Ben bi yalancıyım :( Sevdiğim adamın yüzüne bakamıyorum.. lütfen yardım :((((

Kızlar yapılan yorumlar içi çok teşekkür edrem... Bugün onula birazdan buluşup bu konular hakkında son sözlerimi söyleyeceğim... Eğer bana güvemiyorsan bugün bitsin diyeceğim.. çünkü önemli olan onunlayken onu aldatmamamam.. Geçmişte ki pişmalıklarıma tövbe ettim sonuçta bu kadar üzerime gelmesi doğru değil..
11 gündür görüşüyoruz.. daha önceden tanıdığım biriydi 2 yıldır biliyordum ama o insala bi ilişkim olacağı aklımın ucundan geçmezdi... Çevremde onu tanıya çok insan var aynı mahallede oturuyoruz hakkında epey bilgi sahibi oldum ama onun geçmişte sevgilisiyle ne yaşadığını tabi bede bilemm.. bana bi de yemin edermsn bu söyledklerinin doğru olduğuna dedi... çok üzerime geliyor nişanda ayrılmak çok mu kötü birşey sanırım bugün bu ilişki bitecek

Bitmez bitmez.. Sen sınırını çiz.. gerisini düşünme,biraz izle bakalım tepkisi ne olacak.. Bitecekse de şimdi bitmesi en hayırlısı... Ama bence bitmez haddini,sınırını öğrenmiş olur..

geçmişin onu ilgilendirmez heleki pişmansan tövbe ettiysen , onunla olduğun an ve sonrası için sana hesap sorabilir ancak canım . Sana tavsiyem nişanlıda olsa kimseyle bu şekilde yakınlaşmaman .

töbe töbe her dakka ne geçmiş sormasıymış bu böyle hayret..Yarın öbür gün nasıl öpüşüyordunuz derse şaşma..Bence bu adam dediğin gibi mükemmel filan değil hatta takıntılı.Bir tanıdığım var eşi hiç dudaktan öpmezmiş neymiş eski sevgilisi öpmüş,, mantığa bak..Hey Allahım!!
Nişan atmışsın, hem de aldatılmışsın o yüzden gayet normal şeyler.. E tabi her insan haliyle birşeyler yaşıyor sevgilisi, nişanlısıyla bundan doğal ne olabilir ki? Evlenmiş boşanmış ta olabilirdin o zaman ne diyecekti kocanla ne yaptın diyemi soracaktı..
Nişan değil, sevgilinde olmuş olabilirdi bütün ömrün boyunca onu mu bekledin? Belki bunla da bişeyler yaşanıp bitecek nerden biliyorsun? Düğüne 3 gün kala ayrılan kişi olarak bunları daha iyi biliyor olmalısın..Bilemezsin kimin en son kişi olduğunu, kimle evleneceğini.. o zman put gibi ol yaşama hiç..
ya bırak gitsin Allah aşkına 10 günde böyle yapan ilerde neler yapmaz..

Ben de böyle düşünüyorum.Evet geçmişiniz adı üstünde geçmiş gitmiştir.Siz hata olarak görüyorsunuz ve bu hatanızdan ders çıkarmışsınız.Karşınızdaki insan bu tip şeylere önem veren bir insanmış ve size de değerlerini açıklamış.Ne beklediğini belirtmiş.Siz geçmişte yaşadığınız o ilişkiyi sevgilinize anlatmazsanız size karşı olan güvenini yıkarsınız.Bunu öğrenmese dahi siz onun karşısında yalan söylediğiniz için kendinizi ezilmiş hissedersiniz.Zamanla onun sinir olduğunuz davranışlarına,yapmasını istemediğiniz hareketlerine sırf siz o konuda doğruyu söylemediniz diye boyun eğebilirsiniz.Vicdanlı birisiniz belli ki.Bu yüzden sizde bu potansiyeli görüyorum açıkçası.Bence yolun başında -gerçekten sevgilinizin ciddiyetine inanıyorsanız- doğruyu söyleyin.
Giderse de fazla üzülmeyin.Sizi gerçekten çok sevse değerlerinden ödün verebilirdi diye düşününün.

