Ben artık bu kadından bıktım!

senin hatan kv de kahvaltıya çağırmak.
zaten sevmiyorsun anlaşamıyorsun niye onu da çağırdın ki?
görümceyle keyifli bir gün geçirmek varken.
muhattap olmuyorum diyorsun eve çağırıyorsun.
Ben onu çağırmadım görümceme dün gelin dedim. Onunla yemin ederim muhattap olmuyorum.
Kendisi ile hiçbirşey konuşmadım eşim almaya giderken de anneni getirme diyemem onlar da evde bırakmaz zaten annelerini. Bende buna diretip kavga çıkaramam saygısızlık gibi geliyor. Yoksa özellikle kalkıp onu çağırmadım.

jameya validenin bebegin dogumuyla geçmişi depreşti galiba.
bilinçaltı bu kadının fena dolu bence.
kendine yapışmış şeyleri sana yapmaya çalışıyor olmalı.
eşiniz görümcenin duruma bakışı nasıl oldu,bundan sonrasın da daha tedbirli olun
Ben onların ne konuştuklarını duymadım anneleri gittikten sonra sadece duyduğum evet jameya terbiyesiz dememeliydi ama annem bütün konuda haksız jameya sadece orda hata etti dediğini duydum. Eşim ne dedi hiç duymadım. Bidaha da konu açılmadı zaten görümcemin sıkıntıları var onları konuşuyorlardı.

Ben defalarca beni bir araya getirme dedim eşime ama duygu sömürüsü yaparak geldi hep karşıma. Bende vicdan yapıp her defasında kabul ettim bşr araya gelmeyi.
“Benim hatrım yok mu,ben üzülüyorum arada kalıyorum,hayatım lütfen boşver büyüklük sende kalsın yaşlı o,annen o benim ne yapayım torununu da özlüyor zaman geçirmek istiyor” vs vs..
Bu saatten sonra hatır gönülle olmayacağını öğrenmiştir herhalde. Boş verin, gitsin. Berbat bir durum olsa da bir müsibet, bin nasihat hikayesi işte...

Ben onu çağırmadım görümceme dün gelin dedim. Onunla yemin ederim muhattap olmuyorum.
Kendisi ile hiçbirşey konuşmadım eşim almaya giderken de anneni getirme diyemem onlar da evde bırakmaz zaten annelerini. Bende buna diretip kavga çıkaramam saygısızlık gibi geliyor. Yoksa özellikle kalkıp onu çağırmadım.

ha görümcenle aynı evdelermiydi?
ilk mesajında çağırdım gibi yazmışsın ondan öyle söyledim.
yani anneni getirme demek ayıp olur evet aynı evin içinde olunca.

Görümce de eş de sizin yanınızda bence eşinize de dersiniz bir daha muhatap olmak istemiyorum lütfen senin hatrın için katlandım ama gördün bugün nolduğunu der bir daha görüşmezsiniz
Sonuçta kendi oğluna bile atarlanırken araya size laf sokmuş ki görümce annesine karşı gayet de güzel savunmuş sizi.

