben onlara dikkat edecek durumda değişdim kaldı ki mutfağım küçük masa ile dolap ortasında kaldılar daracık yerde ona mı dikkat edicem yoksa kadın bana el kol uzatırken kafamı mı geri çekicem?

Kadın tartışmaya zaten konu size dönsün diye başlamış anlaşılan, amacı size saldırmakmış. Anlattıklarınızdan psikopatlığı anlaşılıyor. Size karşı hastalık derecesinde bir kini, hıncı var gibi. Böylesini evime sokmam bir daha. Eşiniz herhalde biliyordur annesinin saçmalığını, sizi görüş diye zorlayacak biri değildir herhalde. Bir daha alttan almaya çalışmak bir yana, çağırmayın, görüşmeyin bence.

hiç normal degil gibi..ruhsal sikinti var, saglikli davranış degil bunlar...

Sana aşırı bilenmiş sebebini bilmiyorum konu başka bir şey de olsaydı yine sana gelip kavga çıkartacaktı belki torununu kıskanıyordur bilemiyorum bu kv hep pohpoh bekliyor yapmayınca da cirkeflesiyor ins tekrar görüşmek zorunda kalmazsiniz

Ben şeyide hiç anlayamıyorum bu kadar sorun içinde her dakika konu nasıl açabiliyor bebesi var surekli hır gür ama her an kk da
Neyse jameya kavgalara devam
Mmm kaos
Benim en çok anlamadığım "kv katili olcam" diye konu açtığı kişiyle sürekli aynı ortama girmesi
Sen kendine bunu yapıyorsan biz ne yapalım jameya?

Bu kadın nasıl birbirinizden nefret etmenize rağmen sofranıza oturabiliyor?
İşte ben onu hep merak etmişimdir her zaman oğlu yemeğe çağırdığı zaman itiraz etmeden tamam diyor. Bunu yapmasının sebebi muhtemelen benim üstüme gelip çileden çıkarmak. Bu olayı da bilerek bana çevirdi ben tepki vereyim de herkese karşı haksız çıkayım madur olsun diye.

Jameya eşiniz size kızmamış sonuçta
En önemlisi eştir
O yüzden takmayın derim
Eşimin bana kızması için bir sebebi bile yok ki kadın benim durduk yere üzerime oynaaya başladı. Senin karın senin karın diye söylenip durdu.
Ben ona kızıcam ama bütün bunların tek suçlusu eşim defalarca beni bir araya getirme dedim.

Yahu oğlu neden yemeğe çağırıyor, sizin ondan hoşlanmadığınızı bilerek. Sinirleriniz bozulsun diye mi yemeğe çağırıyor?
Hala kadından bahsediyorsun, oğlu neden yemeğe çağırıyor oğlu?????

Ben şeyide hiç anlayamıyorum bu kadar sorunun içinde her dakika konu nasıl açabiliyor bebesi var surekli hır gür ama her an kk da
Neyse jameya kavgalara devam
Bende senin herkese sataşma derdini anlamıyorum sonuçta bi konu açmak hayatımın bütün vaktimi almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…