- Konu Sahibi EU3
-
- #1.981
canım özelden yazdığına cwp weriorm : eed doğru opuyorumnanaktan:sinifsinif: sarmısak çok dehşetti ya çok tiksindim kendimden bir ara saçımdan gözüme aktı gözüm yandı kaydirigubbakcemile3 güzellil ugruna kaydirigubbakcemile3
kızlar bu yapılışla ugrasmak ıstemıyorsanız sıze bır bılgı vereyım benım arkadasım var saglıkçı sacı hıç uzamıyor drla sakalasıyolarmış o sırada cerrah druydu sanırım cınko ıç ınanamıcaksın demış oda 2 aydır kullanıyor ınanamadık kesın 10 cmden fazla ılac 8 ytl ıçınde 40 tane var gunde 1 tane içiliyor bende baslıcam
kızlar bu yapılışla ugrasmak ıstemıyorsanız sıze bır bılgı vereyım benım arkadasım var saglıkçı sacı hıç uzamıyor drla sakalasıyolarmış o sırada cerrah druydu sanırım cınko ıç ınanamıcaksın demış oda 2 aydır kullanıyor ınanamadık kesın 10 cmden fazla ılac 8 ytl ıçınde 40 tane var gunde 1 tane içiliyor bende baslıcam
sarımsaklı şampuan kullan tatlım:asigim:iyi geceler benim de saçlarım dökülüyo biraz yazılarınızı okudum bu konuda aranızdan bana yardımcı olacak biri var mı?
ama o çinko dr. recetesiyle kullanmak gerekiyor diye biliyorum
durduk yere herkesin bünyesi kaldıramayabilir
hem yan etkileri..?
ben de bu şeklde düşünüyrumama o çinko dr. recetesiyle kullanmak gerekiyor diye biliyorum
durduk yere herkesin bünyesi kaldıramayabilir
hem yan etkileri..?
:1shok::1shok::1shok:
ne yan etkisi varmis bakıyım fisfisfis
kaydirigubbakcemile3 aynı tepkiler ama cok komik :1shok: deilmi
bilmiyorum yan etkilerini ama
mutlaka vardır her ilaçta var çünkü ben içemem
okadar da degil.. :bbo:
ben yatıyorum kuşlar
herkese iyi gecee:a015:
ıkı arkadasımızda saglıkçı yan etkısı olsa kullanma der zaten
ben yatıyorum kuşlar
herkese iyi gecee:a015:
:1ninca:sırnaşık şey:roflol:
çinko hapı yararlı diye biliyorum ama keratin yapımını tetikliyor fln saçlar fışkırır heralde ozaman denemeyi düşünüyorum ben :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?