Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T&S kılıç paylaşımın için tesekkürler arkadasım...
evet beslenme yoluyla da birçok eksiklerimizi karsılayabiliriz
hem daha saglıklı papatya ya katılıyorum ben..

Ne marka bu ilaç peki T&S kılıç

BEN GEEELDDDİMMM YAAA DAYANAMADIM GELDİM..ÇÜNKÜ BEN AÇTIM BURAYI DİMİ AYYY YETİŞTİRDİĞİM Bİ ÇİÇEK GİBİ OLDU BURASI AMA DÜN BİRAZ DEPRESİF HALDEYDİM ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN ARada her insana olur...gitmiyom Bİ YERE ZATEN HER ŞEYE CEVAP YAZMAMA DA GEREK KALMADI HERKES CEVAP VERİYO YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZA..ÇOK GİRMEM ARTIK KONU OTURDU ÇÜNKÜ AMA HERGÜN ARADA GİRERİM YAZARIM SAÇIMI DA KOYARIM...VE YENİ KİŞİLER YENİ FOTOLAR BEKLİYORUZZ HADİ HADİ...:kedi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:

çok iyi yaptın tatlım hoşgeldin senin topiğin burası sensiz olmaz...

:kedi: teşekkür ederim tatlım...nyse konumuza dönelim şekerlerr:jeyyar:

bugün resim koyucam inşallah bekleyin beni...saçımı yıkayım da çekip koyucam inşallah öğlene...uyanın beee hala mı uyuyosunuzzz...sositosositohihoyyyt

iyi geceler benim de saçlarım dökülüyo biraz yazılarınızı okudum bu konuda aranızdan bana yardımcı olacak biri var mı?

canım 2 yıl önce diyetten sonra benim yoğun dökülmem olmuştu bana sorarsan 4 dermatoloğa gitmiş bir insan olarak mutlaka doktora git ve kan tahlili yaptır mutlaka sebebi vardır bende anemi var düzenli beslenerek dökülmeleri azlttım ama 2 yılımı aldı daha tamamen dökülmenin durması artık ne zamanı bulur bilmiyorum kafama da takmıyorum saç yenileniyor.hormonal bir durum yoksa kadınlarda kellik de olmaz korkma.bu maske senin o maske benim sakın ama sakın yapmaaa.önce doktora git tedavini ol ondan sonra bu maskeyi önerebilirim.yerimseniben

bugün resim koyucam inşallah bekleyin beni...saçımı yıkayım da çekip koyucam inşallah öğlene...uyanın beee hala mı uyuyosunuzzz...sositosositohihoyyyt

tamam mervecim koy bende 4.uygulama sonunda koymayı düşünüyorum.opuyorumnanaktan

evet dökülme çoksa bi sorun var demektir değil mi...bi ara benim de çoktu sonra geçti allahtan...

inşallah az daha uzamıştır bana öyle geliyo ama koyuyim bide siz bakın bakalım...ay heyecanlandımmakannehir

günaydın kızlar mervecim yazılarını okudumda resim koydun mu ben görebiyorumda yada resime nerden bakabilirim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…