Son düzenleme:
bence burada sadece içini rahatlamamızı bekliyorsun tabiki de o adam gidip doğruyu söyleyemeyeceksin çünkü seni terketmesinden deli gibi korkuyorsun . bay doğru olsaydı seni her halinle de sevmez miydi _?

Ben bu konularda yalana karşıyım,ama dürüstlüğün yaramadığını da görüyoruz.
10 günlük bir tanışma ardından bu konulara girilmesi saçma bence.
Üstelik ailem nişan atmış biriyle olmama ne der falan da diyor.
Yani belli ki başka yerden yine üzüleceksin.
En olmadı bir laf,söz edecek tipler sanki:26:
Millet 10 yıllık aşklarını bitiriyor, ölen görmedim daha aşk acısından.
10 günde ne çabuk kapıldın, gittin.
İlle de olsun,ille de evleneyim diye bu kadar kaybetme kendini..

hem onun için namus 2 damla kan değil hemde eski nişanlınla yakınlaştığını bilse sorun çıkar ....

ne çelişki...

hem onun için namus 2 damla kan değil hemde eski nişanlınla yakınlaştığını bilse sorun çıkar ....

ne çelişki...

Aslında çelişki değil.Bence çocuğun demek istediği şu.Ha o işi sonuna kadar götürmüşsün bekaretin bozulmuş ha iş oraya kadar gitmemiş ama birçok şey yaşamışsın.Hepsi aynı şey diye düşünüyor bence.

bencede takıntılı adam ...... zaten kafası pek normal değil
aynı mahhaledesin yüzyüze bakıyorsun yarın birgün başka sebepten ayrılsan geçmişi soran adam herşeyinide millete yayar
ayrıca ZOE arkadaşım yorumundaki şu öpümeyen kişi kadınmı erkekmi anladığım kadarıyla adam karısı ondan önce öpüştü diye karısınımı öpmüyormuş
eğer öyleyse yuhh demek istiyorum erkek milletine bak .... kendileri bekarken her çiçekten bal alıyorlar sonrada karısı başkasıyla öpüştü diye öpmüyorlar falan tam bir pskolojik vakalar

Sen bitirmelisin bu 11 günlük sözde ilişkiyi. Sen de ona inanma o zaman ne malum bir şey yaşamadığı Afedersin ama çok kızıyorum kızların bu tür düşüncelerine. Ne demek lütuf... Kendinizi bu kadar ezdirmeyin lütfen

benim hatam nedemek yaa eskiden sevdiğin tamda evlnicekken ayrıldığın adamla bişey yaşaman hatamı amann bütün hayatı kendinizde arayın zaten herkes akkaşık maşşallah

aynen tutim çok güzel söylemişsin

bende anlamıyorum biz ki eski ilişkilerini sormazken erkekler bu hakkı nerede buluyor? hadi kendinde bunu buldun tamam da 10 günde nasıl buluyorsun. kimse kimseyi geçmişine göre yargılamamalı ayıp yahu aaa yok yani beni küçücük minicik bir zar için sorgulayacaksa olmasın öylesi mümkünse. hayır bir de onun dışında henüz bişey de yaşamamış bu kız kaldı ki ... ay bilmiyorum ben çok sinirleniyorum bu konularda

buradaki yorumları okuyunca bir kez daha anladım ki dürüstlük diye bir şey kalmamış.

neymiş on günde böyle bir şey sorulur muymuş bence de sormak uygun değil ama böyle düşünüyorsan sen bırakır gidersin bu yalan söyleme hakkı vermez.

yok sadece kızlarla el ele mi tutuşmuş inanmam eh inanmıyorsan yine bırakır gidersin o onun yalanı bu sana yalan söyleme hakkı yine vermez.

burada bir kız çıkıp erkek arkadaşım bana yalan söylemiş deseydi hemen herkes terket bırak gitsin derdi. bu ayrımcı bir bakış olmuyor mu?

seni terkeder diye yalan söylemek bencilliktir bence.

herkesin önem verdiği şeyler vardır yok bana uymaz benim tarzım değil böyle konular on günde konuşulmaz diyorsan da sen bırakıp gidiceksin yalan söylemek çok yanlış. şahsen ben bunun yükünü kaldıramazdım. konu sahibi sen zaten vicdanlıymışsın ki bunu dert ediyorsun ama burada yazan çoğu kişi için şüpheliyim.