şuan o kadar sinirliyim ki,alttan ala ala tepeme çıkarmışım farkında bile değilim.
Görümcem geldi normalde farklı bir şehirde oturuyorlar. Kızlarıyla birlikte geldiler,çok severim kendisini gayet de güzel anlaşıyoruz.
Arar konuşur sohbet ederiz geldiğinde keyifli zaman geçiririz.
Bugün kahvaltoya davet ettim hepsini,eşimin annesi olacak kadını da tabi.
Kendisi ile anlaşamıyoruz birbirimizi sevmiyoruz ama ben her zaman saygılı davrandım bu kadına,baktım olmuyo muhattap olmadım. Çünkü hiç bir şekilde laftan anlamayan bir kadındır kendisi. En son geçen hafta geldiğinde yine başladı çocuğa bakamıyorsun demeye. Yine alttan aldım kendi evimde problem çıkarmamak için,bana lütfen bunu söyleme artık doğum yaptığımdan beri hep aynı şeyi söyleyip duruyorsun rahatsız oluyorum. Çocuğuma yalnız baktım 4 aya kadar hiç de bir problem yaşamadım çok şükğr diyip konuyu kapattırdım..
Ggelelim bu sabaha,günüm içine s.tığı sabah.
Çok güzel bir kahvaltı hazırladım,hep birlikte kahvalto yaparken oğlu ile tartışmaya başladılar ve sesini öyle bir yükseltiyor ki anlatamam. Ben gerildim zaten çocuk da yanımda o da etkileniyor haliyle biraz sessiz konuşun diye defalarca uyardık görümcemle.
Kadın bu sefer dönüp dolaşıp bana sarmaya başladı “ senin karın da senin gibi,beni hiç yüceltmiyorsun,karın da çocuk büyütüyor görücem ben onu”gibi gibi şeyler söylemeye başlado bende konu nasıl bana döndü dedim,görümcem de aynı şekilde konuyu jameyaya getirmene gerek yok anne şuan mevzu jameya değil dedi. Ben kendime çay koymaya kalktım bağırıyor da bağırıyor.
Biraz sessiz olur musun burda çocuk var Diye sakince tekrar uyardım ama boşa uyardım.bana onunla durmadan tartıştığımı söyledi ki şok oldum asla muhattap bile olmuyorum sürekli konuları kapatıp geçiştiriyorum,bazen güzellikle anlatıyorum anlamayınca laf sokuyorum ama şu 5 yıllık evliliğimde bir kere bile tartışmadım onunla. Bende o an gerilip ben seninle sohbet bile etmiyorum ki ne ara tartışıcam dedim,daha da alevlendi sen kimsin asıl ben seninle muhattap olmuyorum,oğlum için yan yana geliyorum diye bas bas bağırmaya. Bende oğlun için bir araya geliyorum dedim ve tam mutfaktan çıkıcakken üstüme yürüyüp önümde duran bebek arabasını ittirmeye başladı! İçinde çocuk var!
Bende terbiyesizleşme yeter artık diye sesimi yükseltiim,köpek diye bir kelime etti ama tam duymadım ne dediğini. Sanırım orda bana hakaret etmeye çalışmış. Herneyse bidaha bu eve gelmicem diye bağırıyor ve el kol hareket etmeye başladı bana doğru. Geri çekildikçe önümüze görümcemin kızı geçti. Yani o hale nasıl geldiğini bile anlamıyorum aramızda çocuk var,çocuk dediğim 4 aylık bebek,ve o inatla ittirip üzerime geliyor.sonra çekip gitti bidaha da gelmz. Beddua ede ede gitti. Allah herkesin gönlüne göre verir merak etme dedim ve sende büyütüyorsun diyip çıtı evden. Ellerim tir tir titredi sinirden. Böyle bir ruh hastası manyak insan görmedim bu zamana kadar o kadar çok alttan aldım ki. Artık kendimi tutamıyorum bu kadına karşı. Bana sarmasından bıktım artık.
Bir insanin ar damari çatlamissa ona ne desen bos bosver esinle sakin kaynanan icin kavga falan etmeki esin senle derdini tasasini paylassin yoksa başıma kakiyor der bir seyini paylasmaz esinle sadece annenle bir daha görüşmek istemiyorum ben bunları hak etmedim de cik fazlada konuyu uzatma yarin yada obur gunde konuyu acmaki unutulup gitsin can sıkmasın bugun yasandi bitti yarin baska bir gun olucak ertesi gun baska kavga edip takinti haline getirip konuyu acarsan eşin uzaklasir bosver dicen aksilik eşini teselli edicenki seni annesine karşi savunsun senin hakkında kadin agzini bile acmadi diye konuyu uzatma diye kaynanana yürüsün

Eşimin bunu yüzüme vurması için hiçbir sebebi yok zaten bu mevzuyu uzatırsa tepkim çok net olucak bu saatten sonra. Evet çok fazla fırsat kolları ama ben tepkisiz kaldığımdan dolayı ulaşamadı istediğine özellikle eşim yokken benim çok üstüme geldi ama oralı olmadım hiç. Bugün kendimi tutamadım o da durup durup sesini yükselttiği için yoksa yine olay çıkmazdı.
Bence cok iyi olmus ozellikle esinin gözü önun de olmasi. Kendi ipini kendi cekti. Torun ozlüyo ağlaklıği bur bitse artik.

