P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.001
yaaa bişey dicem tırnaklarımda beyaz lekeler var benim zaten
ama iyi besleniyorum aslında..kendimi bildim bileli var ki hem
ben neden göremiyorum ki yazılanları? yorumları görebiliyorum ama konuyu hayır:S:1shok:
kızlar bu yapılışla ugrasmak ıstemıyorsanız sıze bır bılgı vereyım benım arkadasım var saglıkçı sacı hıç uzamıyor drla sakalasıyolarmış o sırada cerrah druydu sanırım cınko ıç ınanamıcaksın demış oda 2 aydır kullanıyor ınanamadık kesın 10 cmden fazla ılac 8 ytl ıçınde 40 tane var gunde 1 tane içiliyor bende baslıcam
BEN GEEELDDDİMMM YAAA DAYANAMADIM GELDİM..ÇÜNKÜ BEN AÇTIM BURAYI DİMİ AYYY YETİŞTİRDİĞİM Bİ ÇİÇEK GİBİ OLDU BURASI AMA DÜN BİRAZ DEPRESİF HALDEYDİM ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN ARada her insana olur...gitmiyom Bİ YERE ZATEN HER ŞEYE CEVAP YAZMAMA DA GEREK KALMADI HERKES CEVAP VERİYO YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZA..ÇOK GİRMEM ARTIK KONU OTURDU ÇÜNKÜ AMA HERGÜN ARADA GİRERİM YAZARIM SAÇIMI DA KOYARIM...VE YENİ KİŞİLER YENİ FOTOLAR BEKLİYORUZZ HADİ HADİ...:kedi:
iyi geceler benim de saçlarım dökülüyo biraz yazılarınızı okudum bu konuda aranızdan bana yardımcı olacak biri var mı?
bugün resim koyucam inşallah bekleyin beni...saçımı yıkayım da çekip koyucam inşallah öğlene...uyanın beee hala mı uyuyosunuzzz...sositosositohihoyyyt
inşallah az daha uzamıştır bana öyle geliyo ama koyuyim bide siz bakın bakalım...ay heyecanlandımmakannehir
bugün resim koyucam inşallah bekleyin beni...saçımı yıkayım da çekip koyucam inşallah öğlene...uyanın beee hala mı uyuyosunuzzz...sositosositohihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?