bence anlatmamalısın canım
kesinlikle anlatma çünkü anlattığın gibi tutucu biri asla kaldıramaz bunu, sana her baktığında bunu hatırlayacaktır ve bu yüzden seninle ciddi düşünüyorsa bile vazgeçer
bence yapman gereken şey ona geçmişinden bahsetmek istemediğini, hatırladıkça kendini kötü hissettiğini söylemek ve senin kendini kötü hissetmenin onu mutlu edip etmediğini sormak
bu şekilde geçmişini sorgulayıp durursa onunla olmayacağını bile söylemelisin hatta ona yani güzel bir dille blöf yapmalısın
eğer seni kaybetmek istemiyorsa zaten bir daha geçmişinle ilgili sana soru sormayacağına dair söz verecektir emin olabilirsin
ayrıca hatalar biz insanlar için, hepimiz hata yapabiliriz önemli olan pişman olmak, tövbe etmek ve bir daha aynı hatayı tekrarlamamaktır. Hz. Mevlana bile kim olursan ol yine gel demişken biz kim oluyoruz ki birbirimizi geçmişimizle yargılayabilelim o kul ile Allahü Teala arasındadır kimse giremez araya.
bir de yaşın küçük sanırım canım sana benden bir abla tavsiyesi asla kaybetmekten korkma ne kadar korkarsan o kadar çok kaybedersin ne kadar aşık olursan ol rest çekmeyi bilmelisin bazen, sınırlarını hiç kimsenin ihlal etmesine izin vermemelisin, prensiplerin olmalı, karşındaki kişiyi hayatının merkezine koyup da oradan yönetmeye çalışırsan hayatını işte o zaman savrulursun ordan oraya

Daha 10 gunluk iliskide bu kadar derinlere inilebilecegine inanamiyorum ben. Bu kadar baglanmalar, bu kadar mukemmel uyum icinde oldugunu dusunmeler, bu denli kaybetme korkusu.... Butun bunlar bana bir anlik heyecanin dogurdugu hisler ve dusunceler gibi geliyor. Karsindaki kisinin de bu kadar kisa surede bu konuyu bu kadar irdelemesi benim gozumde hic hos degil. Daha bismillah, birbirinizi dogru duzgun taniyamazsiniz bile o surede. Bence cok hizli gidiyorsunuz ikiniz de.

Ote yandan, boyle konularda yalan soylenilmesine karsiyim. Ayni seyin sana yapildigini dusun... Zaten sen de rahatsizsin bu durumdan ki artik adamin yuzune bakamaz duruma gelmissin. Evet, sadece elinde tutabilmek icin soylenilen yalan bencilligin yanisira daha en bastan aldatmak, adam kandirmaktir bana gore. Bir insanin size uygun olmasa bile bu kadar deger verdigi seyler olabilir. Bu kimseye o kisiyi kandirma hakki vermez. Sonunda ammaaan onlar da boyle, o da yapmistir gibi seylerle ancak vicdan rahatlatir, kendinizi kandirirsiniz.

Ayrica, bu kadar super bir uyum ya da ask, gecmiste yasanip biten birsey icin bir anda bitecekse bosver zaten. Simdi bundan bitmese ilerde baska seyden ayrilirdi bu adam.

Nasıl sen o adam hakkında karar verebiliyorsan onunda senin hakkında karar verebilmesi gerekmez mi? Herhangi bir yalanla kurulan evliliğinde gerçekten mutlu olabileceğine inanıyor musun? Daha tanışalı 10 gün olmuş, bu kadar rahatsız hissediyorsun kendini, işler ciddiye binince daha kötü hissedeceksin :-( karşındaki adamın sana karşı dürüst olduğundan eminsen, sen de ona karşı dürüst ol.konu ne olursa olsun...

ben evlilikte dürüstlükten yanayım ,ama bu herşeyi söylemek değildir,bazen insanların hayatında sırlar olabilir,yalan demiyorum sırlar,ve bu erkek arkadaşınız,bence böyle bir şeyi asla kaldıramaz,şimdi kaldırsa zamanla sorun olur,bence onunla ciddi birşeyler yaşamak istiyorsanız,ya sırrınızla yaşayın ,yada böyle bir ilişkiyi sonlandırın derim ,vicdan azabı da çekiyorsanız,bu erkek arkadaşınız için olmamalı ,kendi ruhunuz için olmalı ,geçmişiniz konusunda şu an bişey yapamazsınız,geleceğinizi düşünmek zorundasınız,sevgiler.

