Kızlar yapılan yorumlar içi çok teşekkür edrem... Bugün onula birazdan buluşup bu konular hakkında son sözlerimi söyleyeceğim... Eğer bana güvemiyorsan bugün bitsin diyeceğim.. çünkü önemli olan onunlayken onu aldatmamamam.. Geçmişte ki pişmalıklarıma tövbe ettim sonuçta bu kadar üzerime gelmesi doğru değil..
11 gündür görüşüyoruz.. daha önceden tanıdığım biriydi 2 yıldır biliyordum ama o insala bi ilişkim olacağı aklımın ucundan geçmezdi... Çevremde onu tanıya çok insan var aynı mahallede oturuyoruz hakkında epey bilgi sahibi oldum ama onun geçmişte sevgilisiyle ne yaşadığını tabi bede bilemm.. bana bi de yemin edermsn bu söyledklerinin doğru olduğuna dedi... çok üzerime geliyor nişanda ayrılmak çok mu kötü birşeysanırım bugün bu ilişki bitecek
geçmişte yaşadıkların onu ilgilendirmez diyenleri anlamıyorum. bırakalım kararı o kişi kendisi versin.
bu yalancılık birini kandırmak aynısı kendinize yapılsa ne düşünürdünüz?
hayatınızdaki erkek bir kızla beraber olmadım derken gerçek böyle olmasa o zaman da onun geçmişi beni ilgilendirmez diyebilecek miydiniz?
herkesin hayalinde bir kız bir erkek tipi özellikleri vardır muhakkak. herkesin beklentileri vardır. kimi geçmişe takılır kimi takılmaz. mesela ben takılırım geçmişine karşımdaki kişinin ve bana bu konuda dürüst olmasını isterim. belki çok aşıksındır istemediğin bir şeyi bile kabul edersin ama bu hak bana tanınmalı. beni bırakır diye bir kişiden gerçeği saklamak ne derece doğru bir davranış?
geçmiş önemlidir biri deneyimliyken ilişki konusunda biri değilse bu istenmeyen bir durum olabilir. mesela benim de çok ciddi uzun süreli bir ilişkim olmadı karşımdaki kişinin de olmamış olmasını tercih ederim ve yaşadıkları bence beni ilgilendirir. bir insan geçmişini silemez çünkü onunla yaşamaya devam eder bir şekilde üzerinde izini taşır.
konu sahibi bence sen etik olarak yapman gereken doğrusunu yapmalısın ama yine de çok karışmak istemem kendi hayatın düşün doğru kararı ver.
hem onun için namus 2 damla kan değil hemde eski nişanlınla yakınlaştığını bilse sorun çıkar ....
ne çelişki...
töbe töbe her dakka ne geçmiş sormasıymış bu böyle hayret..Yarın öbür gün nasıl öpüşüyordunuz derse şaşma..Bence bu adam dediğin gibi mükemmel filan değil hatta takıntılı.Bir tanıdığım var eşi hiç dudaktan öpmezmiş neymiş eski sevgilisi öpmüş,, mantığa bak..Hey Allahım!!
Nişan atmışsın, hem de aldatılmışsın o yüzden gayet normal şeyler.. E tabi her insan haliyle birşeyler yaşıyor sevgilisi, nişanlısıyla bundan doğal ne olabilir ki? Evlenmiş boşanmış ta olabilirdin o zaman ne diyecekti kocanla ne yaptın diyemi soracaktı..
Nişan değil, sevgilinde olmuş olabilirdi bütün ömrün boyunca onu mu bekledin? Belki bunla da bişeyler yaşanıp bitecek nerden biliyorsun? Düğüne 3 gün kala ayrılan kişi olarak bunları daha iyi biliyor olmalısın..Bilemezsin kimin en son kişi olduğunu, kimle evleneceğini.. o zman put gibi ol yaşama hiç..
ya bırak gitsin Allah aşkına 10 günde böyle yapan ilerde neler yapmaz..
benim hatam nedemek yaaeskiden sevdiğin tamda evlnicekken ayrıldığın adamla bişey yaşaman hatamı amann bütün hayatı kendinizde arayın zaten herkes akkaşık maşşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?