Bence cok iyi olmus ozellikle esinin gözü önun de olmasi. Kendi ipini kendi cekti. Torun ozlüyo ağlaklıği bur bitse artik.
Kendi oğlu benim olayları abarttığımı söylüyor. Sen abartıyorsun bebeğin arabasını itmedi senşn de üstüne yürümedi diyor. Tamam dedim mahkemede görüşücez o zaman annene tazminat sana da boşanma davası açıcam kim haklı görücez dedim ve eşyalarını kapının önüne koydum.

Bir insanin ar damari çatlamissa ona ne desen bos bosver esinle sakin kaynanan icin kavga falan etmeki esin senle derdini tasasini paylassin yoksa başıma kakiyor der bir seyini paylasmaz esinle sadece annenle bir daha görüşmek istemiyorum ben bunları hak etmedim de cik fazlada konuyu uzatma yarin yada obur gunde konuyu acmaki unutulup gitsin can sıkmasın bugun yasandi bitti yarin baska bir gun olucak ertesi gun baska kavga edip takinti haline getirip konuyu acarsan eşin uzaklasir bosver dicen aksilik eşini teselli edicenki seni annesine karşi savunsun senin hakkında kadin agzini bile acmadi diye konuyu uzatma diye kaynanana yürüsün
Bana bu konuda hak vermedi ki. Bana neden o bağırdığı zaman sen susmadın olay o yüzden büyüdü diyor. Annesi de benim üstüme yürümemiş sözde arabayı da itmemiş ben abartıyormuşum. Bendr bana bu şekilde yaklaştığı için ve haklı olduğumu gördüğü halde arkamda olmadığı için eşyalarını kapının önüne koydum annene gidebilirsin diyerek. Kapıyı açmicam ve tazminat davası açıcam annesine.
Bu şekilde yapmasının sebebi yine beni bir araya getirmek. Eminim ki gelip bana olayı biyütmemem için yine kadını benim evime getirmeye yada bizi bir araya getirmeye kalkışıcak.

ha görümcenle aynı evdelermiydi?
ilk mesajında çağırdım gibi yazmışsın ondan öyle söyledim.
yani anneni getirme demek ayıp olur evet aynı evin içinde olunca.
Görümcem annesine geldi burda kalıcak tek yer annesi bide ben. Ve öyle bir durumda gelmesin diyemem 30 yaşındayım saçma sapan şeylerle uğraşamam ki. Her defasında da olay büyümesin aman ben küçüğüm diye bir araya geldim.

Görümce de eş de sizin yanınızda bence eşinize de dersiniz bir daha muhatap olmak istemiyorum lütfen senin hatrın için katlandım ama gördün bugün nolduğunu der bir daha görüşmezsiniz
Sonuçta kendi oğluna bile atarlanırken araya size laf sokmuş ki görümce annesine karşı gayet de güzel savunmuş sizi.
Eşim benim yanında değil aksine annesine karşı tepki vereceğime (olay büyümesinmiş) ben alttan alacaktım. Sussaydın neden tepki verdin diyor bana.

Ana dilim Türkçe değil demiştin
Benim de değildi.

Benim açtığım her konu uzaylı gibi karşılandı.
Merak ettim seninki ne?
Ana dilin?