Kızlar bugün görüştüm. Dedim ki.. Bu konuları son kez konuşalım ve eğer hala bana güvenmiyorsan ayrılalım dedim... Nişanlaan herkes nişalısıyla yakılaşıyor mu demek oluyor senin için, nişanlanmadan yıllarca görüşüp neler yaşayalar var .. kimi insanlarda var evlense bile cinsel ilişki yaşayamıyor.... Nişanlanmak = yakınlaşmak demek mi oluyor seni için, öyle bile olsa ben o insala bitireli 2 yıl oldu heralde onu unutamamş olsam ona şimdiye kadar geri dönerdim ve rabbime şükürler olsun ona karşı hiç bi mecburiyetim yok dedim... Seni sevmesem neden senle görüşeyim.. Her insan hata yapar bende o insada ayrılacağımı bilirmydim... Bana ihanet eden insanı unutmak çok kolay oldu benim için onu hiç hatırlamıyorum ama malesef sen hatrlatıp tadımızı kaçırıyorsun dedim... ailen nişandan ayrılmış biri ile birlikte olmana birşey diyebilecek yapıdaysa eğer ben sana nişanlılık yaşadığımı 4-5 gün önce söyledim neden ailene o zmn bahsetmedin yada bahsetmekten bahsetmedin şimdi gündeme getiriyorsun... madem böyle şeylere çok önem veriyosun bu yaşadığım şehirde beni herkes tanıyor ve benim elimi tutup yolda yürüyorsun ve her geçen gün bu küçük şehirde benimle dolaşıyorsun herkes bizi görüyor ben ayrıldığım nişanlımla böyle insanların beni tanıdığı yerlerde hiç bulunmadım ve sana bu kadar değer verip tüm tanıdıklarımın karşısına seni çıkartmayı göze almışsam senle ciddi düşünüyorsam neden hala bu güvensizlik dedim... bana ailesi ile konuştuğunu, o kız eğer ayrıldığı kişiyle derin şeyler yaşamadıysa biizm için problem yok vs. şeyler dediklerini söyledi ama bence yalan söylüyor ailesine söylemedi ve böyle bi şeyi, ailesine alatma gereğide yok çünkü ailesi buralı değil ve benim geçmişimi bu kadar bilmek zorunda değil bence o ağzımdan laf alabblmek ve beden emin olmak için böyle şeyler söyledi ama bilmiyorum moralim çok bozuldu... be eğer bana güvenmyorsan ayrılalım dedim seni seviyorum dedi....ama malesef ona anlatamadım geçmişimi çünkü yalncı durumuna düşmekten korktum.... dediğiniz gibi henüz çok erken birbrmizi iyice tanımamz lazım....

Ya valla ben anlamıyorum ne zaman biticek kızların bu geçmiş pişmanlığı konuları? Bu kafa yapısına sahipseniz cinselliğin ya da sizin tabirinizle bekarete zarar vermeyen cinselliğin insanı lekeleyen bişey olduğunu düşünüyosanız niye yaşıyosunuz ben cidden anlayamıyorum.
Sonra da aklının fikrinin orda olduğu belli olan daha ilk günlerden olayı bakire misin konusuna getirecek kadar TERBİYESİZ ( gerçi çok mükemmelmiş lütufta bulunmuş ) insanlara kapılıp ya kendinizi yiyip bitiriyosunuz ya da saçma sapan ameliyatlara gerek duyuyosunuz.
Kadınları mal olarak gören bu erkeklerden köşe bucak kaçıcağınıza daha bi de mükemmelleştirip ilahlaştırıyosunuz. Allah aşkına sen inandın mı bu adamın sadece el ele tutuştuğuna ?
Ne zaman değişicek bu düzen Allahım sen yardım et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…