Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim herkes gitmiş.heyecanla ikinci uygulamamı bekliyorum.takribi diyorum 6 ayda saçlarım istedigim forma gelecek.tabi bu formüller sizler gibi mucize yaratacaksa bu durum 3 aydada sonlanabilir.bakalım.günler çabuk geçsin istiyorum pufff..

kızlar az önce şöyle saçlarımı iyice geriye doğru yapıştırıp ön taraftan yanlara baktım resmen dolmuş ki benim yanlarım kel gibiydi zaten yaptığım uygulamalrın sonuçlarını en iyi saçımın yanlarından keşfediyorum. sarımsaklı şampuana başladığımdan beri daha öncede söylemiştim açıklık oldukça kapanmıştı bu sinamekili karışımada başladıktan sonra iyiden iyiye fark ettirmeye başladı. hedef koydum bemiks ampullerim bittikten sonra resimle paylaşıcam sizlerle eski resimlerim ve şimdiikiler arasındaki farkı eminim sizde görüceksiniz vallahi mucize gibi:lepi::sm_cool:

oleyyyyyyyyyy.çok sevindim canımzemuszemus

o kadar hevesleniyorumki böyle olumlu sonuçları alınca.bende 6 ay kota koydum ama altı ay dolmadan derdim çözülcek inşallah.

bugün saçıma şekil verdirmek için kuaföre gittim sadece kısaltmadan şekil verdircektim güya.. çenemdeki saçlarım kahkül olup kaşıma çıktı.. bu kuaförlerin çoğu beceriksiz.. saçları kıslattımı şekil verdik sanıyolar beceriksizler..

bizim saçlarımızı nasıl mahvedşyosalar inşallah onlarda kendi saçlarından olurlar da ne çektiğimizi anlarlr.. para ödeyerek depresyona girmek isteyen saçını kestirsin duyurulur

canı hemen hepsi öyle neden bilmiyorum.dogru kuaförü bulmak çok önemli.üzülme diycem üzülüyorsundur.bayaca kesmişler çünkü.anlıyorum seni diyebiliyorumsadece.inşallah cabuk uzar

kızlar pazar günü sinamekili tarifi yaptım bugünde zeytinyağını sürüm şimcik kafamda ama bişey sorcam saç diplerine sürerken sçımın nerdeyse zeytinyağına bulandı benim saçık ince telli ve az bişey olurmu heryerinde dursa saçıkma zarar verirmi sizin diplere sürerken diğer taraflarada bulaşıyomu

canım zeytinyağının zarar vericeğini sanmıyorum.uçlarıda besler sonuçta

az önce kocam geldi kısa saçı hiç sevmiyor.. teselli etmeye çalışırken yüzünden dökülen bin parça.. sinrden onlada kavga ettim.. bittim ya of

ikinciyi yapmıştım pazartesi cuma günüde sarımsaklı zeytin yağını süreceğim.ama ben ilk yapmaya etkisini görenlerdenim saçım röfleli nekadar uzadığını belli ediyo ikinciyi yaptığımda enseme doğru olan saçıma baktım röfle baya aşagıya inmiş siyah saclarım çıkmıs bu karısım bana çok iyi geldi.bugün eltim geldi senin saçlarınmı gürleşmiş dalgalı olmus bide dip boyan gelmiş dedi oysa fazla olmadı saçıma dip boya yaptıralı

bana kim sordu unuttum ama sarımsaklı şampuan kokuyor evet ama 2.yıkamayı normal sarımsaksız şampuanla yıkadım bugün koku falan kalmadı,yalnız bugün fön çektim saçlarımın kumral olan kısmı kendi saçım o kadar canlı ve ufaklıklar çıkmış ki gerçi ben onları ısırgan çayıma keçiboynuzu pekmezime borçluyum kansızlık olduğu için.ama bu maskeyi 2 kez yaptım saçlarım canlandı diyebilirim size,şimdi cumartesi 3.yapcam resim çekilcem bakalım fark var mı diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…