- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
32Yaş kaç?
Bi düzgün ilişkim olmadı bu yadıma kafarProblem nedir .
Bi düzgün ilişkim olmadı bu yadıma kafar
Ama ışık yok,duruş yok yani havalıyımdıraslında da o değil bişi eksik olgunluk mu desem bilmiyorumçok üzülüyorum buna zayıfladım da kilom vardı verdim 52 oldum hala krndime guvenim yok...kimse beni sevmiyo,istemiyo
Yok kişiliğime de bağlıyorum da sorunu bulamıyorumBunu fiziksel özelliklerine mi bağlıyorsun .Belki senin için hayırlısı budur .
32Yaş kaç ?
Belki de zamanı vardır daha ?
Yok kişiliğime de bağlıyorum da sorunu bulamıyorum
Bu soruların cvb ı değişken bazen öyle bazen değil...normalim sanıyorum.ama yıllar sonra birinden hoşlanıyotum adam gelmiyo yaBelli bi olgunluğa gelmissinizdir yorumunu rahat yapabilirim diye düşünüyorum.
Ama yanlış anlamayın lütfen düşüncemi, birazdan söyliceklerimi..
Çok mu rahatsınız acaba ?
Veya çok mu eliyorsunuz ?
Çok mu seçicisiniz ?
Çevreniz mi kısıtlı ?
Çok mu sessizsiniz , çok mu sesiniz çıkıyor ?
Bence daha zamanı değil mutlaka çıkar karşınıza
Ah onu bi yapabilsemBunları kendine dert ettiğin için belki de etrafında olup biteni fark etmiyorsundur . Gülümse hayattan keyif almaya bak . Her şeyin değişmeye başladığını göreceksin .
Bu soruların cvb ı değişken bazen öyle bazen değil...normalim sanıyorum.ama yıllar sonra birinden hoşlanıyotum adam gelmiyo yayani geliyo da olabilir ben anlamıyo da olabilirim ama işte bilmiyorum
Yok kiSizden hoşlananlar Arasında tercih yapsanız? Yani onlardan birine şans tanısanız..
Dünya Güzeli ve Mükemmeli de olsanız size ilgi duymuyordur belki sizin ilgilendiğinizz
Bu yaşınıza dek hiç olmamış olamaz.Yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?