Ben artık bu kadından bıktım!

Kadınla benim sorunum var oğlu ile değil oğlu benim eşim oğluyla tartışmadım.
Arayı bulmaya bir arada vakit geçirmek istiyor ailecek!
Aile olmak için çabalıyor.

Kadınla benim sorunum var oğlu ile değil oğlu benim eşim oğluyla tartışmadım.
Arayı bulmaya bir arada vakit geçirmek istiyor ailecek!
Aile olmak için çabalıyor.
Böyle kavga edeceğinizi ya da senin "kv katili olcam" dediğini bilerek yine de AİLE olmaya çalışıyor öyle mi?
Yoksa buraya yansıttığın sinirin %1'ini eşine yansıtmıyor musun?

Oğluyla tartışmaya başlaması bile aslında size saldırıya geçmek için bir numara bence.

Ruh hastası kadın bebek arabasını nasıl iteleyip bağırır ya ?!

Asla gorusmeyin asla. Bugün oglunun kızının yanında bunu yapan Allah muhafaza yalniz olsanız düşünemedim.

Öyle bir durumda kimi görebilirim kadın üstüme gelip durdu ne eşime ne görümceme baktım zaten onun sesi üstüne ses duyulmuyordu o kadar kötü bağırıyodu
Araya görümcenizin kızı girmiş. Ben de o sırada eşinizin ne yaptığını merak ettim.
Olay bu raddeye gelene kadar eşiniz hiç müdahale etmedi mi?

Böyle kavga edeceğinizi ya da senin "kv katili olcam" dediğini bilerek yine de AİLE olmaya çalışıyor öyle mi?
Yoksa buraya yansıttığın sinirin %1'ini eşine yansıtmıyor musun?
Ben artık sizin gibi kadınları burada sinirini atmak için girdiğini düşünüyorum. Vallahi evde ne yaşıyorsanız millete sataşıyorsunuz yazık.

Ben artık sizin gibi kadınları burada sinirini atmak için girdiğini düşünüyorum. Vallahi evde ne yaşıyorsanız millete sataşıyorsunuz yazık.
Şu anda bi yandan müzik açık ben yatak odasında uzanıp kk da takılıyorum çok da keyifliyim ayrıca resim istersen atayım :)) ama insan kendisi gibi sanıyor tabi herkesi

Araya görümcenizin kızı girmiş. Ben de o sırada eşinizin ne yaptığını merak ettim.
Olay bu raddeye gelene kadar eşiniz hiç müdahale etmedi mi?
Eşim arkasında kaldı onun. Çünkü onu itip bana doğru geldi gerisin görmedim zaten

Senin de bu tarz konulardan tek beklentin insanların "pis kadın, kaka kadın, nasıl sana böyle yapar, sen haklısın jameya, sen her zaman haklısın" demesi.
Sinir yaşayan da ben değilim konuda görüldüğü üzre sensin

Ne alaka?
Neresinde sinir var ki yorumların?
Olayi çözmeye yönelik soru sormak ta mi suç oldu.bence siz cok gerginsiniz.

Allah kolaylık versin cidden
Muhattap olmayınca da çöZüm olmamış
Olmazsa bi dahakine bağırın
Ben bağırmıştım bi kere kayınpedere
Sustu komple

Esiniz dengeyi kuramamis eger annesiyle konussaydi bu asamaya gelmezdi hic bi mevzu kaynananda kocanin yaninda sana saldiramazdi hersey kocalarda bitiyo kocan sana pasam derse elde agam der

Artık arani iyi tutmak zorunda değilsin. Misafir olduğu evde sacmalamis. O çocugun psikolojisi herşeyden önemli.

Şöyle düşünüyorum, kv bana bağırıp üstüme yürüme noktasına gelseydi şayet,eşim annesini alıp evden çıkarırdı. Belki hayırsız evlat modeli gibi görünebilir bu söylediğim ama kvmin dilinin ayarı yoktur ve genellikle de haksızdır çünkü çevreye karşı gergin bir insan olsam da kvme karşı hep alttan alan taraf olmuşumdur. Eşim böylesi bir durumda asla annesine fırsat vermezdi.

Diger konularınızı bilmiyorum ama genel olarak eşinizin tavri sorulduğu için ben de merak ettim,olay yaşanırken hiç mi anne dur napıyorsun demedi ki işler bu noktaya geldi.

Evet
Ben de eski eşin annesiyle yaşamıştım sorun
Ben evden gidiyordum durdurdu
Annesine aşırı bağımlı olmasına rağmen evden çıkarmıştı annesini
Sen git demişti
Abartmıyorum bildiğin bağımlıydı

Ben onu görmedim o durumda. Ben zaten aramızda kalan bebeğimi geri çekmeye çalışıyodum. Bebek arabası sıkıştı sandalyeye o ittirip duruyor diğerlerini göremem ki bitek görümcemin kızı bana dokunduğu için gördüm. O sinirle ne görebilirim nede duyabilirim dur dediğini duydum. Bana da sus dedi ama gerisini hiç duymadım zaten baya bi bağırdığı için diğerlerini duymak mümkün değildi inanın.

Ben onu görmedim o durumda. Ben zaten aramızda kalan bebeğimi geri çekmeye çalışıyodum. Bebek arabası sıkıştı sandalyeye o ittirip duruyor diğerlerini göremem ki bitek görümcemin kızı bana dokunduğu için gördüm. O sinirle ne görebilirim nede duyabilirim dur dediğini duydum. Bana da sus dedi ama gerisini hiç duymadım zaten baya bi bağırdığı için diğerlerini duymak mümkün değildi inanın.
Esiniz dengeyi kuramamis eger annesiyle konussaydi bu asamaya gelmezdi hic bi mevzu kaynananda kocanin yaninda sana saldiramazdi hersey kocalarda bitiyo kocan sana pasam derse elde agam der
tabi canım o konuda zaten öyle olduğunun farkındayım. O arada kalmak istemiyor o yüzden bana da bişey demiyo annesine de. Ama ben onunla ablası gittiğinde çok ağır konuşucam zaten olayın bu raddeye gelmesinin tek suçlusu eşim.

Madem bunu biliyorsunuz tepkisiz kalmaz diye,ne diye soruyorsunuz o zaman?
Arkadaşım anlatamıyorum sanırım. Normal bir erkek tepkisiz kalmaz. Siz de tepkisiz kaldı gibi anlatmışsınız. O zaman konunuzu düzeltin millete püsküreceğinize.

Herkese sataşma demiyelim de doğruları söyleme diyelim 73 konuluk ne yaşıyorsunuz yahu 3 değil 5 değil 73
Buranın ağası sen misin? Buraya konu açarken sana mı soruluyordu hiç bilmiyordum :)) hiç üşenmeyip konularımı da saydın pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…