Eşim benim yanında değil aksine annesine karşı tepki vereceğime (olay büyümesinmiş) ben alttan alacaktım. Sussaydın neden tepki verdin diyor bana.
susmayı kendi yapsın..
annesine karşı sustugu gb ..
çocugunu doguran kadına yapılanlara sustugu gb.
üzülme diyemiyorum üzücü şeyler yaşadın ALLAH hakkın da hayr olanı tez zamanda versin.

Her hafta bu kadın ilgili konun var.
Bence bu olayı lehine çevirip artık görüşme..

Neden çocuğa bakamadığını iddia ediyor?

bazı arkadaşlar kocan ne yaptı yazmış da napacaktı adam? biri eşi biri anası.yumruk mu atsaydı anasına, ya da itse miydi? sözle müdahale etmiş anladığım kadarıyla. iki kadın kozlarını paylaşmış iyi de olmuş bundan sonra görüşmemelerini sağlayacak bir olay olmuş.

Kendi oğlu benim olayları abarttığımı söylüyor. Sen abartıyorsun bebeğin arabasını itmedi senşn de üstüne yürümedi diyor. Tamam dedim mahkemede görüşücez o zaman annene tazminat sana da boşanma davası açıcam kim haklı görücez dedim ve eşyalarını kapının önüne koydum.
Ananin eteginin altindan cıkma deseydin.
Oglum suan 5 yasi da. Benim kv cocugu emzirmeye kalkti :bicak: o kadar sinirlendim bi iki laf soyledim. Esime de anlattim. O gun bana ya nolcam tamam kapat konuyu vs diye konustu.:KK52::ruh:
Suan kizim oldu 5 aylik. Kizcemle hastaneden ilk ciktigimkz gun kv falan da geldi tabi neyse gece odamiza gectik. Esim sey dedi amnemin oglani emzirmeye calistigi geldi aklima cok sinirlendim durduk yere dedi. Noldu dedim o gun bana abartma falan diyodun ?

Yani bu modeller boyle jameya. Yapilan edepsizligi bi sekil de kapatmaya calisiyolar ama cok iyi biliyolar neyin ne oldugunu. Ama keske en azindan jameya haklisin canim bu kadin cahil benim de annem atamiyoruz da satamiyoruz da.

Son durum ne suan evden mi gitti ?

Bence sende tepkini koy ilerde bu kadar saygılı davrandığına pişman olacaksın. Bak mesela ben keşke daha önce tepki verseydim olay buralara gelip bidaha evime gelemeseydi.
Emin ol ben hiç yasayacagimi sanmıyorum.hamile kaldigimdan beri .hep böyle ölümle alakalı rüyalar görüyorum.beni resmen delirdiler ailece

Ananin eteginin altindan cıkma deseydin.
Oglum suan 5 yasi da. Benim kv cocugu emzirmeye kalkti :bicak: o kadar sinirlendim bi iki laf soyledim. Esime de anlattim. O gun bana ya nolcam tamam kapat konuyu vs diye konustu.:KK52::ruh:
Suan kizim oldu 5 aylik. Kizcemle hastaneden ilk ciktigimkz gun kv falan da geldi tabi neyse gece odamiza gectik. Esim sey dedi amnemin oglani emzirmeye calistigi geldi aklima cok sinirlendim durduk yere dedi. Noldu dedim o gun bana abartma falan diyodun ?

Yani bu modeller boyle jameya. Yapilan edepsizligi bi sekil de kapatmaya calisiyolar ama cok iyi biliyolar neyin ne oldugunu. Ama keske en azindan jameya haklisin canim bu kadin cahil benim de annem atamiyoruz da satamiyoruz da.

Son durum ne suan evden mi gitti ?
Yok eve geldi eşyalarımı toplicam diye kapıyı vurdu zırt pırt çocuk korkmasın diye açmak zorunda kaldım.
Konuşucaz diye üstüme geldi bende yatak odasına geçip kapımı kitledim. Anneme anlatmıştım olayları görümcemi aramış eşimi aramış şimdi de eşim beni kötülüyor olayları saptırıyor tabi.

Back
X